1george Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 to víte no u nás ve vesnici je splav no a tam byl keř bo větev a mib ždycky když jsme tam tudy projizdely tak jsem videl hlavu nejakeho chlapka hnusny no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
copaklamo Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Njn těžko říct že co je pravda nebo fake,třeba já osobně mám problém s tim že se mi zdá co se mi tane pak to zapomenu a když se to stane tak si zpomenu že se mi to zdálo :D přesně,to stejný se mi stává taky:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 duchové jsou kurvy..furt mi kradou ponožky a cigára..nejvíc mě ale sere, že než je stihnu pochcat tak zmizej..chce to nějakej repelent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moucha1468621212 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Ze se vam neco zda, zapomenete, a pak to prozijete najednou a vzpomenete si, to je normalni prosim vas. Mozek funguje jak harddisk - pamatuje si uplne vsechno, ale nejsme schopni si to treba hned vybavit, proto kdyz pak neco podobnyho prozijete, nervovy drahy se stanou zase funkcni a... no proste nic divnyho. 99,99% je vzdycky fake, ale vim, ze to 0,01% staci k tomu, aby potvrdilo fakt ze takovyhle veci existujou. VIm ze tenhle topic uz je zastaralej, ale prosim vas, vite nekdo jak se daji treba vyvolavat zarucene a jednodusse (zadny prines si 666 svicek) duchove? Chci to hrozne zkusit, chci to videt, abych mohl uverit :) Kdo zna stranku, nebo vlastni navod, reknete prosim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Njn těžko říct že co je pravda nebo fake,třeba já osobně mám problém s tim že se mi zdá co se mi tane pak to zapomenu a když se to stane tak si zpomenu že se mi to zdálo :D přesně tohle mívám občas taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Deja vu uz jsem dlouho nemel, ale stavalo se mi to furt, vzdy sem se koukl co se deje a uvedomil jse si ze tohle se uz stalo, nevim kdy a jak ale proste se to stalo:D a jinak na duchy verim, nekdo ho precevidet musel jinak by se nic takoveho neresilo:D stejne jako UFO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=sJkcrEuYcuI&feature=related toto je humus hele a nevite nebo nemate nekdo takove video kde je takovej jakoby saman a je tam zenska na stale on si spoji svoje ruce a dotkne se ji ona se rozpuli a pak tak po rukou smátrá po podlaze....pls hledam to uz dlouho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=sJkcrEuYcuI&feature=related toto je humus hele a nevite nebo nemate nekdo takove video kde je takovej jakoby saman a je tam zenska na stale on si spoji svoje ruce a dotkne se ji ona se rozpuli a pak tak po rukou smátrá po podlaze....pls hledam to uz dlouho.. http://www.youtube.com/watch?v=OepvNl9AwtEtady je to video ;) :) teda jestly myslíš tohle ? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 coo? nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 asi před čtvrt rokem jsem šel spát v osm protože jsem by unavený, jenže jsem se probudil něco před první hodinou a chtěl jsem nazáchod dveře od mého pokoje které nejdou nikdy zavřít najedou byly dost natvrdo zabouchlé nešlo to otevřít a mám najednou husina tak na to seru a du si lehnout a slyším jak ty dveře povolily :D brácha doma nebyl, mamka spala od mého pokoje dál a pes na kliku nedošáhne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 OepvNl9AwtEtady je to video ;) :) teda jestly myslíš tohle ? :cheesygrin:jojo toto sem hledaldíky ze si to nasel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 jojo toto sem hledaldíky ze si to nasel.. taky dobrá magořina :D jak ste u mě n ato čuměli a všichni do*íči:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbora Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 OK jdu na to : Kdyz sem byl malej 8-9-10 let,zdál se mi pořád dokola ten samej sen, KAŽDEJ DEN!!prosz ze padam do takove reky z vysky cca 15 m-padal sem ale porad sem nemohl dopadnout nikde nikdo nebyl a ja rval o pomoc co to slo,ale nikdo se neozyval jako bych byl v tom meste saam,pamatuju si zrezivele trubky nejakeho vedeni a porad jak padam to by jeste slo.SEN 2 : v byl sem sám ve meste(zase) v noci,a nemohl sem se sakra dostat dom hledal sem cestu,a z niceho nic se objevim u baraku,zvonky vsude tma,zadne auta svitili polucni lampy a zvonky,zvonim na rodinu ze se chci dostayt domu jenomze hlucho proste se mi nikdo neozyval.. zvonil sem na vsechny lidi v panelaku ale nic,.. byl sem v tom snu v koncich a nevedel co mam delat,dostall sem se nejak dopanelu,ale zadny schody vytah,videl sem se ve sklepe,kde jenom na zdech o5 zrezyvele trubky,kolem sem slysel rodiny pritom zadne dvere nikde nebyli,doplazil sem se po trubkach do naseho patra(nevim kde se tam vzalo) a proste slysim rodice vsechn hlasy.. byli doma,ja klepal zvonil ale nic,jako bych byl mrtvej proste me ignorovali.Tenhle sen sem rad nemel,vzdycky sem se rano probouzel ze strasne blbym pocitem. Mam v pokoji kancelarske zaluzie,je to hrozne spim,a proste slysim ten hnusnej zvuk jak kdyz je nekdo otaci.. nebo ze nekdo chodi po kuchyni,takove zvuky jdou k tem zaluzim od spoda nahoru jako kdyz tam neco leze.. mozna je to vyplod me fantazie,ale kdyz sem byl mladsi deli se mi horsi veci a mel sem strach usinat,je to davno a moc si to nepamatuju .. bylo to po umrti me brababicky... vsechno co sem napsal byla pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 OK jdu na to :Kdyz sem byl malej 8-9-10 let,zdál se mi pořád dokola ten samej sen, KAŽDEJ DEN!!prosz ze padam do takove reky z vysky cca 15 m-padal sem ale porad sem nemohl dopadnout nikde nikdo nebyl a ja rval o pomoc co to ......... vsechno co sem napsal byla pravda. ty jo ty 2 sny cos napsal byli jak z miho zivota taky se mi porad zdalo ze padam do tmy ... a ten 2. to se mi zdalo neco podobnyho ale nebylo to ve meste ale na nejaky plazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 OK jdu na to :Kdyz sem byl malej 8-9-10 let,zdál se mi pořád dokola ten samej sen, KAŽDEJ DEN!!prosz ze padam do takove reky z vysky cca 15 m-padal sem ale porad sem nemohl dopadnout nikde nikdo nebyl a ja rval o pomoc co to slo,ale nikdo se neozyval jako bych byl v tom meste saam,pamatuju si zrezivele trubky nejakeho vedeni a porad jak padam to by jeste slo.SEN 2 : v byl sem sám ve meste(zase) v noci,a nemohl sem se sakra dostat dom hledal sem cestu,a z niceho nic se objevim u baraku,zvonky vsude tma,zadne auta svitili polucni lampy a zvonky,zvonim na rodinu ze se chci dostayt domu jenomze hlucho proste se mi nikdo neozyval.. zvonil sem na vsechny lidi v panelaku ale nic,.. byl sem v tom snu v koncich a nevedel co mam delat,dostall sem se nejak dopanelu,ale zadny schody vytah,videl sem se ve sklepe,kde jenom na zdech o5 zrezyvele trubky,kolem sem slysel rodiny pritom zadne dvere nikde nebyli,doplazil sem se po trubkach do naseho patra(nevim kde se tam vzalo) a proste slysim rodice vsechn hlasy.. byli doma,ja klepal zvonil ale nic,jako bych byl mrtvej proste me ignorovali.Tenhle sen sem rad nemel,vzdycky sem se rano probouzel ze strasne blbym pocitem. Mam v pokoji kancelarske zaluzie,je to hrozne spim,a proste slysim ten hnusnej zvuk jak kdyz je nekdo otaci.. nebo ze nekdo chodi po kuchyni,takove zvuky jdou k tem zaluzim od spoda nahoru jako kdyz tam neco leze.. mozna je to vyplod me fantazie,ale kdyz sem byl mladsi deli se mi horsi veci a mel sem strach usinat,je to davno a moc si to nepamatuju .. bylo to po umrti me brababicky... vsechno co sem napsal byla pravda. takove sny se zdaji po nejem traumatu. Ale jak si byl uz v tom patre a slysel jsi hlasy ale tebe nikdo, jak kdyby jsi byl duch, to by mohlo byt to ze ti prave umrela babicka, Me kdyz umrela prababicka tak se vsechny hodiny zastavyly 5min po 12 a ty hodiny co nesly se roztikaly ,doktor ktery prisel urcit domu umrti rekl, ze umrela nekdy kolem pulnoci. A take vsechny kytky co byly v pokoji kdyz prababicka umrela byly suche a deda je musel vyhodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Dneska ráno, nějaké ufo na obloze očima jsem ho neviděl ale foťák to zachytil na ostatních fotkách to není a s čočkou jsem nic nedělal. http://s2.imgupload.cz/img/--/98656/X8otI/PB240032.JPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Asi jsem slepej, ale ja ho nevidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Dneska ráno, nějaké ufo na obloze očima jsem ho neviděl ale foťák to zachytil na ostatních fotkách to není a s čočkou jsem nic nedělal. http://s2.imgupload.cz/img/--/98656/X8otI/PB240032.JPG to je vrtulnik:cheesygrin:kdyz si to priblizis tak to je videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 to je vrtulnik:cheesygrin:kdyz si to priblizis tak to je videt Tak takhle rychlej vrtulník jsem ještě neviděl... EDIT_ fotka focená asi 1s po tamtej http://s2.imgupload.cz/img/--/101196/dCgUx/PB240031.JPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 vo to nejde, ten vrtulnik byl hodne daleko, dost na to aby za tu jednu s uz nebyl videt vubec, dokaze letet 300km za hod. de take o uhel foceni, jestli si to trochu natocil nic ta videt byt nemusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Mno nevim jestli je to přímo "paranormální jev" ale docela mě zaskočilo kdyz blesk zasáhl dvakrát na úplně stejné místo... Jinak dobrý téma autore :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Ty bláho některý vaše posty mě fakt dostávaj. Na takovýhle věci totiž docela věřim... Ale chtěl jsem se zeptat (snad to sem patří). Věříte na posmrtný život? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.