Srig Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Mě to přijde koncem příštího týdne, nemůžu se už dočkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Dojmy z F1 luxusní. Zatím jsem hrál jen Singleplayer, ale koupit se to dle mého názoru vyplatí. *THUMBS UP* Ačkoli chybí safetcar a formation lap, což mě trochu zklamalo :( tk je to fakt hustý. Konečně formule, kde prostě nevyhraješ s "lamskou formulí" (tedy aspoň na experta ne xD). Zkusil jsem to nejdřív na medium a je to hafo lehký, tak jsem přešel na experta a to je obtížnost podle mého gusta^^ For_est-5: Dovolím si nesouhlasit že se obtížnosti liší pouze v poču flashbaků a destrukci. Je zde poznat, že jezdí lépe... Kdyžtak si mě přidejte na PSN a můžem někdy dát mulťák. Časem by mohl být třeba i turnaj CF co říkáte? PSN: Alias-Blaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 tak ja si to dnes koupil, zitra zkousim :) doufam ze jsem neprohloupil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 WaRDoG: Neprohloupil! Dáte někdo online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 cau, tak jsem dojel Bahrajn(49 kol) na 18místě, měl jsem 3defekty a auto se kotel přetáčí. BOMBA! online bych dal az se to trosku naucim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Já to hraju zatim jen na 10% na experta. Dojel sem 13 a jezdim za HRT. Za co vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 jaké týmy lze ze začátku kariéry volit? případně co všechno kolem v kariéře je, jsou tam nějaké zajímavé vsuvky nebo čistě závodní víkendy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistake1468624876 Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 ja jezdim za Lotus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Avenger: Ze začátku můžeš jezdit za 3 nováčkovské týmy (tedy Hispania racing team, Lotus, Virgin) Na zajímavé vsuvky jsem zatím nenarazil. Testování mimo závodní víkend je zakázáno, jestli to myslíš takhle, takže vyvíjet vůz můžeš jen v trénincích. A nové vylepšení vozu dostanou dříve jezdi více postaveni. Docela mě překvapilo, že je tam správně udělané opotřebení pneumatik. Konečně prostě nemůžeš celej závod tlačit na pilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 já jezdím za Virgin :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 25, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Takže včera jsem vložil DVD do Xka a musim říct, že je to opravdu paráda. Nic víc si přát asi nejde, až na absenci diváků, zahřívacího kola a nakonec ukázka podium pro výherce což mě mrzí, ale jako závody je to paráda. Jezdim za Lotus, Hard, 20% kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Diváci tam jsou. (tedy aspoň na PS3 xd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 to jsem tu jediny kdo jezdi na 100%kol? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Asi jsi :D Na začátek mi to přijde moc... Se musim trochu "oťukat" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinak Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 kdyby jste nekdo videl F1 2010 za slusnou cenu tak dejte vedet.Taky se chystam koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 zda se mi ze mam hrozne pretacive auto :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Lze na medium někde nastavit, aby se formule dala rozbít? Nebaví mě to s těma nesmrtelnejma formulema kdy všichni dojedou ať bourají jakkoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 no já nevim, ja jsem všechno nastavil jak se mi líbí takže jsem dal custom a v bahrajnu asi 3 nebo 4 odpadli totálně na šrot :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Jen doplnim, že neni na výběr jen ze 3 týmů, záleží na tom kolik sezón si vyberete (7 - Virgin, Lotus, HRT, 5 - přibyde Sauber, TR..., 3 - přibude FI, Renault...). Jezdim za Virgin, ale sem strašná lama ta jezdim na easy se všema možnýma aidama a assistama :D. Postupně je snad budu vypínat ^^. Teď sem v Monaku a musim říct že to je docela makačka tady správně nastavit auto, strávil sem s tim asi hodinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Může někdo potvrdit ten multiplayer....v tom smyslu, že lze závodit jen s 11 dalšími protivníky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHOSO_VIDAHO Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 příští týden taky bude u mě v mechanice .. těším se .. on-line když nebude lagovat net můžeme dát PSN: AHOSO_VIDAHO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 ja bych to i potvrdil, je to napsané na krabičce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meridius Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 což je vcelku docela divné. A pro mne tímto docela zklamání. Ne eurogameru píšou toto: "Ovšem oproti tomu působí trochu mdle multiplayer, jenž na konzolovkách obsáhne pouze slabých 12 vozů v jednom závodě. Počet startujících na PC je shodný." Nevím, jak tomu rozumět. Ale po troše brouzdání mám pocit, že to omezení platí i pro pc verzi. Spíš to asi funguje tak, že 12 reálných lidí a zbytek doplněn o uměláky, ne? Není přece možný, aby se takto totálně zmršil MP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelda Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Ahoj chci se zeptat jen jakou mate grafiku dnes jsem zkusil tu hru dat na PC a tam se mi zda ohodne lepsi grafika nez na PS3 coz nechapu a to nemam zas tak dobre PC. Lepe se mi na pc odrazi okolí od auta nez treba na PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Meridius: Maximální počet jezdců je 12 zda se mi ze mam hrozne pretacive auto :( Nemáš třeba vyplí assisty? :roll: Lze na medium někde nastavit, aby se formule dala rozbít? Nebaví mě to s těma nesmrtelnejma formulema kdy všichni dojedou ať bourají jakkoliv Si tam dej větší obtížnost :roll: Ahoj chci se zeptat jen jakou mate grafiku dnes jsem zkusil tu hru dat na PC a tam se mi zda ohodne lepsi grafika nez na PS3 coz nechapu a to nemam zas tak dobre PC. Lepe se mi na pc odrazi okolí od auta nez treba na PS3. Bohužel je to tak PC má lepší grafiku než konzole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.