Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 969
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
jen najet a cekat , ono je to prakticky do dvou vterin :)

edit : tak nevim dal jsem emulator nintenda na mario a take ptakoviny a zaplo se to a cerna obrazovka a nic tak dam home a game quit v tu chvili to spadlo

mám uplně stejný problém.. taky se mi vždy psp vypne a ještě udělá tahovej divnej zvuk..:roll: nechápu co dělám špatně..

PS: zkoušel sem to už asi 20x:)

přesně to se mě stává taky...ten zvuk,to je takový lupnutí ze jo?? uz sem to taky skousel vic jak 10krát....pls poradte :(
přesně.. a taky nwm , kde stáhnout ten novej HEN...doufám že Tekk už má ty linky předěláný, že to sou ty nový upravený...
jj v podpisu sem to ještě nepředělal...zkusim to stáhnout z jinýho linku a uvidim...prostě mě t odělá toto:vjedu do složky photo,chickHEN,najedu dolů a čekam...za pár vteřin psp zamrzne,po asi tak deseti vteřinách se ozve divnej zvuk a psp se vypne....

v prvním příspěvku je jasně napsáno "V XMB Menu najeďte na záložku PHOTO, klikněte na "ChickHEN" a chvíli počkejte. Nemusí se povést na první pokus - HEN je dost nestabilní."... a mrkněte na to video v návodu... tam je ukázka toho, jak to zapnout

HEn nikdy nebyl moc stabilní... kdyby jste měli PSP dýl, věděli byste to ( ještě za dob PSP Fat)

jinak v lincích je samozřejmě funkční verze...

Odesláno
uz vim jak na prvni pokus zpustit HEN

staci kdyz to udelate takto:

1) najedu na PHOTO a otevru

2)necham slozku nacitat tak dlouho, az se mi na ni nacte miniatura

3)otevru slozku a najedu na konec a cekam... a tadaaaaa je to tu ;-)

edit:

uz si to zas dela co chce. a uz to zas nejede :D

aale jo udelal jsem to jak ty a nejalo to hned :) a pred tim jsem to jak kkt delal pul hodiny

Odesláno

prave sem to testoval. Stabilita je ted super. Naskocilo mi to hned napoprve

ChickHEN R2 updatován do prvního příspěvku

.: R2 změny:.

- HOMEBREW nyní pracuje správně

- Zvýšená kompatibilita s HOMEBREW

- Je-li HEN aktivní, nelze zobrazit soubory .Tiff

edit:

zapoměl sem napsat, že ti kteří si budou na tomto softu chtít updatovat na CFW, bricknou PSP

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu