Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox360 - problémy s připojením a vše o službě xlive

xDante1986

Otázka

• Odpovědi 400
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0

1 - nejdříve provedeme RESET modemu

post-39568-14687169073001_thumb.jpg

v nastavení modemu vybereme Advanced Setup

post-39568-1468716908294_thumb.jpg

1 Advanced Setup 2 UPnP 3 není zaškrtnuto takže je zakázáno 4 uložíme

post-39568-14687169089564_thumb.jpg

také v Advanced Setup najdeme 1 NAT 2 DMZ Host 3 pole musí být prázdné

post-39568-14687169090982_thumb.jpg

1 NAT 2 Virtual servers 3 vybereme ADD jako přidat

post-39568-14687169093573_thumb.jpg

1 volíme Choose All Interface

2 volíme Custom Service

3 pojmenujeme jak chceme

4 do pole napíšeme IP Adresu pro kterou otevíráme porty

5 začínáme z leva zadáme 3074, po kliknutí hned vedle se port automaticky přepíše na pravou stranu a opět zadáme 3074

pak klikneme na výběr protokolu čím se přepíše na pravou stranu i poslední port a vybíráme oba protokoly TCP/UDP

6 uložíme

post-39568-14687169094578_thumb.jpg

měli by jstevidět toto nastavení

nyní v nastavení konzole vyberete manuální zadání IP Adresy kde napíšete IP pro kterou jste otevřeli porty (v případě obrázků zde je to 10.0.0.55)

Subnet Mask i Gateway budou stejné jako u automatického nastavení

uložte a prove'dte test připojení

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Zdravím,

mám úplně stejný problém s připojením k xbox live. Řešil jsem to s O2, které mi po několika dnech vyšetřování sdělili, že blokují port 53, který je potřeba pro funkčnost xbox live.

Také mi sdělili, že mám poprosit Microsoft, aby změnili porty, po kterých to funguje (taková kravina). Také, že tento port odblokovávat nebudou, protože dle slov pán s infolinky "z něj několikrát byli napadeni".

Takže za mě je to jasný přechod k jinému poskytovateli..bohužel.

k tomu portu 53, jak si teda vysvetlit ze to vecine lidi s o2 normalne funguje a problem ma jen nekdo? ,)

Odkaz ke komentáři

• 0

Jak říkal někdo, je to asi individuální, mám známé v sousedních barácích co jsou na stejné ulici a mají xbox, VDSL od O2, modem comtrend a mají úplně stejný problém. Největší hnusárna je to, že v mé lokalitě není žádný jiný poskytovatel, který by dokázal garantovat nějakou rychlost či dostupnost.

Včera jsem zkoušel postup od Pietro Fofista a na třetí pokus se Xbox Live rozjel, ale čekám, že se to každou chvíli odpojí.

Velmi, velmi zvláštní.

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravím, rozhodl jsem se připojit xbox k internetu a hrát live. Xbox jsem připojil přes kabel (spojil xbox a router), v xboxu najel na network settings, zadal IP, BRÁNU, MASKU, DNS PRIM., DND SEK., dal test connection. Náhle mi vyskočí hláška "There is problem with your connection. Select more info for a description of the problem and how you can fix it." S jejich radami si nevím rady, hlášení mi vyskakuje takové:

W:0000-000B

X:8000-108D

Y:0000-0000

Z:0000-0000

ID:0001-0004

L:8007-0435

T:Wired

A:IP/MASK (vše konkrétně)

G:BRÁNA

D: DNS PRIM./DNS SEK.

Možná mám jen špatně IP (původně jsem si vše zjistil z příkazového řádku cmd, kde jsem napsal ipconfig, ale vyskočila mi také hláška. Tak jsem si našel email od poskytovatele a opsal IP,MASK atd.) Nevyznám se v tom a byl bych šťastný za každou malou radu.

Děkuji moc za přečtení...

Odkaz ke komentáři

• 0

funguje :-)) dle Pietra Fofosta jen musite jeste dat tovarni nastaveni networku u xboxu :_))

1 - nejdříve provedeme RESET modemu

funguje :-)) dle Pietra Fofosta jen musite jeste dat tovarni nastaveni networku u xboxu :_))

[ATTACH=CONFIG]22706[/ATTACH]

v nastavení modemu vybereme Advanced Setup

[ATTACH=CONFIG]22707[/ATTACH]

1 Advanced Setup 2 UPnP 3 není zaškrtnuto takže je zakázáno 4 uložíme

[ATTACH=CONFIG]22708[/ATTACH]

také v Advanced Setup najdeme 1 NAT 2 DMZ Host 3 pole musí být prázdné

[ATTACH=CONFIG]22709[/ATTACH]

1 NAT 2 Virtual servers 3 vybereme ADD jako přidat

[ATTACH=CONFIG]22710[/ATTACH]

1 volíme Choose All Interface

2 volíme Custom Service

3 pojmenujeme jak chceme

4 do pole napíšeme IP Adresu pro kterou otevíráme porty

5 začínáme z leva zadáme 3074, po kliknutí hned vedle se port automaticky přepíše na pravou stranu a opět zadáme 3074

pak klikneme na výběr protokolu čím se přepíše na pravou stranu i poslední port a vybíráme oba protokoly TCP/UDP

6 uložíme

[ATTACH=CONFIG]22711[/ATTACH]

měli by jstevidět toto nastavení

nyní v nastavení konzole vyberete manuální zadání IP Adresy kde napíšete IP pro kterou jste otevřeli porty (v případě obrázků zde je to 10.0.0.55)

Subnet Mask i Gateway budou stejné jako u automatického nastavení

uložte a prove'dte test připojení

Odkaz ke komentáři

• 0

funguje :-)) dle Pietra Fofosta jen musite jeste dat tovarni nastaveni networku u xboxu :_)) a potom manualne nastavit IP , gate a masku.... a i primarni DSN server . jede mi zase FIFA 14 on line na goldu perfektne :-))) diky moc .uz jsem se bal ze mam BAN. nastestii mi slo ukladat na HDD takze jsem usoudil ze ban nemam a zkousel jsem dal. nejriv jsem jen manualne zmenil IP adresu a dostal se na mediate pripojeni tj jel xbox live ale ne on line hry. ted uz jede vse :---)

Odkaz ke komentáři

• 0

cawes potřebuju poradit , dostal jsem noveho XBoxe 360 a nejdemi spojit s Xbox live , bud to vubec nespoji z Internetem nebo napiše hlašku - you can connect to xbox live but your current network configuration may limit your online experience , přitom včera sem normalne hral skoušel sem reset Routeru ale nefunguje nevim co stym

W: 0000-000B

X: 0000-F001

Y: 20A8-48E0

Z: 0000-0000

ID: 0007-0000

L: 0015-10F0

Q: 8007-0435

T: Wired

A: 192.168.240.238/255.255.255.0

G: 192.168.240.1

D: 8.8.8.8/10.5.50.1

Upraveno uživatelem majsnerrik
Odkaz ke komentáři

• 0

Dobrý den,

nedaří se nám na routeru TP-LINK WR2543ND připojit k Wifi. Doma na mobilech a notebooku wifi normálně chytáme (zabezpečřen heslem), ale na XBOXu ne.

XBOX ji vídí, ale nepřipojí se.

Zkušel jsem přepnout nastavení z WPA2 na WPA a šifrování na AES, ale stále nefunguje.

Nějaké nápady?

Děkuji.

Odkaz ke komentáři

• 0
Dobrý den,

nedaří se nám na routeru TP-LINK WR2543ND připojit k Wifi. Doma na mobilech a notebooku wifi normálně chytáme (zabezpečřen heslem), ale na XBOXu ne.

XBOX ji vídí, ale nepřipojí se.

Zkušel jsem přepnout nastavení z WPA2 na WPA a šifrování na AES, ale stále nefunguje.

Nějaké nápady?

Děkuji.

Xbox velice dobře komunikuje s Wifi. Zkontrolujte správnost hesla, zda je v konzoli nastaveno automatické získání IP a jestli v nastavení routeru není nastaven omezený počet klientů. (popřípadě odpojte ostatní Wifi zařízení)

Odkaz ke komentáři

• 0

Dobrý den,

marně se snažím propojit svůj xbox k pc přes router. pročetl jsem snad všechna možná témata, nastavil WMP 12, na internet a LIVE se připojím v pohodě, tedy do sítě také, ale s počítačem to pořád nekamarádí. Mohl by mi někdo poradit?

Předem děkuji.

Error status report:

W: 0000 - 000B

X: 0000 - 000D

Y: 0000 - 0000

Z: 8000 - 4005

ID FFFF - FFFF

L: 0015 - 10F0

Q: 8007 - 0435

T: Wired

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravím,mám problém a prosím o radu.na live účet se připojím normálně a normálně mi funguje i online hraní.při testu připojení k netu mám všude connected.jen dole mi svítí žlutý vikřičník u Matchmaking : Service alert.když dám Y tak mi vyskočí

Error status report:

w:0000-0021

x:0000-F001

Y:20A8-4840

Z:0000-0000

ID FFFF-FFFF

L:0015-10F0

Q:8015-100D

T:wireless

poraďte prosím.předem díky za pomoc a omlouvám se jestli jsem napsall můj dotaz kde nepatří.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu