Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

F1 2010

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 149
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Dojmy z F1 luxusní. Zatím jsem hrál jen Singleplayer, ale koupit se to dle mého názoru vyplatí. *THUMBS UP*

Ačkoli chybí safetcar a formation lap, což mě trochu zklamalo :( tk je to fakt hustý. Konečně formule, kde prostě nevyhraješ s "lamskou formulí" (tedy aspoň na experta ne xD). Zkusil jsem to nejdřív na medium a je to hafo lehký, tak jsem přešel na experta a to je obtížnost podle mého gusta^^

For_est-5: Dovolím si nesouhlasit že se obtížnosti liší pouze v poču flashbaků a destrukci. Je zde poznat, že jezdí lépe...

Kdyžtak si mě přidejte na PSN a můžem někdy dát mulťák. Časem by mohl být třeba i turnaj CF co říkáte?

PSN: Alias-Blaze

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Avenger: Ze začátku můžeš jezdit za 3 nováčkovské týmy (tedy Hispania racing team, Lotus, Virgin) Na zajímavé vsuvky jsem zatím nenarazil. Testování mimo závodní víkend je zakázáno, jestli to myslíš takhle, takže vyvíjet vůz můžeš jen v trénincích. A nové vylepšení vozu dostanou dříve jezdi více postaveni.

Docela mě překvapilo, že je tam správně udělané opotřebení pneumatik. Konečně prostě nemůžeš celej závod tlačit na pilu.

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Takže včera jsem vložil DVD do Xka a musim říct, že je to opravdu paráda. Nic víc si přát asi nejde, až na absenci diváků, zahřívacího kola a nakonec ukázka podium pro výherce což mě mrzí, ale jako závody je to paráda.

Jezdim za Lotus, Hard, 20% kol

Odkaz ke komentáři

Jen doplnim, že neni na výběr jen ze 3 týmů, záleží na tom kolik sezón si vyberete (7 - Virgin, Lotus, HRT, 5 - přibyde Sauber, TR..., 3 - přibude FI, Renault...).

Jezdim za Virgin, ale sem strašná lama ta jezdim na easy se všema možnýma aidama a assistama :D. Postupně je snad budu vypínat ^^. Teď sem v Monaku a musim říct že to je docela makačka tady správně nastavit auto, strávil sem s tim asi hodinu...

Odkaz ke komentáři

což je vcelku docela divné. A pro mne tímto docela zklamání. Ne eurogameru píšou toto: "Ovšem oproti tomu působí trochu mdle multiplayer, jenž na konzolovkách obsáhne pouze slabých 12 vozů v jednom závodě. Počet startujících na PC je shodný." Nevím, jak tomu rozumět. Ale po troše brouzdání mám pocit, že to omezení platí i pro pc verzi. Spíš to asi funguje tak, že 12 reálných lidí a zbytek doplněn o uměláky, ne? Není přece možný, aby se takto totálně zmršil MP.

Odkaz ke komentáři

Meridius: Maximální počet jezdců je 12

zda se mi ze mam hrozne pretacive auto :(

Nemáš třeba vyplí assisty? :roll:

Lze na medium někde nastavit, aby se formule dala rozbít? Nebaví mě to s těma nesmrtelnejma formulema kdy všichni dojedou ať bourají jakkoliv

Si tam dej větší obtížnost :roll:

Ahoj chci se zeptat jen jakou mate grafiku dnes jsem zkusil tu hru dat na PC a tam se mi zda ohodne lepsi grafika nez na PS3 coz nechapu a to nemam zas tak dobre PC. Lepe se mi na pc odrazi okolí od auta nez treba na PS3.

Bohužel je to tak PC má lepší grafiku než konzole...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu