Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 969
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...
Odesláno

prosimvas poterboval bych podporu :D uz tak dve hodiny zkousim rozjet ten chickhen od toho chickhuntera nebo co s h.binem na korenu a egghuntem taky, kterej prepisuju pri kazdym novym spusteni a furt to nejde... je to psp 2k z japonska s flashnutelnou deskou, tak mu to chci flashnout aspon na ten 5.00 m33 a updatnout pak treba dal.. delam to tak ze cekam az zmizi to options a pak sjedu dolu.. na mym 3k mi to vsechno funguje uz od zacatku co to vyslo ale u toho 2000 si nevim rady...

Odesláno

tak nevim jestli neco delam spatne nebo uz nevim...3 hodiny zkousim spustit chickhen a porad nic bud vlezu do memory stick v photo a bud to zamrzne hned nebo spustim ten soubor a otevre se ten "obrazek" a pak zamrzne a resetne se...nemuze to byt treba pspckem...je fakt hodne hodne stary...100x a uz sem tam hodil 5.03...chtel bych si ho pak flashnout ale na to potrebuju chicka...podle navodu delam vsechno dobre...updatuju na 5.03, nahazim soubory a spustim...vim ze mam furt zkouset ale po tech trech hodinach uz mi z toho hrabe:-/

Odesláno
no ten mam...ten jak tam je jen jeden soubor...podle toho co jsem tu procetl je ve slimku vic souboru...mam ten jen s tim jednim souborem a furt nic...:-(

zkus si tam treba nahrat rovnou Recovery flasher, spust ho, napise ti to ze to nemuze spustit, odklikni to a az potom jdi na chickhen, takhle se mi to povedlo

Neví někdo něco o tom jestli se něco nechystá na FW 6.20?Už bych to celkem potřeboval

zkus cist :dozey: http://console-forum.net/showthread.php?t=82418&page=7

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu