ice22222 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 pokud budes mit ted 5.03, tak to pro tebe bude vyhodne, protoze na tento soft je prave prizpusobena chyba, ktera toho dost umozni. UMD to podporuje, ale ISO hry stohovane z netu to zatim neumi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 ice i ten R2 je stale nestabilni , jinak nevim proc kdyz se pokusis nainstalovat CFW nastane Brick ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhythm Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 tekku, proč by se bricklo psp:psp: kdyby sem to chtel updatovat na CFW? ja sem si zazálohoval z flash0 NAND :-D:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 prave sem to testoval. Stabilita je ted super. Naskocilo mi to hned napoprvé Mě též a dalších 20 startů jsem byl pěkně nasranej :). Stabilita je pořád stejná (totalně nestabilní). Ta se prostě nezmění. Docela by mě zajímalo proč to jednou jde, jednou se načte obrázek a jednou se to pro jistotu rovnou sekne... ps: chce to devhook xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 ice i ten R2 je stale nestabilni , jinak nevim proc kdyz se pokusis nainstalovat CFW nastane Brick ? tekku, proč by se bricklo psp:psp: kdyby sem to chtel updatovat na CFW? ja sem si zazálohoval z flash0 NAND :-D:bash: na Daveeho stránkách o tom nic podrobně není, ale nejspíše jde o to, že když spustíš instalaci CFW tak se naformátuje flash paměť PSP, ale kvůli pre-IPL, které stále není rozlousknoto na ta-088v3/3000 se instalace ukončí a zůstane ti PSP s prázdnou flash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 na jednom zahraničním fóru, kde se oficiálně řeší ChickHEN jsem našel "zaručený" způsob jak vždy spustit HEN na první pokus... jestli má někdo čas, tak zkuste a napište jak to jde :) Nastavte Deafault settings (Settings/system settings/set to default... nebo tak nějak :)) naformátujte kartu (settings/system settings/format memory stick) - před formátem si zazálohujte důležitá data z karty poté zkopírujte soubor h.bin na kořen karty a ještě jednou do složky MS_ROOT (pokud máte MP_ROOT tak složku přejmenujte). Znovu zkopírujte h.bin na kořen karty ! (nevim jakej to má smysl ale budiž... :D) Překopírujte složku ChickHEN do PSP/PHOTO Najeďte na pložku PHOTO a rychle sjeďte na soubor *.tiff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 tekkku mam tu kamosovo psp tak to du zkusit dam vedetjeslti to funguje prtz ted podle toho navodu co je na 1. strance mi to neje uz 30x sme to zkousel a vzdy nic :) dam vedet ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Booomba funguijje díííík Tekku funguje zmen kdyztak ten navod na 1. strane...super!!! tak kamos muze hrat HB :D zarucene doporucuji tento tekkuv navod...:thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poWer1468622765 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Skoušel jsem všechny návody+ten poslední tekkenovo a H*vno už mně to štve nejmíň 100x jsem to už zkusil za den a ještě včera večer jsem to zkoušel....Fakt už newim... :cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 ten posledni na teto strance ten tekkuv funguje na 100% sma sem ho ted pouzil a jde uplne v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poWer1468622765 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 ale mně nejde...:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 zkus udelat vse znovu podle toho posledniho(mozna si na neco zapomnel nebo nwm-prejmneoval si ten MP_root na MS_Root??)...zkus to znova me se to povedlo na 1. pokus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poWer1468622765 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Ou jééééééééé už to frčííííí :thx::thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 jj tak a muzes hrat ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Ou jééééééééé už to frčííííí :thx::thx: a na kolikátý pokus se ti to povedlo?:) mě to pořád nejede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 zkus to znova Bunny(ten posledni navod a uplne cely od znova) jak sem rikal ja...snazil sme se to pustit s kamosem od 14+- do 14:45+- a nioc psp porad zamrzalo ale podle tohoto posledniho navodu sme to pustil na poprví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 zkus to znova Bunny(ten posledni navod a uplne cely od znova) jak sem rikal ja...snazil sme se to pustit s kamosem od 14+- do 14:45+- a nioc psp porad zamrzalo ale podle tohoto posledniho navodu sme to pustil na poprví já sem to podle toho posledního návodu dělal už třikrát..:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 to mi je jasny no, ze isa zatim nefachaj. to je dost skoda.. takze gripshift je zapomenut a ted se vse vyvyji na FW 5.03?? :) A jak jsem tak procital ostani prispevky tak mi nejak neni jasny.. Pri vypnuti a zapnuti se resetuje FW na offiko?? :D Asi to je blbej dotaz ale tak co :) ... Jinak ajci DIK :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 tOm: Pokud psp vypnes uplne(podrzis 3 sekundy tlacitkop power tak ano da se to zpet a Hb ti nepudou)...pokud bdues dava PSP do spanku tak muzes po zapnuti hrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 tOm:Pokud psp vypnes uplne(podrzis 3 sekundy tlacitkop power tak ano da se to zpet a Hb ti nepudou)...pokud bdues dava PSP do spanku tak muzes po zapnuti hrat... nj ja jsem debil vzdyt to tady nekdo psal ze staci PSP natvrdo resetnout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 kdyz uz jsem u toho Homebrew tak piste jaky HB hry nebo programy doporucujete :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ912 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Me to nejde... :( zkusim to v pondeli u kamose s 3k... jo a k tem programum... rozhodne si tam dej Adhoc File Transfer a pak se ti muze hodit irshell apod. programy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtiQ Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Zdravim n asel sem zde HB aplikaci ktera spusti ISO chci se zeptat jestli to jde i na tomto CFW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Zdravim n asel sem zde HB aplikaci ktera spusti ISO chci se zeptat jestli to jde i na tomto CFW? mno tak samozrejme ze............. NEJDE :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 aplikací, které spouštějí ISO je spousta, ale žádná na tomto HENu nejde (nejedná se o CFW !!) ale tak zkusit to můžeš viď :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.