Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 348
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Odesláno
bud soudnej sam vis jak to bylo...ikdyz v 15ti asi ne :?

Vim to dost dobře.. začal jses navážet skoro na každého na chatboxu, co je na tom k nepochopeni? A co s tim má co společnýho věk? Myslíš že když jseš starší takže jseš chytřejší...? Nebo proč se povyšuješ nad ostatní... Nechápu jak někdo kdo má 9 příspěvků si může vyskakovat na ty, kteří tu aspoň nějaký ten pátek jsou a něco pro tohle forum udělali (když ne já tak aspoň enemy-nil3e). Takže se hezky uklidni, díky.

Odesláno
Vim to dost dobře.. začal jses navážet skoro na každého na chatboxu, co je na tom k nepochopeni? A co s tim má co společnýho věk? Myslíš že když jseš starší takže jseš chytřejší...? Nebo proč se povyšuješ nad ostatní... Nechápu jak někdo kdo má 9 příspěvků si může vyskakovat na ty, kteří tu aspoň nějaký ten pátek jsou a něco pro tohle forum udělali (když ne já tak aspoň enemy-nil3e). Takže se hezky uklidni, díky.

Hele ja sem klidnej, na nikoho se nepovysuju ale prijde mi divny ze kdyz se zeptam na credity tak hned sem teplej! ale to ty nevidis ptz je to tvuj kamarad! A pak se zacnete navazet vsechni ptz kamaradi drzej spolu a ja se jen branim! A o editech ani nemluvim! Moc detsky, myslel sem ze je to tady seriozni! Jo mam 9 prispevku ale jak sem tady dlouho narozdil od tvejch kamaradu?

Odesláno
Hele ja sem klidnej, na nikoho se nepovysuju ale prijde mi divny ze kdyz se zeptam na credity tak hned sem teplej! ale to ty nevidis ptz je to tvuj kamarad! A pak se zacnete navazet vsechni ptz kamaradi drzej spolu a ja se jen branim! A o editech ani nemluvim! Moc detsky, myslel sem ze je to tady seriozni! Jo mam 9 prispevku ale jak sem tady dlouho narozdil od tvejch kamaradu?

Sorry, nebudu se do toho plest.. ale..

.. neni ti trapne, navazet se do veku, kdyz ho sam zde zverejnenej nemas? To mi prijde fakt ubohe.

.. neprijde ti blbe, tu byt novy a hned na vsechny kolem sebe nadavat a shazovat celou komunitu?

.. ocekavas, ze te pak nekdo prijme?

trusty: doprdele, jak muzes pouzivat IE.. jeste k tomu 6 a jeste k tomu to hafo tech toolbaru.. Doufam, ze je to jen joke, aby ty screeny byly zabavnejsi.

Odesláno
Sorry, nebudu se do toho plest.. ale..

.. neni ti trapne, navazet se do veku, kdyz ho sam zde zverejnenej nemas? To mi prijde fakt ubohe.

.. neprijde ti blbe, tu byt novy a hned na vsechny kolem sebe nadavat a shazovat celou komunitu?

.. ocekavas, ze te pak nekdo prijme?

trusty: doprdele, jak muzes pouzivat IE.. jeste k tomu 6 a jeste k tomu to hafo tech toolbaru.. Doufam, ze je to jen joke, aby ty screeny byly zabavnejsi.

jo je mi to trapny zachoval sem se hloupe a ubohe! :)

na vsechny nadavat? nenecham si libit nadavky!

nepotrebuju aby me nekdo prijmul! nehledam virtualni lidi! :D

• Moderators
Odesláno
http://s1.imgupload.cz/img/--/28069/SXoP5/chatbox.JPG

http://s1.imgupload.cz/img/--/28070/PuY6V/chatbox2.JPG

kouknete na to sami:lol::lol::lol:

EDIT:LSn ja sem to sem jen vyvesil nic jinyho sem nedelal a ani bych nemohl:P

EDIT:anonymousi jo je tam IE aby ten screen byl o hodne zabavnejsi:lol:

IE + ICQ = Demence, radši to honem odinstaluj a nalaď něco normálního nebo ti tahle kombinace zníčí Pc :D

<LSN> čas neni dulezitej, buh je dulezitej

<xDante1986> ty taky nejsi duležitej tak mě moc neser

:lol: xDDD

Odesláno

31/08/2009 10:06 <kane1998>

ee hod ho z okna

31/08/2009 10:05 <Lukan>

vypni psp a pri startu podrz R

31/08/2009 10:04 <kane1998>

Roly do Recovery se dostaneš tak že vypneš psp zapneš ho a přistartu ho musiš hodit z okna :dozey:

31/08/2009 10:04 <Lukan>

a cfw 5.50GEN-A ?

31/08/2009 10:03 <Lukan>

ty mas psp fat ?

31/08/2009 10:01 <roly30>

Lukan pry to de kdyz neco nastavis par lidi to tu uz hraje

31/08/2009 10:01 <fatalis>

DAM TI ZA 6GB 1000cR

31/08/2009 10:00 <Lukan>

neumis cist ?

31/08/2009 10:00 <kane1998>

Roly to musis při startu Psp hodit z Okna

31/08/2009 10:00 <Lukan>

Tuto hru si zahrajete pouze s ofw 5.55

31/08/2009 09:56 <roly30>

Teda Soul Calibur Broken Destiny

31/08/2009 09:56 <roly30>

pls rekne mi nekdo kde je recorvery menu kvuli Soul Calibur IV

čtí od zdola nahoru

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu