Rocko Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Tak tedka sme s kamošema hrály zombie mod a docela masakr,max 13 kolo a hraly sjme ve čtyřech. Zbraně upgraduješ až zapneš elektriku tak na začátku aktivuješ teleport a tam jak jsi zapinal elektriku vlezeš do teleportu a to tě hodí do místnosti kde si to upgraduješ. BTW tak vtomhle to jede Call of Duty: Black Ops = 960x544 (2xAA) :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 BTW tak vtomhle to jede Call of Duty: Black Ops = 960x544 (2xAA) :D:D:D ....o malicko je na tom lepsie X360, ale to je zanedbatelne :D Takze vsetky hry (drviva vacsina) sa v konzolach iba upscaluju na 1080p, resp. aj na 720p. Na skutocne fullHD rozlisenie si hraci musia pockat v dalsej generacii konzol. Hrate niekto aj tu arcadovku v Black Ops - Dead Ops Arcade? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Stejne vubec nechapu proc to neudelal na move .. to si myslim ze trochu pokazili .. bylo by to aspon super docela me to mrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Je MP lepsi nez v MW2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warsleen Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Nejde říct lepší či horší ... je to jiná hra ^^ každý má svoje výhody.... ale mě bavil MW 2 víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Je normální že i na ps3 jsou cheateři ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Tak sem si to zahrál a musím říct, že ta hra má opravdu hodně failu. Zajímalo by mě kde v roce 1961 vzali M16 s M203 a ještě k tomu s kolimcem, nebo MP5 (jak jinak s kolimcem) v roce 1963,a takových podobných failů tam je dost... Přijde mi to jako nějaky datadisk k CoD WaW, místo Stg 44 dali textury ak 47 a myslí si, že jim to zežereme... Příběh jako takový je dost slušný, mulťák sem ještě nehrál, ale tato hra mě celkem zklamala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BaronBlaster Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Tak SP bych hodnotil hodně kladně, zombie mod taky ale MP. No to je kapitola sama pro sebe. Tak čekal jsem že to trochu od MW2 předělají ale po pár hodinách hraní mě to přijde že to je prostě MP z MW2 jen na nových mapách s jiným menu, bohužel oproti MW2 ty mapy jsou strašný - většina map je strašně velká že by se tam dalo hrát 12 na 12 a taky jsou strašně přeplácaný hlavně tím že je všude 10 přístupových cest, takže v každé hře se najde impotent s maratonem a light weight co nedělá nic jiného než že obchází lidi a řeže je do zad. Mohl bych tu rozepsat ještě spousty věcí co mě tam hodně štvou ale bude to lepší ukončit tím že hra už je vystavená na aukru a těším až to prodám a nikdy to už neuvidím. Ps: první příspěvek na fóru, zdravím všechny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 asi tak ... hraju to na PC, laguje to protoze optimalizace je na nic. (cuka se to i na Nvidia 580 gtx) MP laguje. SP dohraju, tahle cast je dobra, pak hru prodam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Koupily ste uz nekdo Hardened verzi??Tam jdou ty 4 mapy z WaW pro WaW nebo pro Black Ops? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verny777 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Nakonec si myslim že sem udělal dobře a šel do MoH :-D Když si to tady čtu tak mi běhá mráz po zádech :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 no snad jste nečekali že to bude něco převratnýho ? :D a jak je to se zombie modem ? na juťub jsem viděl že je to zas proti nazi zombies se zbraněma z druhé světové... dyť je to hra ze současnosti a z vietnamu tak co tam zas dělá druhá světová ? :) a kolik je tam map pro ty zombíky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaulyjunior Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Mapy k zombie modu sou 4 a pride mi to krome tech map jenom okopirovany z WaW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Dostanes jednu zombie mapu nacht der kino (nebo jak to je) a pak zadas cheat kterej ti otevre dve dalsi...a pak jeste 4 z WaW takze 7? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Jak aktivuju prestige level ? mám 50 rank ale nevím kde to aktivovat... V zombie modu vím o dvou mapách,první je otevřená,to je to kino a druhá mapa je v pentagonu která se otevře po dohrání hry,jaký jsou ty další a jak je získám ? Včera sme se ve třech dostaly do 23 levelu v zombíkách :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 jestli je tam 7 map tak je to dobrý.. ve WaW jsem měl jen jednu a byly to hodiny a hodiny zábavy.. právě Black ops bych si chtěl za čas z bazáče pořídit jen kvůli těm zombí :) jenže mě sere že je to zas z 2sv. :( chtěl bych je kropit Sawem nebo M4kou :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Canava : První mapa je z druhý světový ale zbraně tam máš všechny,i jednu martanskou :) A druhá mapa je z pentagonu a tam sou už modernější zbraně a zombící. ale pochybuju že tam je 7 nebo 4 mapy, 4 budou ty v hardered edici,v normal jsou jen ty dvě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 no já viděl na juťub ten pentagon a byly tam právě starý zbraně :) springfield to myslím byl a pak stará upilovaná brokna ;) a jestli tam budou jen 2 ubohý mapy tak COD v žádným připadě nekupuju protože kampaň bude sice dobrá ale kvůli čtyřem hodinám zábavy mi to za to nestojí... pořídím si jí až bude mít cenu tak 300kč :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joff Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Jo tak to bude za hodně dlouho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 zaujimalo by ma co su to "CONTRACTS" v multiplayeri? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Príjmeš - zaplatíš .. Splníš - dostaneš XP+peniaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Měl by někdo zájem o hraní Zombies? Jde mi především o trofeje, bohužel zombie mod téměř nehraji a tak se tam dost zrácím. Už někdo trofeje z tohohle módu máte, je to hodně těžký? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 kde jste kupovali COD?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 hele jak je to stim dead ops to musim az po dohrani singlu a co musim presne zmacknout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 hele jak je to stim dead ops to musim az po dohrani singlu a co musim presne zmacknout? V hlavním menu mačkej L2 + R2 on se dostane stěch pout a vstane z křesla,pak jdi k PC a tam namačkej DOA a otevře se ti ten mod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.