Typan Cz Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 ja jsem myslel ze ten cheat device bude takovej obecnej, ne jen na GTA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 najdi si tam v to dl.qj jaktam je ten link tam je toho dost tady mas neco: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007080002 a tu http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008080027 zkus to a nebo tu: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009050011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Tak pořád mi nešel dát hen do psp tak sem zkoušel různé finty atd... Nakonec se mi to podařilo: 1. Zapnu normálně PSP 2. Zajdu do skožky chickhen a načtu miniatury obrázků..., ale až se miniatury načtou rychle musíte ze složky pryč... 3. Odejdu ze složky photo a jdu spátky do ní - asi tak 3x 4. Potom otevřu složku chickhen a naskočí mi zelená obrazovka (psp se restartuje automaticky) 5. Na psp už je hen... Nesmíte mít v UMD mechanice žádné UMD !! Nahrál sem video kde je to natočené... http://www.youtube.com/watch?v=mJ1SbCMYucE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 hele, nemoh by ten problem bejt nejak v nastaveni vsh ci toho "recovery" menu ktery se najde pri spusteni znova toho loaderu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 proc se mi vzdycky stane ze kdyz si dam ten chickhen do psp a vsecko udelat tak jak mam a sekne se mi psp chvili je sekly a potom se vypne a udela takovej louskavej zvuk?normalne to udelam takhle:dam si vseko do psp kartu naformatovanou a mam 512 mb modrej sandisk a najedu na obrazky pockam na miniaturu toho henu a az nabehne tak zmacknu x pak najedu rychle dolu a pockam na miniaturu toho dole a vsechny nabehnou jenom ta dole ne a pak se to hend sekne co s tim?????????????????prosim poradte nevim co s tim a mam psp 3000 fw 5.03 a vzdycky se to sekne zkousel sem to uz tak asi 5x a vbzdycky se to sekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Az to zkusis tak 50x, tak to muzes zacit resit. Pokud mas spravne soubory a firmware 5.03, tak ti nezbyva, nez to zkouset stale znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 jakou mas verzi henu ? tu novou (stabilnejsi) nebo original ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 takze toto je normalni to co se mi deje?to staci jenom furt zkouset a treba to pojede?nebo to taky se nemusi rozjet?a to video co antocil tady jeden typek par prispevku nademnou to sem dal tak to mi nejde typan CZ:mam tu co je ke stahnuti u toho postupu co je napsanej v tom nazactku topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 jestlize mas tu stabilnejsi, tak to je divny, jestli si postupoval podle navodu (jen otevrit tu slozku ve fotkach a cekat na pozici prvniho obrazku), tak to je teda dost divný, já měl tu novou verzi, bezelo mi to uplne perfektne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara_blind Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 jestlize mas tu stabilnejsi, tak to je divny, jestli si postupoval podle navodu (jen otevrit tu slozku ve fotkach a cekat na pozici prvniho obrazku), tak to je teda dost divný, já měl tu novou verzi, bezelo mi to uplne perfektne Nedelej z toho ze je to mega divny kdyz vis ze je to nestabilni :cheesygrin::cheesygrin: teda jako ja mam psp 3004 ... a chciken spustim vzdy na podruhy dam to na miniaturu cekam tak 10s vejdu do slozky a jen tak cekam dolu nesjizdim ... knicemu .. :psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 no mne nefunguje nic ,nefunguje mi na to azdnej navodjak to zprovoznit od nikoho kdo tady sem psal proste mi to udela vzdy to stejny pokazdy se to sekne a tak za 10s se to natvrdo vypne a luskne to v repracich,nejaka rada jak to udelat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Tohle uz locknete kdyz nejspis bude 5.03 GEN-A tohle uz dejte jen do toho topicu kde je ten 5.03 GEN-A ten download... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netw0r Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 trusty .. zkousej to furt dokola...me se to taky povede nekdy az na 20 pokus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 a stava se ti to taky ze se to tak divne vypne a predtim na dyl sekne?zkousel sem to uz docela dostkrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Vsak vecer bude:) nectes lamko??:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netw0r Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 trusty....jj to je normalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 hmm prave si rikam ze jo...hele no comment sry ta OT diskuzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Ikdyz bude GEN-A, tak bude treba ChickHEN ke spusteni a instalaci GENu.. jestli jste to stale nepochopily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara_blind Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 srry ale taky newim vsechno ... ale proste se musim trustymu smat :D kdybi poradne cetl tak vi ze je to normalni :!::!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 nedostal sem odpovedi cim to je ze se mi psp pri nabehu na ten posledni obrazek v te slozce chickhen tak kdyz najedu na ten posledni obrazek a pockam na vsechny obrazky miniatur tak ta posledni nenabehne a psp se sekne je seknuty tak 10 sekund a pak se vypne a lupne to tak divne v repracich proc?zkousim to furt dokola vyzkousel sem to uz tak 30x ale nebavi men uz furt dokola zapinat psp a delat to samy kdyz to proste nejde a nezda se mi to ze by to bylo tak nestabilni ze ybch to delal 30x a furt nic!!!takze fakt nevim co s tim zkusenejsi prosim poradte co s tim muze byt mam psp 3004 fw 5.03 nevim si rady a sem v koncich prosim pomozte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Tak pořád mi nešel dát hen do psp tak sem zkoušel různé finty atd... Nakonec se mi to podařilo: 1. Zapnu normálně PSP2. Zajdu do skožky chickhen a načtu miniatury obrázků..., ale až se miniatury načtou rychle musíte ze složky pryč... 3. Odejdu ze složky photo a jdu spátky do ní - asi tak 3x 4. Potom otevřu složku chickhen a naskočí mi zelená obrazovka (psp se restartuje automaticky) 5. Na psp už je hen... Nahrál sem video kde je to natočené... http://www.youtube.com/watch?v=mJ1SbCMYucE Tak to byla nějaká haluz že ti to vyšlo nebo vychází protože jsem kvůli tobě vypl psp natvrdo abych si to zkusil pořád dokola to dělám a pořád nic :D Asi nej způsob je když dáte restore def.setting a potom hned do photo a sjed na slim :bash:a hotovo:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 OK . takze mam jedno "reseni" zjistil jsem totiz, ze kdyz jsem nakopiroval poprve slozku s obrazky a soubor bin. tak se bin místo na root karty zapsal do složky m0:/PSP tím pádem mi nechtěl za žádných okolností ChickHen naskočit. Takze radim , komu to nejde at si zkontroluje, kde má soubor bin., abyste z toho nezešíleli jako já po 5ti neuspesnejch pokusech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Ahoj potřeboval bych poradit kam ma přesně nakopírovat tu složku jak jsem stáhl (ChickHEN) a jak to aktivovat.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červen 6, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 obsah raru nakopírujte na kořen karty a vše dejte prepsat ms0:/Sem to nakopíruj ms0:/ = místo/název uložiště....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 ms0:/Sem to nakopírujms0:/ = místo/název uložiště....... takže když otevřu ten kartu jsou tam soubory PSP , Video , Music tak tam to mam nakopírovat nebo nekam jinam jsem strašná LAMA tak to ppotřebuju vysvětlit do podrobna :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.