tekken90 Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 brick kterej se dá opravit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonned Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 aha a co je teda brick? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 brick = zcihlení, zničení PSP, jediná šance - poslat ho do servisu a doufat že ti vemou záruku. Semi-brick = brick který jde opravit, za použití easy recovery. Většinou se stává při XMB moddingu (chybný postup) -------------- Chápeš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 jede to i kdyz to tam dam pres ctecku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Červenec 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 ano musis miesto na psp nasmerovat ten instaler na citacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 ok diky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 // msg hb erased:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 chvala bohu mootooovu easy recovery,vcera sem si pomoci theme managera rozjebal 3x pspo a musel sem 3x udelat easy recovery :roll: ale jeste ze to tu je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Červenec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2007 dík mots zachránil si mi život :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoffrey Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 S PSP jsem lama, proto vám tedy napíšu co dělám a poprosím vás o určení chyby co dělám. 1) Nabiju PSP na 100 %. 2) Připojím ho k PC a vlezu do Recovery menu. 3) Spustím instalaci OE Recovery. 4) Dám Next. 5) Podle programu zvolím třetí možnost "Run program at /PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP" 6) PSP se vypne a nic. Tak teď se do mě pusťte.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 nakopíroval si na kartu ty subory ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoffrey Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 Hmmm...jaký soubory? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 nemas tam totiz ten soubor EBOOT.PBP nebo to nemas v takove slozce ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 třeba tenhle :D /PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP jak ho chceš spustit když ho tam nemáš ?? na co myslíš že je příloha v prvním příspěvku ??? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoffrey Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 Ehm...nebudeme to rozmazávat, že? :wohow: Ale v 1. příspěvku je jen ten installer bez eboot.pbp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 no tak použij ten instaler podle návodu ne :D::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoffrey Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 No to dělám. Napiš prosím jak přesně krok po kroku a napiš i věci, o kterých si myslíš že by mě měli napadnout. Zkrátka návos pro lamku. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 dit to mas napsany uplne ve predu..pripojis PSP k PC a jedes krok po kroku podle vavodu..vic to popsat nejde..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoffrey Odesláno Srpen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2007 Já už jsme to pochopil, jsem nějaký natvrdlý, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v@lda Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 cus lidi muzu to pouzit i cf 3,52 m33-4 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 cus lidi muzu to pouzit i cf 3,52 m33-4 ?? jo je to na vsechny CF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v@lda Odesláno Srpen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 jj diky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kramla Odesláno Září 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 supa navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawaxa Odesláno Listopad 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 Prosím o pomoc.....pokouším se downgradnout PSP ale pokaždý mě jen ztmavne obrazovka a nic se neděje. Dělám to přesně podle návodu. .....Mám to instalovat přímo na kartu, nebo do konkrétní složky? ....Pokud na kartu tak to dělám dobře ale prostě mi to nejde. Mám 3,40 oe-a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Listopad 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 no tak kdyz je v recovery moznost Run program at PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP tak je snad jasny ze to musis nasmerovat do PSP/GAME ...teda aspon myslim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.