narliza Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 mnozí to budete považovat za zbytečný topic, ale chtěl jsem vam ukazat co si mužete koupit v datartu za 6500kč ;) natočeno dnes... Mercury Centrum České budějovice ;) při procházce datartem hf http://www.youtube.com/watch?v=xMD3oG-pw-o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 ty vole kde si to natačel to si musim jet koupit!!! kdyby mi opravdu prodali ten testovaci model by meli v microsoftu pote zivo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 xbox premium za 11 990 co vic si prat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 no a co se divite..kdyz obcas vidite jak to tam ty maly parchanti co si tam chodi hrat nici tak se divim ze ten xbox ma jenom RROD(kdo bydli v praze a jezdi obcas do tesca v letnanech a do datartu tak vi....to psp uz nefacha taky:D btw stejne je to jenom testovaci model a kdyz to prodaj tak je na to zaruka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 to same meli v JRC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 i u nás to maj tak není se čemu divit když to maj zaplé celé dny v kuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poon Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 neni se cemu divit jak rika azgard byl jsem u nas v intersparu hostivar a tam jit do datardu tak tam meli taky dead xko meli tam jeste core takze kdyz tam je nonstop zaplej neni se cemu divit ale kdyby to prodavali jeste za 11k premium no twl to by bylo bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 bejt tebou tak tam jdu, koupim to a zazazuluju je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azgard Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 bejt tebou tak tam jdu, koupim to a zazazuluju je :D A co by jsi jim řekl prosím tě ?Mohl by jste mi prosím zabalit ten který máte tamhle vystavenej :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Hoj narli, ja do datartu v mercury chodim celkem casto a musim rict tenhle xbox je tam od tý doby co je uvedli na trh a to zarucene každopádně byl na něj vyvíjenej dost velkej nátlak myslim vzhledem k tomu co xko snese proste den co den to xko jelo a jeli trailery a ta cena se taky od začátku jeste nezměnila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 A kdo to nez tak si může myslet že to je "oživení kozole " aby to vypadalo tuningově :D:D a pak přiveze domu funční bez RRINgu a pude to reklamovat že to tak pěkně nesvítí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Květen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 mno tak to neni nic nenormalniho, jak tady uz ostatni psali tak na ty konzole jsou hrozny natlaky.. u nas v hradci v tescu mame xko, psp, ps2 a 3 a vse je v dezolatnim stavu. kdyz to tam bylo novy tak si tam na to chodili zahrat cigani a byli tam myslim ze klidne i 3 hodiny.. :blink::? chudacci konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velky_muftu Odesláno Květen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2009 podobne to bolo u nas v Bratislave v Auparku v Brlohu - mali ho vystaveny vo vyklade, ale samozrejme zapnuty a zavrety v prehliadnom plastovom boxe bez akehokolvek vetrania - takze RROD bolo len otazkou casu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Super video :D ale tohle těžko někomu prodají... přítelkyně dělá v obchodu se skejťáckými věcmi, mají tam i xbox pro děcka a to xko dostává denně takový záhul, že to je na 3rrod denně :D a furt drží, ale v tom datartu, když to leží 2 roky na stejném místě, práší se tam z klimatizace a je to nonstop zapnuté, tak se není čemu divit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Možná se zeptám jako idiot, ale když si teda pujdu koupit kamkoliv Xbox jak poznám že už je to ta novější verze u který byl ten RROD už aspoň trošku zmenšen? Já jen že u nás v Mostě máme taky datart a tam to maj zavreny v takovy vytríně a není zaplej ale nechci už si kupovat tu starší verzi takže jak to poznám třeba na krabici? :) Chtěl bych premium :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 Nech si vybalit a podívej se na datum výroby myslím že je to vidět i přes krabici je tam takova dira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapi88 Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 prominte za ot jenom k tomu datartu.uz tam nikdy nepujdu,protoze me absolutne odrovnali...vim ze to maj predrazeny,tak jsem se jenom tak sel kouknout na novej ipod a byl tam manik u pultu a ja se ptam co jako vsechno umi a on mlel a mlel a nakonec mi ukazal spodni stranu s konektorem pro pripojeni k pc a rek a sem se davaji pametovy karty..hmm vazne odbornik na slovo vzaty... jo a abych nebyl uplne ot tak v letnanech tomu ty maly haranti vazne na frak...je to takovej turnaj xbox titanu kterej z nich chcipne driv :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 No mě právě přijde divný, že všechno maj v datartu předražený a Xbox 360 Premium + GoW 2 nebo PGR4 tam maj za 6490,-. Tomu se mi nechce věřit. Jakej na to máte názor vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapi88 Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 ze bz to byla stara verze bez hdmi...nejspis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 No pro klid duše a hlavně z přesvědčení že Datartu a jemu podobným prostě nevěřím si to radši objednám z netu. Teda pokud se mi ve středu podaří maturita. Abych se na ní donutil učit a udělal to tak sem si za ní slíbil Xko :D Přece jenom bude potom skoro 4 mesice volno pred nastupem na vejsku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Reklama pro m$ to sice neni dobra, ale je to vystavni model: 1) radeji davaji mezi vystavni kusy neco nefunkcniho atp, protoze lidi to vzdy zdemoluji 2) nikdy nemohou a ani nedavaji do normalniho prodeje primo vystavni kus - ten davaji vzdy se slevou a vzdy se na nej take normalne vztahuje zaruka, takze naopak by to pro zakaznika bylo +, jelikoz by to nakoupil treba o litra levneji (protoze vystavni kus) a vzapeti by to mohl vyreklamovat a dostal by uplne novy kus.. takze neberte to, novy kus se slevou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.