Dutch Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Dej mi zdroják a zejtra tu máš novej hen...xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Když si dáte 2 a 2 dohromady, tak vám dojde, proč nefungují v chickhenu isa :)source: http://pb.malloc.us/m1906cf6eĐ dej sem prosim funkci odkaz. v celku bych si o tom rad pocetl ale odkaz nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 yep sry, http://pb.malloc.us/m1906cf6e nedozvíš se víc, než jsem postnul. Je to jen kus kódu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 yep sry, http://pb.malloc.us/m1906cf6enedozvíš se víc, než jsem postnul. Je to jen kus kódu :( ale tak alepon ze se do toho kodu nekdo dostal ne ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 yep sry, http://pb.malloc.us/m1906cf6enedozvíš se víc, než jsem postnul. Je to jen kus kódu :( u prispevku je posted by davee... takze to neni revese ingeneering ale proste jen ukazal jak zabranil spousteni ISO souboru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 u prispevku je posted by davee... takze to neni revese ingeneering ale proste jen ukazal jak zabranil spousteni ISO souboru Nic takového netvrdím... a teď mi dochází, že to neni ani daveeho kód, ale je to reakce Daveeho na nedávno vydaný "crude iso loader". Alright, after a little bit of testing and reverse engineering on Davee's part, we can confirm this to be 'unreal' (whatever you want to call it ) Look here for explanation: http://pb.malloc.us/m1906cf6e Just like I suspected, its a UMD emulator for the 1.5 kernel. They basically recompiled the source code, renamed it, and forgot to change the addresses wow. It also should have been compiled as a PRX, which is why you get the "Game could not be started" error message. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 nevite jak je to s tou baterkou od Datelu,co chteli vydat .na co vubec je..co brani prlomeni pre-il.jen se ptam .neZlobte se .diky$&@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 byl to totalni fake... proste udelali reklamu na neco co bylo totalne nanic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Poraďte mi pls hen mi to nikdy nenačte !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 neni zadna rada pokud zkousels vsechny zpusoby... proste jen zkouset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Už se mi to podařilo ale zapnu afika chvilku načíta a pak se vypne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 HEN zatim nepodporuje pripojovani na wifi... respektive u nekterych aplikaci to dela bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Květen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2009 Mně to třeba u AFKIMA nedělá žádný bordel... Jede to v pohodě... :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 ano, už od tý doby co je hen, mě afkim jede výborně, a to že to dělá bordel znamená, že třeba ten program na přehrávání videí z youtubu nepude ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 tak pokud pisete ze jede afkim, tak pojede i psptube... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara_blind Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Jak je možne že večer když jsem šel spát jsem vypl psp na kterem jsem mnel ChickHEN rano jsem se probudil .. zapnu psp kouknu do system ... A ChickHEN mam stale ... :):) Kdo mi to vysvetli :roll: A jako homebrew hru doporučuji Counter strike ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 tak třeba si PSP nevypl a dal ho jen do režimu spánku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara_blind Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Ale jo vypl hezky jsem pockal az zablika a rozlouci se :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 ano, už od tý doby co je hen, mě afkim jede výborně, a to že to dělá bordel znamená, že třeba ten program na přehrávání videí z youtubu nepude ? Ty si asi hodne linej(blbej) co... Na predchozi strance je seznam hb ktery tam slapou.. http://console-forum.net/showpost.php?p=581130&postcount=121 co takhle misto blbejch dotazu se do nej kouknout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 tak to podrzels malo, protoze to dals jen do sleep modu. kdybys to vypl uplne, tak tam ChickHEN nemas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 mam jednu otazku...ten kdo vytvoril HEN si pojistil aby nesli iso loadery ale jenom homebrew?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 Yep, už to tak bude... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 neví někdo kd vyjde ten R3 hen ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 neví někdo kd vyjde ten R3 hen ? datum zatim neni ohlasene... pouze je ohlasene to, ce se na tom dela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2009 první screen ChickHEN R3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.