Mušák Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 Vubec to na psp 1000 nejde,kartu mam 512mb origo sony,pllls help!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 proč bys dával chickhen na psp fat??když můžeš mít plnohotnotnej flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 pres chickhen se da FATko flashnout :dozey: Mušák : musíš to žkoušet a zkoušet, jedna rada je , si tam dát aplikaci, spustit jí, vono ti to napíše že to nejde, vyjed z toho a potom spustit chickhen, takhle sem si flashnul svoje fatko já :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 hej hoši nevíte kolik by mohlo stat fatko nebo slimko 2000 ?? bych si chtěl koupit bo mam psp 3000 s ofw 6.20 :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2010 omfg, proc to pises sem ? je tady jedna zajimava sekce PSP prodam, nemyslis, ze by se tvuj dotaz hodil spi tam ? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noris Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 ahoj udělal jsem vše podle návodu když najedu na obrázky do pamětový karty tak se mi po chvíli psp vypne, když ho zapnu tak mi ten system information ukazuje to samý (na videu na ktery je odkaz hned u tutorialu je ukázáno že po spuštění se za verzion 5.03 objeví chicken hen) ale mě se to nezobrazuje prosím pomozte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 ChickHEN je nestabilní, takže to musíš zkoušet pořád dokola dokavaď ti prostě neproblikne zeleně displej a u System Version nebude napsáno 5.03 ChickHEN R2. Popřípadně ještě zkus naformátovat paměťovku nebo MHUSpeed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoJta1468625176 Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 ahoj moc nechapu kam mam dat ten chickHEN koren karty jako do photo nebo kam pls pomozte...dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamantinn Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Zdar lidi, nevíte proč proč mě tak nikdy nezůstane ten enabler? kdykoliv vypnu psp tak mě to naběhne utomaticky do verze 5.03 a musím tam zase dát chickhen a enabler, nevíte jak na to? díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cofik Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Ahoj PSP nesmíš vypínat , jen ho dát do spankového stavu , víš jak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamantinn Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Jo vím jak na to..a jinak to nejde jo? to musím mít pořád psp zaplý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cofik Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Bohužel ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamantinn Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 A žere to hodně baterky když je to ve spánku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Nataly_ Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Skoro vůbec aspoň z mých zkušeností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamantinn Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 No a když mě to udělat flasher, tak to bude to samý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Nataly_ Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Myslím že ano , ale nevím to na 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamantinn Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 No jako mě se to povedlo flashnout sám, ale nevím jestli si teda mám říct tomu flasherovi nebo ne...to mě celkem vadí, že to musí být zaplý..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2010 Podle toho, co mas za PSP - jaky FW jsi tam mel, kdyz jsi ho kupoval? Pokud mas TA-088v3, tak jina moznost, nez HEN neni a flasher s tim nic vic nezmuze. Pokud mas vsak desku starsi, tak se tam da pres pandoru natvrdo nahrat CFW ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamantinn Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Zdar lidi, nevíte jestli se dá stáhnout chickhen r3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 nedá, neexistuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamantinn Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 Lidi nevíte jestli se prosím vás dá stáhnout emulator mame na psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Jasne. MAME4ALL v4.9r2 MAME4ALL v4.7 pro PSP Slim Jestli to jede na chickhenu nevim - proste to zkus ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamantinn Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Lidi prosím nebyl by návod jak do psp nahrát nebo updatovat na gen-c? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Byl. :] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamantinn Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Lidi nevite prosím vás jestli jde Tekken 6 přes game-sharring Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.