pyty Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Mas FW 5.03??jen se ptam vim ze je to v navodu ale v profilu mas 5.02 tak se ptam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 ted jak mi to spadlo tak se mi to taky nedari a lupne to taky a stejne ten h.bin jeste neni 100% dodelanej podle mne tipuju tak na 70% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 jestli je to na mě, tak já mám 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 jj v podpisu sem to ještě nepředělal...zkusim to stáhnout z jinýho linku a uvidim...prostě mě t odělá toto:vjedu do složky photo,chickHEN,najedu dolů a čekam...za pár vteřin psp zamrzne,po asi tak deseti vteřinách se ozve divnej zvuk a psp se vypne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 jen najet a cekat , ono je to prakticky do dvou vterin :)edit : tak nevim dal jsem emulator nintenda na mario a take ptakoviny a zaplo se to a cerna obrazovka a nic tak dam home a game quit v tu chvili to spadlo mám uplně stejný problém.. taky se mi vždy psp vypne a ještě udělá tahovej divnej zvuk..:roll: nechápu co dělám špatně..PS: zkoušel sem to už asi 20x:) přesně to se mě stává taky...ten zvuk,to je takový lupnutí ze jo?? uz sem to taky skousel vic jak 10krát....pls poradte :( přesně.. a taky nwm , kde stáhnout ten novej HEN...doufám že Tekk už má ty linky předěláný, že to sou ty nový upravený... jj v podpisu sem to ještě nepředělal...zkusim to stáhnout z jinýho linku a uvidim...prostě mě t odělá toto:vjedu do složky photo,chickHEN,najedu dolů a čekam...za pár vteřin psp zamrzne,po asi tak deseti vteřinách se ozve divnej zvuk a psp se vypne.... v prvním příspěvku je jasně napsáno "V XMB Menu najeďte na záložku PHOTO, klikněte na "ChickHEN" a chvíli počkejte. Nemusí se povést na první pokus - HEN je dost nestabilní."... a mrkněte na to video v návodu... tam je ukázka toho, jak to zapnout HEn nikdy nebyl moc stabilní... kdyby jste měli PSP dýl, věděli byste to ( ještě za dob PSP Fat) jinak v lincích je samozřejmě funkční verze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 To je možný že je nestabilní , ale že by to skoro všem šlo,a mě ani na 20-tej pokus ani ň ?! dělám to přesně jak si psal a stejně nic...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 To je možný že je nestabilní , ale že by to skoro všem šlo,a mě ani na 20-tej pokus ani ň ?! dělám to přesně jak si psal a stejně nic...:( mám uplně stejný pocity...nechápu, kde je vada..zkoušim to pořád do kola..:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 myslíte že pomůže když naformátuju paměťovku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 to asi ne...ale zkusit to muzes...kdyztak zkousej dal treba se to jednou povede ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l0rD_-mOke_mUd@ Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 zkusit to mužeš.....btw bejt váma tak si ještě počkám a vyjde něco pořádnýho......jako dobře pustíte to v pořádku jednou si zahrajete nejakou HB hru vypnete psp a mužete začit zkoušt znova....nechci radit...jen řikám to co si myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 to je v prcicch ted mi to taky nejde uz asi ani ne po 20 KONECNE !!!!!!! JESTLI SE TO ZAS RESETUJE PRI HB TAK SE POSERU Tak HB hra v pohode spustena , ty HB nejsou zas tak spatny trepa tak jak hazite boty po Bushovi na cas :D to me bavi !!!!!jinak Lord Smoke je to aspon neco stazenyho do PSP 3k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 OMFG, čekám asi 20 vteřin, PSP lupne, a potom se vypne natvrdo .. Už jsem to zkoušel snad 8x a pořád nic ... Co KURVA dělám špatně ...:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Zkousej porad po 1. Jsem to dal na 2. Pokud po 2. Jsem to dal cca na 10. Pokus a po 3. Uz jsem malem mlatil pspeckem takze cca 30 pokus jINAK KDYBI SLO NAK DIKY HOMEBREW HODIT PSP NA FW 1.5 :D TAK POTOM BY SLO UZ NAHRAT CFW BEZ PANDORY - TEORETICKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 OMFG, čekám asi 20 vteřin, PSP lupne, a potom se vypne natvrdo .. Už jsem to zkoušel snad 8x a pořád nic ...Co KURVA dělám špatně ...:ziped: NIC :lol: Exploit je prej nestabilní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Zkousej porad po 1. Jsem to dal na 2. Pokud po 2. Jsem to dal cca na 10. Pokus a po 3. Uz jsem malem mlatil pspeckem takze cca 30 pokusjINAK KDYBI SLO NAK DIKY HOMEBREW HODIT PSP NA FW 1.5 :D TAK POTOM BY SLO UZ NAHRAT CFW BEZ PANDORY - TEORETICKY nešlo................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Nešlo protože na psp 2k a 3k 1.50 NEHODÍŠ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 uz vim jak na prvni pokus zpustit HEN staci kdyz to udelate takto: 1) najedu na PHOTO a otevru 2)necham slozku nacitat tak dlouho, az se mi na ni nacte miniatura 3)otevru slozku a najedu na konec a cekam... a tadaaaaa je to tu ;-) edit: uz si to zas dela co chce. a uz to zas nejede :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 uz vim jak na prvni pokus zpustit HENstaci kdyz to udelate takto: 1) najedu na PHOTO a otevru 2)necham slozku nacitat tak dlouho, az se mi na ni nacte miniatura 3)otevru slozku a najedu na konec a cekam... a tadaaaaa je to tu ;-) edit: uz si to zas dela co chce. a uz to zas nejede :D aale jo udelal jsem to jak ty a nejalo to hned :) a pred tim jsem to jak kkt delal pul hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 dííííky běži jen některý :( ale běží!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 tak já už fakt nwm co dělám špatně...už sem to vyzkoušel nejmín 100x...zkoušim to od 5h a pořád nic...:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 A určitě máš fw5.03? Můj způsob je zase naject do game, spustit hombrew. Poté co hodí corrupted hlášku ihned zaject do složky s photo a chickhenem Zaručeně se mi to povede aspoň jednou ze tří pokusů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Na Daveeho strankach je oficialni release R2 HEN,pry opravuje chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 uz vim jak na prvni pokus zpustit HENstaci kdyz to udelate takto: 1) najedu na PHOTO a otevru 2)necham slozku nacitat tak dlouho, az se mi na ni nacte miniatura 3)otevru slozku a najedu na konec a cekam... a tadaaaaa je to tu ;-) edit: uz si to zas dela co chce. a uz to zas nejede :D Mě se to při tom načítání složky celé vypne natvrdo :lol: ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 prave sem to testoval. Stabilita je ted super. Naskocilo mi to hned napoprve ChickHEN R2 updatován do prvního příspěvku .: R2 změny:. - HOMEBREW nyní pracuje správně - Zvýšená kompatibilita s HOMEBREW - Je-li HEN aktivní, nelze zobrazit soubory .Tiff edit: zapoměl sem napsat, že ti kteří si budou na tomto softu chtít updatovat na CFW, bricknou PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 no a jedou na tom i UMDcka?? dyz si tam odim ten HEN? Popr. zabrani mi upgrade FW budouci instalaci CFW?? Danke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.