Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Brigády (letní) 09

white

Recommended Posts

Mate brigádu:ano

Kde:U mého tatky ve firmě

Musité byz zletilítak já určitě ne tatka mně naučil jak dělat starožitnosti je to makačka ale celkem mně to i baví

Mzda:podle toho co dělam když udržbu atd ta 60kč/hod a když dělam nabytek tak podle optižnosti a prace na vyrobku někdy za kreslo i 2000 ale je to prace na dost dlouho a je to fakt komplikovane

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 5 weeks later...

Abych nezakládal zbytečně nový topic, tak se zeptám na můj dotaz tady :).

Na internetu jsem našel hodně brigád, které spočívá na rozesílání, skládání a balení letáků (třeba tady: http://www.super-brigady.cz/brigada/18358-snadn-v-d-lek). Chtěl bych se zeptat, jestli to není třeba nějaký podvod, nebo jestli v tom není nějaký háček. A když ne, tak na jakém principu to funguje? Máte s tím někdo nějakou zkušenost?

Odkaz ke komentáři

Na internetu jsem našel hodně brigád, které spočívá na rozesílání, skládání a balení letáků (třeba tady: http://www.super-brigady.cz/brigada/18358-snadn-v-d-lek). Chtěl bych se zeptat, jestli to není třeba nějaký podvod, nebo jestli v tom není nějaký háček. A když ne, tak na jakém principu to funguje? Máte s tím někdo nějakou zkušenost?

myslim ze neco podobneho uz bylo v cernych ovcich nebo obcanskem judu . Nevim presne o co se tam jednalo

edit: uz vim :

http://www.super-brigady.cz/brigada/18240-pokud-nechcete-b-t-podvedeni-stejn-jako-j-t-te

BACHA NA TO !!!! je to podvod ( ty obalky )

Odkaz ke komentáři

od kolika let se může dělat "LEGÁLNĚ" brigáda? ... vždy když jsem byl na brigádě tak jsem byl u rodičů hodněkrát v otcově firmě a snad mesíc v matčině firmě .... Byl jsem tam samozřejmě na černo... nebo jakoby spíš jen na malou vypomoc tomu se brigada ani nedala říkat...

Ptám se zde nechci zakládat nový topic... díky

Odkaz ke komentáři

Máte už brigádu? Mám

Kde?; Co je to za práci? V Letohradě,Borohrádku a v Týništi nad Orlicí . Je to na čerpacích stanicích a dělám všechno možné jako třeba sekám trávník okolo čerpačky,ukládání zboží do skladu,za kasu ještě nemůžu,natírání laviček atd...

Musíte být zletilí? Ne , je mi 14,ale za týden mi bude 15

Jaká je mzda? To neni nějak určitý,prostě třeba za posekání trávníku sem dostal 200kč a nemám mzdu na hodinu,ale na to kolik toho udělám,takže když to udělám rychle tak mám celkem rychle vydělaný prachy

Kde sháníte brigády? Dělá tam mamka,tak mi to se šéfem domluvila,jinak ten šéf je v pohodě takže bez problému :)

Odkaz ke komentáři

od kolika let se může dělat "LEGÁLNĚ" brigáda? ... vždy když jsem byl na brigádě tak jsem byl u rodičů hodněkrát v otcově firmě a snad mesíc v matčině firmě .... Byl jsem tam samozřejmě na černo... nebo jakoby spíš jen na malou vypomoc tomu se brigada ani nedala říkat...

Ptám se zde nechci zakládat nový topic... díky

Nezáleží na letech, ale na tom jestli máš základní vzdělání, nebo ne...

Odkaz ke komentáři

Máte už brigádu?

Mam, ale dost rychle tam koncim.. prakticky hned v pondeli - nevyhovujici vtipna mzda.

Kde?; Co je to za práci?

V Praze :dozey:

V call centru - jak jinak :-)

Musíte být zletilí?

Ne.

Jaká je mzda?

Dost hrozna. Skoro nepredstavitelna - asi takhle :)

Kde sháníte brigády?

Pribuzni, web, web, web.. letaky..

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Mamky kamarádka tohle už dělala, skládala propisky a balila letáky.

Aby dostala takovou 1000,- musela narvat čtyři plný krabice! Takže jestli chceš prachy, budeš muset odrána do večera makat! A věř mi taky sem to dělal a je to strašněj vopruz!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu