Marr Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Zdravím,od dneška mám problém s FB v Chromu...viz. screen,ve všech ostatních prohlížečích jde FB normálně...Díky za odpověďi :) http://i43.tinypic.com/91arz7.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 ^^ nebude to tím,že Chrom zakrývá nevhodný obsah?:D Zkus to změnit v nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Duben 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 ^^ ne,řikám,že mi to blbne až ode dneška.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Zkus promazat cache. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Duben 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 ^^ ehm,a to se maže kde.? :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 je to normální,mě takhle mozilla taky někdy blbne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Marr: zkus prohledat nabídky, nemám Chrome nemůžu ti to říct přesně (hledej třeba něco jako Smazat soukromá data) PodFuck3r: normální to rozhodně není :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Marr: zkus prohledat nabídky, nemám Chrome nemůžu ti to říct přesně (hledej třeba něco jako Smazat soukromá data)PodFuck3r: normální to rozhodně není :) mě to občas dělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Duben 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 @Sir Jarousek - http://i43.tinypic.com/wkmee1.png - bohužel volba smazat cache tam neni :( ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Cache = mezipaměť :) a rovnou s tím smaž i ty cookies. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 @Sir Jarousek - http://i43.tinypic.com/wkmee1.png - bohužel volba smazat cache tam neni :( ... tak skusus všechno :D a uvidíš (krom toho co víž že 100% potřebuješ ..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Marek Selinger :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Duben 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 @Sir Jarousek - nepomohlo :( @welbysek - omg,radši se nevyjadřuju :dozey:,čekal sem,jakej retard se ozve :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 A jde u toho Smazat údaje z tohoto období nastavit něco jako za celou dobu? Pokud ano, tak to zkus - prostě to promaž co nejvíc to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Duben 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 ^^ též nepomohlo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Dělá ti to i na jiných stránkách? Vypadá to, že to v určitých částích nechce načíst css... No, zkusil bych přeinstaloval Chrome, a pokud by to dělalo pořád, tak bych někoho, kdo používá Chrome poprosil, aby to zkusil, jestli mu to dělá taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Já mám taky chroma a nic.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Já ho taky používám a css vzdy v poho- Driv me to delal firefox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Duben 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 MM - jenom na FB,oki,přeinstalovat zkusim večer :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Duben 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Tak reinstal nepomohl :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Duben 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Nikdo netuší.? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Nemáš nahodou v confingu,nějaké vyjímky na facebook ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 No našel jsem na netu tohle: CHROME: Jakákoli chyba v CSS souboru způsobí, že je ignorován celý stylesheet. Konkrétně špatně udělaná poznámka v CSS dvěma lomítky. Možná je to správné chování, ale IEXP a FireFox ignorují jen tu konkrétní chybu.Což je evidentně tvůj případ. Chrome ignoruje celý stylesheet. Otázkou je jak je to možné, když ostatním to běhá dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Duben 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Zvláštní,ale už to jede v pohodě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.