Zemakbasak Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Cau, hrali jste to nekdo, je to dobry?vypada to docela lakave, tak jsem na vazkach ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombkiller Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 nevím,nevím,recenze moc na to jěště nevycházejí,jenom na gamerankingu to má 30% tak to nevypadá moc růžově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 je to snad nejvetsi blbost co sem kdy hral!!! grafika->priserny, hratelnost-> jeste horsi nez u grafiky, a zbytek?-> ani se neptej.. nic sem od tehle hry necekal ale tohle je fakt moc.. stahl sem to a hral tak 3/4 hodiny a DVD uz do xka nikdy nestrcim. Jednoduse receno naprosto nemozna hra. Nevim jak tohle dneska muze nekdo vydat. A jeste ktomu ze si to muze nekdo koupit.. Me hodnoceni -> 10% a to jenom ze slusnosti.. Radsi bych si sezral nohu nez tohle znova hrat.. :?:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 je to snad nejvetsi blbost co sem kdy hral!!! grafika->priserny, hratelnost-> jeste horsi nez u grafiky, a zbytek?-> ani se neptej.. nic sem od tehle hry necekal ale tohle je fakt moc.. stahl sem to a hral tak 3/4 hodiny a DVD uz do xka nikdy nestrcim. Jednoduse receno naprosto nemozna hra. Nevim jak tohle dneska muze nekdo vydat. A jeste ktomu ze si to muze nekdo koupit.. Me hodnoceni -> 10% a to jenom ze slusnosti.. Radsi bych si sezral nohu nez tohle znova hrat.. :?:? Mluvíš mi z duše..docela jsem na tuhle hru těšil a po prvních pár minutách jsem byl fakt znechucenej-divně se to hraje i vypadá..už jenom že když si na nějaký římse tak místo pro směr skoku nedáváš analogem ale RB,to mi dorazilo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 uvidím budu to za chvíli mít :) tak se uvidí jaký to bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 Mluvíš mi z duše..docela jsem na tuhle hru těšil a po prvních pár minutách jsem byl fakt znechucenej-divně se to hraje i vypadá..už jenom že když si na nějaký římse tak místo pro směr skoku nedáváš analogem ale RB,to mi dorazilo.. presne o tom mluvim fakt hnus velebnosti :D a Dante pokud si nechces skazit den tak to ani nespoustej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 jsem člověk co má všeobecný přehled a jen už abych věděl co to je to chci zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 jsem člověk co má všeobecný přehled a jen už abych věděl co to je to chci zkusit ttjn je mi to jasne :D ale pak nerikej ze sem te nevaroval :D:D :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 to dám na 1000G :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 to dám na 1000G :D no je to mozny jak te tak znam :D ale na zbyrani je tam jen 20 veci tak to ujde a pak uz jen skakani a strileni :D ale jsou tam dost ajchy v MP a coopu.. alespon myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 tak zkusíme coop? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 tak zkusíme coop? :) no popravde nevim jestli na to budu mit zaludek.. :D a golda budu myt az za 7 dni.. tak potom mozna.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.