Cr4sH009 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 a neuploadneš ho někam pls?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 do návodu přidán HEN s opraveným souborem h.bin chyba byl v jednom jediném bytu :D Cr4sH009: co se týká gripShift HENu tak už byl hotový a připraven k vydání... nakonec ho ale nevydali právě kvůli tomuto exploitu, který nepotřebuje žádné UMD atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Muzes, ale je to k nicemu - nebo tobe snad jedou s tim HENem homebrew?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 do návodu přidán HEN s opraveným souborem h.binchyba byl v jednom jediném bytu :D Cr4sH009: co se týká gripShift HENu tak už byl hotový a připraven k vydání... nakonec ho ale nevydali právě kvůli tomuto exploitu, který nepotřebuje žádné UMD atd Takže už je funkční? (Jen pro jistotu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Jasně už sem spustil asi 10 Homebrew her a fungujou! Jsem happy nejvíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 super :))) etse by to chtelo ISO/CSO :D ale zatim apson ze de toto :) dobra prace :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 otázka pro zasvěcené..má to cenu updatovat na 5.03.. nemohl by se pak náhodou stát, že by to stálo možnou pozdější ztrátu na získání CFW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemy_XD Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Pujdou nekdy na PSP 3k hrat ISO hry?? Moc tomu nerozumim:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ912 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Klidne updatni...stejne se asi pres gripshift flashovat nebude. Edit: Zemy_XD:Koukni se na prvni stranku...:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Zemy XD: Na PSP 2K a 3K bych rekl ze urcite nekdo udela aby sli ISO/CSO hry ale bude trvat...Zatim bud rad za toto ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemy_XD Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 No ja nejsem ja nevim co jsou to hen aplikace takze nic no:D a nevim ani jestli si mam Fw aktualizovat nebo jestli to pak nepujde na lepsi FW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 No tak pokud se nudis muzes hrat HB hry sou sice graficky jako treba mario na win98 ale tak pokud nemas co delat tak se to hodi...urcite zkus...ja to zitra udelam kamosovi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemy_XD Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 no ja ted 2 nove hry na UMD kill zone a NDS Pro street takze se moc nenudim:D ale tesim se na ISO hry:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 jj tak aplikace se stejne hodej treba nejaky jen pro ''pobaveni'' :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 A zkousel nekdo uz irshell apod. mnamky? Nebo fastloader atp? Byl by docela haluz, kdyby se povedlo nejakym zpusobem (LEDA?) povedlo spustit stary iso loader pro 1.50 a kterej by fungoval (alespon na stare hry). Ikdyz, devhook uz asi urcite na tomhle nezprovoznime no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Omluvte můj stupidní dotaz, ale musim mít nabitou baterii?:) (jako např. když updatuju FW...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 A zkousel nekdo uz irshell apod. mnamky? Nebo fastloader atp? Byl by docela haluz, kdyby se povedlo nejakym zpusobem (LEDA?) povedlo spustit stary iso loader pro 1.50 a kterej by fungoval (alespon na stare hry). Ikdyz, devhook uz asi urcite na tomhle nezprovoznime no :) haluz by to byla ,ale pochybuji ze na to Davee nepomyslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 otázka pro zasvěcené..má to cenu updatovat na 5.03..nemohl by se pak náhodou stát, že by to stálo možnou pozdější ztrátu na získání CFW? to ti nikdo neřekne... GripShift exploit ale stejně nejspíše už nevyjde A zkousel nekdo uz irshell apod. mnamky? Nebo fastloader atp? Byl by docela haluz, kdyby se povedlo nejakym zpusobem (LEDA?) povedlo spustit stary iso loader pro 1.50 a kterej by fungoval (alespon na stare hry). Ikdyz, devhook uz asi urcite na tomhle nezprovoznime no :) no mohl by to tu někdo na foru zkusit :)... ( na zahraničních forech jsem se zatím nic o testu ISo loaderu nedočet) Omluvte můj stupidní dotaz, ale musim mít nabitou baterii?:) (jako např. když updatuju FW...) je to v návodu napsáno ? není, takže nemusíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Hele mě to nejde :( nevim jestli něco nedělam špatně...tak diktuju jak sem to dělal : ze složky slim sem vzal složku chickhen a nakopíroval ji do psp/photo ... potom sem vzal soubor h.bin nebo jak a vložil sem ho do tento pc/psp3000 ... je to dobře??? potom sem vjel v psp na photo,složka chickhen a nwm co dál...když čekám,psp se vypne a nic...když otevřu soubor slim,tak se taky jenom vypne...zkoušel sem to několikrát...dělám někde chybu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 ted se mi to povedlo asi na po 7x proste v photo v psp otevri slozku ChickHen a sjed uplne dolu na ten obrazek slim.tiff driv nez se nactou ty ostatni a takhleto zkousej a casem ti to pujde hodi se tam svetle zelena obrazovka pak se psp resetne a mas 5.03 ChickHEN nevim teda kdo vymyslel to Chick :D jinak tekku nemas nakou databazi homebrew her kdyz jsou tu ty homebrew programy ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 a na to slim.tiff mám kliknout nebo jenom najet a čekat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 jen najet a cekat , ono je to prakticky do dvou vterin :) edit : tak nevim dal jsem emulator nintenda na mario a take ptakoviny a zaplo se to a cerna obrazovka a nic tak dam home a game quit v tu chvili to spadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 Hele mě to nejde :( nevim jestli něco nedělam špatně...tak diktuju jak sem to dělal : ze složky slim sem vzal složku chickhen a nakopíroval ji do psp/photo ... potom sem vzal soubor h.bin nebo jak a vložil sem ho do tento pc/psp3000 ... je to dobře??? potom sem vjel v psp na photo,složka chickhen a nwm co dál...když čekám,psp se vypne a nic...když otevřu soubor slim,tak se taky jenom vypne...zkoušel sem to několikrát...dělám někde chybu?? mám uplně stejný problém.. taky se mi vždy psp vypne a ještě udělá tahovej divnej zvuk..:roll: nechápu co dělám špatně.. PS: zkoušel sem to už asi 20x:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 přesně to se mě stává taky...ten zvuk,to je takový lupnutí ze jo?? uz sem to taky skousel vic jak 10krát....pls poradte :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2009 přesně to se mě stává taky...ten zvuk,to je takový lupnutí ze jo?? uz sem to taky skousel vic jak 10krát....pls poradte :( přesně.. a taky nwm , kde stáhnout ten novej HEN...doufám že Tekk už má ty linky předěláný, že to sou ty nový upravený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.