Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

ChickHEN pro PSP TA-088v3/3000

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 969
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pořád mi nešel dát hen do psp tak sem zkoušel různé finty atd... Nakonec se mi to podařilo: 1. Zapnu normálně PSP

2. Zajdu do skožky chickhen a načtu miniatury obrázků..., ale až se miniatury načtou rychle musíte ze složky pryč...

3. Odejdu ze složky photo a jdu spátky do ní - asi tak 3x

4. Potom otevřu složku chickhen a naskočí mi zelená obrazovka (psp se restartuje automaticky)

5. Na psp už je hen...

Nesmíte mít v UMD mechanice žádné UMD !!

Nahrál sem video kde je to natočené...

Odkaz ke komentáři

proc se mi vzdycky stane ze kdyz si dam ten chickhen do psp a vsecko udelat tak jak mam a sekne se mi psp chvili je sekly a potom se vypne a udela takovej louskavej zvuk?normalne to udelam takhle:dam si vseko do psp kartu naformatovanou a mam 512 mb modrej sandisk a najedu na obrazky pockam na miniaturu toho henu a az nabehne tak zmacknu x pak najedu rychle dolu a pockam na miniaturu toho dole a vsechny nabehnou jenom ta dole ne a pak se to hend sekne co s tim?????????????????prosim poradte nevim co s tim a mam psp 3000 fw 5.03 a vzdycky se to sekne zkousel sem to uz tak asi 5x a vbzdycky se to sekne

Odkaz ke komentáři

takze toto je normalni to co se mi deje?to staci jenom furt zkouset a treba to pojede?nebo to taky se nemusi rozjet?a to video co antocil tady jeden typek par prispevku nademnou to sem dal tak to mi nejde

typan CZ:mam tu co je ke stahnuti u toho postupu co je napsanej v tom nazactku topicu

Odkaz ke komentáři

jestlize mas tu stabilnejsi, tak to je divny, jestli si postupoval podle navodu (jen otevrit tu slozku ve fotkach a cekat na pozici prvniho obrazku), tak to je teda dost divný, já měl tu novou verzi, bezelo mi to uplne perfektne

Nedelej z toho ze je to mega divny kdyz vis ze je to nestabilni :cheesygrin::cheesygrin: teda jako ja mam psp 3004 ... a chciken spustim vzdy na podruhy dam to na miniaturu cekam tak 10s vejdu do slozky a jen tak cekam dolu nesjizdim ... knicemu .. :psp::psp:

Odkaz ke komentáři

nedostal sem odpovedi cim to je ze se mi psp pri nabehu na ten posledni obrazek v te slozce chickhen tak kdyz najedu na ten posledni obrazek a pockam na vsechny obrazky miniatur tak ta posledni nenabehne a psp se sekne je seknuty tak 10 sekund a pak se vypne a lupne to tak divne v repracich proc?zkousim to furt dokola vyzkousel sem to uz tak 30x ale nebavi men uz furt dokola zapinat psp a delat to samy kdyz to proste nejde a nezda se mi to ze by to bylo tak nestabilni ze ybch to delal 30x a furt nic!!!takze fakt nevim co s tim zkusenejsi prosim poradte co s tim muze byt mam psp 3004 fw 5.03 nevim si rady a sem v koncich prosim pomozte

Odkaz ke komentáři

Tak pořád mi nešel dát hen do psp tak sem zkoušel různé finty atd... Nakonec se mi to podařilo: 1. Zapnu normálně PSP

2. Zajdu do skožky chickhen a načtu miniatury obrázků..., ale až se miniatury načtou rychle musíte ze složky pryč...

3. Odejdu ze složky photo a jdu spátky do ní - asi tak 3x

4. Potom otevřu složku chickhen a naskočí mi zelená obrazovka (psp se restartuje automaticky)

5. Na psp už je hen...

Nahrál sem video kde je to natočené...

Tak to byla nějaká haluz že ti to vyšlo nebo vychází protože jsem kvůli tobě vypl psp natvrdo abych si to zkusil pořád dokola to dělám a pořád nic :D Asi nej způsob je když dáte restore def.setting a potom hned do photo a sjed na slim :bash:a hotovo:roll:

Odkaz ke komentáři

OK . takze mam jedno "reseni" zjistil jsem totiz, ze kdyz jsem nakopiroval poprve slozku s obrazky a soubor bin. tak se bin místo na root karty zapsal do složky m0:/PSP tím pádem mi nechtěl za žádných okolností ChickHen naskočit. Takze radim , komu to nejde at si zkontroluje, kde má soubor bin., abyste z toho nezešíleli jako já po 5ti neuspesnejch pokusech.

Odkaz ke komentáři

ms0:/Sem to nakopíruj

ms0:/ = místo/název uložiště.......

takže když otevřu ten kartu jsou tam soubory PSP , Video , Music tak tam to mam nakopírovat nebo nekam jinam jsem strašná LAMA tak to ppotřebuju vysvětlit do podrobna :cry:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu