Typan Cz Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 ne-e, jen ad-hoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamantinn Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Lidi pls poraďte nějaký mame emulator, který půjde na psp CFW 5.03 Gen-C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamantinn Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Lidi chtěl sem se zeptat jestli někdo nemáte pandora baterku na přehrání softwaru na psp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 no, jestli si chceš udělat výlet do jižních čech... .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamantinn Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 A neprodal by si ji? jestli jo, tak kolik by si za ni chtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 neprodal, jestli chces flash, tak si prijed, pandoru jako takovou nemam, delam si ji ze svoji baterky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamantinn Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 a to jde jo? hele poraď jak mám dostat menší FW do psp, mám tam 5.55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 8, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Jestli máš PSP koupený od cca 2008 září, tak půjde přes pandoru - jinak nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamantinn Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 jo, ale prej to jde že si i sám vytvoříš pandoru, ale jen by mě zajímalo jakej program zjisti zakladní desku, zkoušel sem psp ident v0.3 i 0.4 a ani jeden mi nešel :( pandoru sem si vytvořil, ale pořád to nějak nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamantinn Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 jo a psp mám 3004 CFW 5.55 tak kdyby měl někdo nějaký zkušenosti tak pls poraďte. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 8, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Nijak to nejde, copak neumíte číst ? Je to napsané jak tady tak v topicu pro začátečníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamantinn Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Lidi stáhnul jsem si na psp mame emulátory, ale když pustím zvuk tak se mi to seká, nevíte proč? nebo třeba nějaký nastavení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orsor Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Ahoj , mam tu takovy problem ´vse sem udelal podle postupu chickhen vlozil pockal na miniaturu a vyzkousel vsecky moznosti(sjet dolu,cekat na obrazky,postupne sjizdet) a porad nic dojedu jen k poslednimu obrazku, PSP se kousne a vypne pote ho zapnu a chyckhen v PSP neni jen obrazky tam porad zustanou nevite co s tim ? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 musi se ti tam zobrazit takova zelena obrazovka - po nahozeni chickhenu - az potom to bude, musis to zkouset hodnekrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orsor Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 jo jakoze ja ten chcickhen v tom mam v tom PSP a pokazde kdyz sjedu rychle dolu tak to lagne a tipne takze to mam zkouset dokud to nepujde jo ? zadna chyba v systemu nebo v souborech neni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orsor Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 ok moc diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orsor Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 hej a to seta ma objevitta zelena obrazovka bez vypnuti a nemuze na to mit vliv mala pamet na karte ? ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 kolikati máš pamětikartu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Nejde vzdy mi to zamrzne a zadny option tam nemam :( E:/ Hele srry za spa uz to jede po paty to naskocilo thx moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deamon125 Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Nejde vzdy mi to zamrzne a zadny option tam nemam :(E:/ Hele srry za spa uz to jede po paty to naskocilo thx moc. Hele vy ste strašně netrpělivý 2x to skusíte usoudíte že to nejde a vyserete se nato.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Neslo mi to po ctvrtem pokusu a tak sem usoudi že je možný že je to mou 2GB kartou ;). Pujde to i na 32mb? Btw:proc mi nejedou Isa? co ještě potřebuju ten link "GEN" je broken... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 hosanek: je jakýsi pravidlo, čím menší karta tím vyšší pravděpodobnost úspěchu, takže na tý 32MB by ti to mělo naběhnout vždycky na poprvý. Jinak ta 2GB taky není nijak extra velká takže myslím že na tý by to taky mělo jít, kdyžtak udělej "restore default setting" to hodně často pomůže edit: link na 5.03 Gen-C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Razcek thx moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 mam problem na korenovem adresari v psp mam slozku iso a tam hru ale nenacte mi to po chickenhenu ty hry.poradte prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 20, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Chickhen spustí jenom homebrew, hry nikoliv! K tomu potřebuješ 5.03 Gen-C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.