Zelvak23 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 V hlavním menu mačkej L2 + R2 on se dostane stěch pout a vstane z křesla,pak jdi k PC a tam namačkej DOA a otevře se ti ten mod. dik moc a jeste jeden dotaz da se to hrat ve 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Hrály jsme i ve třech,celkem sranda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 super vypada to jak dead nation tyhle hry me mega bevej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Tahle hra je naprosto parádní, když si vezmete kolik herního obsahu dostanete, tak bych všechny ty chytrý hošínky co melou dokola "krátká kampaň za ty prachy" kopnul do zadního nárazníku. Tohle je balík her zabalený v pozlátku CoD a co už může být lepší. Zombie, Mulťák, Singl a ještě Dead Ops, který by se dal běžně samostatně prodávat na PSN. Kdo váhá, klidně za to ty prachy dejte, fakt litovat nebude v tomhle jsou fakt hodiny a hodiny zábavy, pokud teda máte alespoň trochu rádi CoD. Konec agitačky, ale štvalo mě, že se většinou dočítám samou špínu na tuhle hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deli Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Mám takovou otázku.xbox mám dlouho a teď sem koupil novej abych mohl hrát live.Takže stim nemam moc zkušeností.Chci se zeptat jestli si de nějak vybrat server na kterym se hraje.Nebo je to prostě jen tak že si veberete jakej druh hchcete hrát a čekáte kde vás to připojí.Jestli třeba sou i nějaký kde hrajou víc češi.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Deli dedikovaný servery jsou jen na PC takže tady vybereš jen mod a hodí tě to do loby kde to někdo hostuje a tam se hlasuje o mapu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deli Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Takže zahrát si s čechama vlastně nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Pokud je mas v pratelych a invitnes je do hry, tak ano. Ale nepripojis se na nejaky CZ-only server. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Hrály jsme i ve třech,celkem sranda :) hele jak se to dead ops haraje ve dvou mackama start jak divi a hovno vim ze klasicky zombici se daj jrat ve dvou az 4 ale jak se tam muze pripojit jinej dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 hele jak se to dead ops haraje ve dvou mackama start jak divi a hovno vim ze klasicky zombici se daj jrat ve dvou az 4 ale jak se tam muze pripojit jinej dik Dej klasickej zombie mod a mapu dej ten Dead ops Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deli Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 No tak v přátelích bohužel nikoho nemam.... :) Je normálně možný aby třeba někdo hrál v mulťáku s myší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Tak, ja jsem si koupil hardened edici a je to maso, MP me dost bavi, SP jsem ani nezacal, to dead ops muzu hrat az dohraju SP? Jinak, doted jsem paril BFBC2 a to je oproti CoD BO hodne rozdilna hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctefka Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 DOA můžeš hrát když vstaneš z křesla (v hlavnim menu mačkaš R2 a L2) a deš k počítači napíšeš tam DOA po dohrání hry se ti otevře mapa "FIVE" A pokud někdo chce hrát zombíky nebo pomoct s trofejema (mám platinu) tak mi napište velmi rád pomůžu PSN : iXtreme_ctefka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Uz jsem na to prisel :) Edit: Nejsou na nej taky nejake statistiky ja na BFBC2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Nejdou hrat zombici na splitscreenu pro vice nez dva hrace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duuku Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Jak je na tom hra graficky? Hral sem pouze demo CoD: WaW a demo CoD: MW2. Grafika ve WaW mi prisla jako naprosto bez vyhlazovani a docela dost zubata (vubec se mi to nelibilo), ale u MW2 mi to prislo uz OK a zadny zuby. Takze jak si v tomhle vede Black Ops? diky za odpoved ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Jak je na tom hra graficky? Hral sem pouze demo CoD: WaW a demo CoD: MW2. Grafika ve WaW mi prisla jako naprosto bez vyhlazovani a docela dost zubata (vubec se mi to nelibilo), ale u MW2 mi to prislo uz OK a zadny zuby. Takze jak si v tomhle vede Black Ops? diky za odpoved ;) Vyborne............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Vyborne............. Hrozně,jede to v 544p tak si to zkus představit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Hele kolik atachmentu se da pridat na jednu zbran? teoriticky 4 ne ? 1-grip,2-red dot atd..3-dual mag atd...4-silencer ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Hele kolik atachmentu se da pridat na jednu zbran? teoriticky 4 ne ? 1-grip,2-red dot atd..3-dual mag atd...4-silencer ne? Jeden a s perkem dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petřík Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Čuste, nechcete někdo zajít zahrát zombíky, docela už mě to de:) a radši bych zahrál s někým z vás než s amíkama a děckama, většinu mám v přátelích takže se ozvěte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Te vysel novej DLC? myslim ze jse jmenuje First Strike A stoji 15Dolaru ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Ten vychází až 1. února a myslim ze xbox ma casovou exkluzivitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Smazat...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snopel Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 Tupá koridorová střílečka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.