palos Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 zdar lidi nejde mi zprovoznit moonshell na TTDS nemohli by jste mi poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 f-007 Odesláno Květen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2009 jakou verzi jsi zkousel?? zkus verzi 1.71 ostatni me taky nesli ale tahle jo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Květen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2009 jakou verzi jsi zkousel?? zkus verzi 1.71 ostatni me taky nesli ale tahle jo.. a neupnul bys mi jí prosim? třeba na uloz.to to je jedno kam ale aspoň budu mít jistotu že mi tahle pude:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Květen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 už mám moonshell kterej mi funguje pls lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 jak mám spustit ten moonshell to furt nejde! mám acekard 2 i a furt mi to ukazuje blej ERROR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 zkus si stahnout z oficialnich stranek www.acekard.com a nebo stahni si muj balicek http://console-forum.net/showthread.php?t=60013 Slozka moonshell s obsahem musi byt na koreni karty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 nejde to a nejde ani tvůj ani od acekardů :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Napis podrobnosti. Kam to kopirujes, jak to kopirujes, co vse tam kopirujes ... jaky mas fw na karte, byla karta zformatovana... atd... Cim vic info, tim lip. Takhle vime jen to, ze ti to nejde... A HLAVNE - CO TI TO HLASI ZA ERROR! Me taky driv moonshell nejel... Pak jsem ale dal do nds tu samou, ale naformatovanou kartu (fat32) a moonshell mi jede. I kdyz pri kazdem spusteni taky hlasi error cehosi, ale to je fuk, jelikoz FILMY se spusti, a ovladat se moonshell da... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mirage_cz Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Naformatuj kartu me se tak obcas nerozjede na EZ-Flash Vi ale kdyz to naformatuju tak uz to jede jo a hlavne skus moonshell 2 stable verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 ten error mi pise (u beta dvojky) : na vrchni obrazovce: Detec fatal error !!! There is a loss in the main body of the ARM9 code Please copy monshl2.nds withwindows again. The cause might be a lose connection of the equiment. a ve spodní obrazovce: As a result of the ARM 9 memory check,the error was detected..(a potom to samé jak na vrchní obrazovce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mirage_cz Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2009 http://gbatemp.net/index.php?showtopic=93831 sem se podivejtady mas cele tema o tom mas tam jak moonshell 1 tak i 2 nebo tu dvojku skus odsud http://dl.qj.net/MoonShell-version-2.00-beta.12-PlayStation-3/pg/12/fid/26968/catid/612 je to stable verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
palos
zdar lidi nejde mi zprovoznit moonshell na TTDS nemohli by jste mi poradit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.