Dan159 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 caute ja uz zkousel snad vsechny verze uplne presne podle navodu alůe nic mi z toho neslo but mi psp zcernalo ale nic :-( a nebo to tzv. ruplo a nic :-( pls help vsem se vam to podařilo a je uz sem z toho uplne v pr**** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 caute ja uz zkousel snad vsechny verze uplne presne podle navodu alůe nic mi z toho neslo but mi psp zcernalo ale nic :-( a nebo to tzv. ruplo a nic :-( pls help vsem se vam to podařilo a je uz sem z toho uplne v pr**** naformatuj kartu.. :roll: na videjku na netu mel u toho borec otevrenou mechaniku tak nwm k cemu to je.. jinak, kdyz najedes v photo/chickhen a uplne dolu tak myslim nic nepotvrzujes.. melo by se to udelat samo.. vydrz vocekuju to.. TAK TO PISE I SAM VELKY ICE2222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan159 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 no tedka jsem to zkusil psp hnde zareagovalo (zcernalo) ale asi po 5s rup a vyplo se :-( A napodruhy se mi to normal aspi 5s rup a vyplo PSP 3000 FW 5.3. UMD:NFS ProStreet,NFS Most Wanted,Tiger Woods PGA TOUR 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Dan159: Udelej to podle tohoto navodu: Nastavte Deafault settings (Settings/system settings/set to default... nebo tak nějak :)) naformátujte kartu (settings/system settings/format memory stick) - před formátem si zazálohujte důležitá data z karty poté zkopírujte soubor h.bin na kořen karty a ještě jednou do složky MS_ROOT (pokud máte MP_ROOT tak složku přejmenujte). Znovu zkopírujte h.bin na kořen karty ! (nevim jakej to má smysl ale budiž... :D) Překopírujte složku ChickHEN do PSP/PHOTO Najeďte na pložku PHOTO a rychle sjeďte na soubor *.tiff Pokud se ti to napoprve nepovede zkus to znovu od zacatku prtz me se to take ted nepovedlo na poprvy prtzz sme kamosovi to psp omylem vypnul(uplne) a HEN zmizel tak sem to musel delat znova a povedlo se mi to az napodruhy tak to zkus a uvidis ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Adiz: Nechapu co je na tom navodu k nepochopeni...Nikdo te nenuti aby sis formatoval kartu ale asi ti to bez toho nepude takze bud to a nebo nic ;)...A jak psal Dutch aby te nekdo vedl za rucicku krok po kroku abys mel HEN tak to asi NIKDO nebude...Pokud to chces udelej si to sam ten navod je zcela primitivni musel bys byt uplny deb*l abys to nepochopil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan159 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 no ale presne to jsem delal a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Zkus to znova...musi se to povest nezapomnel si prejmneovat treba to MP_Root na MS_root??musi ti to jit bud delas neco spatne a nebo nwm dnes sem uz toto duelal na kamosovo PSP 3x :D (1. kdyz se to delal poprve...2. kdyz se seklo a muselo se vypnout uplne....3. kdyz sem ho omylem vypnul uplne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Tak jsem to udělal podle tekkova návodu a jedeeee :) povedlo se mě to ale až na podruhý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 zkousel uz nekdo updatnout ? hodilo to brick ?jinak i R2 je velice nestabilni mam slimko za hodinu jsem to spustil jen jednou :) uz mi dosla trpelivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pyty Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Asi jo urcite nedko zkousel jak psla Tekken pokud to udelas brickens si PSP prtz flash pamet zustane prazdna ;) takze radsi nezkouset :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 nevim co to tu melete o nestabilite a o formatovani karty... je to uplne zbytecne. a kdyz uz budete psat o nestabilite, tak napsite aspon jestli mate slimko nebo 3000. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan159 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Tak ja uz nevim delam to presne podle tohodle navodu : Nastavte Deafault settings (Settings/system settings/set to default... nebo tak nějak :)) naformátujte kartu (settings/system settings/format memory stick) - před formátem si zazálohujte důležitá data z karty poté zkopírujte soubor h.bin na kořen karty a ještě jednou do složky MS_ROOT (pokud máte MP_ROOT tak složku přejmenujte). Znovu zkopírujte h.bin na kořen karty ! (nevim jakej to má smysl ale budiž... :D) Překopírujte složku ChickHEN do PSP/PHOTO Najeďte na pložku PHOTO a rychle sjeďte na soubor *.tiff Uz jsem to delal 3x a nic ja nwm vsem vam to jde a me nic.nechapu to jooooooooooooooooooooooooooo uz to jde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtiQ Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Do žádnýho rootu to odečtej ja to delam takhle a dam to max na 3ti pokus:h.bin kořen karty a celá ta složka s henem do photo a pak daš photo otevreš chiaHen složku a najedes dolů a čekás... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 jake mas psp? navod je na prvni strance, a ten je ponekud jiny pokud se nepletu... precti si jak se to co z tadyma z fora stahnes dava na kartu a pak teprve neco dalsiho delej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poWer1468622765 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Pleteš,ale neva Tekken psal (asi o 2 stránky z5) návod kterej Zaručeně funguje (potvrzuji), To dan: Vše si pořádně přečti,dělej to pomalu a zkus to znovu a klid do toho :cool1: Edit: už není co řešit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-Boy Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 btw, jak rikal ice, formatovat kartu je zbytecne, me to funguje i bez toho formatovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 btw, jak rikal ice, formatovat kartu je zbytecne, me to funguje i bez toho formatovani mno tak jasny ze by to melo fungovat bez fornatovani, ale je to jedna z moznosti co udelat, kdyz to nekomu nepujde :roll: Mno a navic by me dost zajimalo co delaji ti, kterym to nejde za chybu a jestli maj 2000 bo 3000?? :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Květen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2009 Nevím co dělám špatně... 5.03 mám, udělám vše podle návodu, ale prostě když sjedu rychle na ten .tiff tak se psp zamrzne a po chvíli vypne, zapnu to a pořád jenom version 5.03... Opravdu nevím co dělám špatně... :() edit: omluvám se, už to jede... :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 zkoušet, zkoušet, zkoušet. Jednou se to povede a pak už budeš mít v ruce grif jak to dělat a pujde ti to snáz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Jak to tak čtu, tak většina lidí s tím má problémy. Jak je možné že se mi to povede pokaždé? Na čem to závisí že někomu to jde a někomu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Možná jsi šikovnější :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan159 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 me se to nakonec nepodarilo pres zadnej navod ani jsem neformatoval kartu nasel jsem si alikaci ta mi sama nahrala HEN do psp pak jsem do spustil a na 2 pokus to slo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 ChickHEN easy installer - http://www.mediafire.com/?ynezymnmoxy spustíte a soubory se vám automaticky nakopírují na kartu... to je vše jinak Davee ohlásil další update, který by měl vyjít v příštích dnech a bude podporovat pluginy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 ChickHEN easy installer - http://www.mediafire.com/?ynezymnmoxyspustíte a soubory se vám automaticky nakopírují na kartu... to je vše jinak Davee ohlásil další update, který by měl vyjít v příštích dnech a bude podporovat pluginy mno tak konecne konec spekulaci :) Tesim se na dalsi relase a ptam se k cemu jsou dobry ty pluginy? BTW Tekku myslis, ze by mohl DarkAlex skrze tuto chybu udelat klasicky CFW? :? mam takove podezreni, ze lidi co tu pisou ze jim to nejde maj psp 3000 ;) nwm co s tim ale maj, me to jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marok Odesláno Květen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2009 Zdar, můžu potvrdit to s tou mechanikou nešlo mi to fakt dlouho a otevřel sem mechaniku a hele , mam psp slim 2004 a použil sem ten instalator pak přejmenovat mp root na ms root nakopírovat do ty složky h soubor a při spouštění henu oteřit mechaniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.