<^KeNnY^> Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Tak se podívej pod baterku, co tam máš napsaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stexer Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 8a .... Hc1845... ako je to typ 2004 to viem sak to tam je napisane ale MB neviem aka je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deathmers Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 Pokud máš 8a tak Ti to půjde Pandorou downgradenout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stexer Odesláno Duben 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2010 hmmm dikii. a to sa ako robi ja som z toho jelen. ak by vedel nuiekto pomoct a mal by cas pls pochopim to rychlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deathmers Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Buď si Pandoru kup, případně vytvoř z normální baterky (návod v tutorialech), nebo si sežeň někoho kdo Ti to flashne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Lidi pomooc mám problém protože když najedu do photo tak tam najedu na ten poslední obrázek a co pak ? protože mi se to sekne a vypne a pak nic tak co to s tím je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Je to normální ... zkoušej to dál, jednou ti to naskočí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 A teď další problém neseklo se to ale co dělat když jsem na tom posledním obrázku jak na nho kliknu napíše to system memory is low a co dál ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Drž power dokud se PSP nezapne, potom ho zase zapni a zkoušej to nahodit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 díky za rady už se mi to tak před půl hoďkou podařilo ale fakt díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
>>SmoG<< Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Mám problém .... koupil jsem si psp 3000 dal jsem si tam chikenhen 2 mesice to slo v pohodě ale pak se mi psp-čko vyplo a už nejde zapnout ....kdyz ho zapnu svítí asi 20 sekund zelena dioda ale pak zhasne obrazovka je stále černá .... tak nevím... díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Květen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 tak to te asi nepotesim, nejspis je brickle vyzkousej ho zapojit jen na nabijecku a zapnout ale asi s tim uz nic neudelas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KuKu Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 prosimvas poterboval bych podporu :D uz tak dve hodiny zkousim rozjet ten chickhen od toho chickhuntera nebo co s h.binem na korenu a egghuntem taky, kterej prepisuju pri kazdym novym spusteni a furt to nejde... je to psp 2k z japonska s flashnutelnou deskou, tak mu to chci flashnout aspon na ten 5.00 m33 a updatnout pak treba dal.. delam to tak ze cekam az zmizi to options a pak sjedu dolu.. na mym 3k mi to vsechno funguje uz od zacatku co to vyslo ale u toho 2000 si nevim rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Zdar chci se jen ujistit kamoš ma psp s fw 5. 70 pujdou mu tam iso hry? Asi ne že ale chci se jen ujistit. Díky za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Zdar chci se jen ujistit kamoš ma psp s fw 5. 70 pujdou mu tam iso hry?Asi ne že ale chci se jen ujistit. Díky za odpověd. ne nepudou, zkus cist ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laufass Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 tak nevim jestli neco delam spatne nebo uz nevim...3 hodiny zkousim spustit chickhen a porad nic bud vlezu do memory stick v photo a bud to zamrzne hned nebo spustim ten soubor a otevre se ten "obrazek" a pak zamrzne a resetne se...nemuze to byt treba pspckem...je fakt hodne hodne stary...100x a uz sem tam hodil 5.03...chtel bych si ho pak flashnout ale na to potrebuju chicka...podle navodu delam vsechno dobre...updatuju na 5.03, nahazim soubory a spustim...vim ze mam furt zkouset ale po tech trech hodinach uz mi z toho hrabe:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 jaky mas PSP ? dal sis do nej odpovidajici druh ChickHENu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laufass Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 no mam 100x nevim jaky je konecny cislo ale asi to 4ka nebude pac kdyz dam restore default settings tak jak je ten pruvodce tak mi to furt cpe japonstinu a pri defaultu nemam modry tema jako maj vsichni ale mam zeleny a ani potvrzovaci tlacitko neni krizek ale kolecko...tak jestli to treba neni tim:-/ Edit: Tak mam asi 1000...je to napsany pod baterkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 no, tak to ale musis mit chickhen pro PSP FAT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laufass Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 no ten mam...ten jak tam je jen jeden soubor...podle toho co jsem tu procetl je ve slimku vic souboru...mam ten jen s tim jednim souborem a furt nic...:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Neví někdo něco o tom jestli se něco nechystá na FW 6.20?Už bych to celkem potřeboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 no ten mam...ten jak tam je jen jeden soubor...podle toho co jsem tu procetl je ve slimku vic souboru...mam ten jen s tim jednim souborem a furt nic...:-( zkus si tam treba nahrat rovnou Recovery flasher, spust ho, napise ti to ze to nemuze spustit, odklikni to a az potom jdi na chickhen, takhle se mi to povedlo Neví někdo něco o tom jestli se něco nechystá na FW 6.20?Už bych to celkem potřeboval zkus cist :dozey: http://console-forum.net/showthread.php?t=82418&page=7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laufass Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 tak nakonec sem to po asi peti hodinach a x00 pokusu spustil...ale uz mam omackanej palec z toho neustalyho spousteni psp:D...ale pro priste to zkusim...jinak diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alabamak Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 zdravim.tiez som teraz kupil psp v.5.50 a vsade citam ze sa zatial neda flashnut.beriem o ako fakt .chcem sa ale opytat o com pisu na zahranickych forach o hakcnuti a roznych sposoboch ako to urobit.som zaciatocnik,takze velmi tomu nerozumiem. vysvetli mi to niekto ? sorky.pozeram ze som to hodil do nespravnej temy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 ma nekdo jako to bylo na psp 2000 a 3000. Pouze pripojim psp a aby se to naisntalovalo samo. Doufam ze vite co tim myslim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.