Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Maturity & Vysvědčení 2009

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

chodim do prváku do Liberce na elektrotechniku a zatim to vypadá že budu mít 4 trojky. základy elektrotechniky mám 3-4 tak snad dostanu za 3 :D uvidim podle nálady profesora :P jedničky mám jen z angličtiny, informatiky, praxe a možná ještě něco, jinak zbytek dvojky :P mohlo to bejt lepší, ale i daleko horší si myslim ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam za sebou zatim slohovku z cj ( za 2). Zitra mam prakticky, pak svatak a od 1. cervna se jede... :o/ Po 4 letech se budu poradne ucit.... No uvidime, ale jsem vyklepanej... :( Co vy, byla trema? :)

Ty jeste furt chodis do skoly ?:wohow: chudaku.....:cheesygrin::blink:

Odkaz ke komentáři

Tak u mě to nějaká trojka bude. Asi z dějáku, němčiny, matiky.

Docela mi to štve, z těhle předmětů jsem měl v pololetí za dva.

A trojky jsem nikdy neměl.

Ale sem přijatej na všechny tři školy, takže to neřešim. Vim, že je to špatně, ale nemůžu si pomoct. Jdu na Elektrotechnickou průmyslovku - Správce počítačové sítě.

Jinak budou samý dvojky a jedničky, zas takovej looser nejsem, abych měl z těláku trojku :lol:

Odkaz ke komentáři

řeknu vám to takhle - mě stačí když střední prolítnu se čtyrkama a budu umět to co umím abych dokázal pracovat v oboru (mechanik - elektronik), protože je mi fakt jedno, že nebudu umět ČJ kde musíme umět baroko, klasicismus apod. Nehledě na další zbytečné předměty.

Ale upřímně nechápu všechny gymplaře, proč jdete tam, kde se po vystudování, resp. máte maturitu ale stejně platí vaše základní vzdělání (vím, že jsou případy kde ne). Přitom stačí jít na nějakou střední a vyučit se a pak jít na vysokou a máte to nastejno, s tím rozdílem, pokud nezvládnete vysokou tak jste skoro nic neztratili (možná tak rok na vysoký).

edit: gympl - fránina, latina...atd :roll:

jsem v prváku

v 1. pololetí jsem měl 2 pětky z elektra a materiálů (to máme třídního - u něj je pětka jako trojka u "normálního učitele", propadalo 80% třídy :D a zajímavý že jenom z jeho předmětů :D), tedka mi vychází asi 4 čtyrky a hodně trojek, dvojek a pár jedniček.

Odkaz ke komentáři

Tak ja tenhle rok vychazim zakladku.V prvnim pololeti sem se ucil jak debil a mel sem i tak 3x za 3.Tedka me je to jedno.Musim teda podotknout ze asi chodim na nejdebilnejší ZS v Brne.Kamoska tam mela samy ctyrky prestoupila vedle a razem samy za 2 a to k tomu ma stejnej pristup jako minule(takovejch lidi je vic)Takze ty rozdily v ZS jsou a velky.Jinak ted to vidim na nejaky 4 a to se ucïm jak kdy.U nas ty 4 ma snad kazdej.

Odkaz ke komentáři

řeknu vám to takhle - mě stačí když střední prolítnu se čtyrkama a budu umět to co umím abych dokázal pracovat v oboru (mechanik - elektronik), protože je mi fakt jedno, že nebudu umět ČJ kde musíme umět baroko, klasicismus apod. Nehledě na další zbytečné předměty.

Ale upřímně nechápu všechny gymplaře, proč jdete tam, kde se po vystudování, resp. máte maturitu ale stejně platí vaše základní vzdělání (vím, že jsou případy kde ne). Přitom stačí jít na nějakou střední a vyučit se a pak jít na vysokou a máte to nastejno, s tím rozdílem, pokud nezvládnete vysokou tak jste skoro nic neztratili (možná tak rok na vysoký).

edit: gympl - fránina, latina...atd :roll:

jsem v prváku

v 1. pololetí jsem měl 2 pětky z elektra a materiálů (to máme třídního - u něj je pětka jako trojka u "normálního učitele", propadalo 80% třídy :D a zajímavý že jenom z jeho předmětů :D), tedka mi vychází asi 4 čtyrky a hodně trojek, dvojek a pár jedniček.

No ked nechapes tak ti poviem preco tie gymple existuju a ludia na ne chodia. Oficialne je sice v papieroch a zakonoch napisane, ze z kazdej strednej skoly mozes ist na kazdu vysoku. To je ale len papierovo. Dam priklad. Chalan chodi na Obchodnu akademiu a povedal si, ze na vysokej chce studovat psychologiu. Hovno. Nema sancu. Pri psychologii treba Biologiu a ta sa na OA skoro vobec neuci. Teda papierovo mozes ist na akukolvek skolu, ale robia sa poradovniky a ked si nemal dany predmet, nemas sancu. To je vyhoda gymplu. Je tazsi, ale ucia sa na nom vsetky predmety. Z gymplu mozes ist na akukolvek vysoku a nie len papierovo. Skutocne. Samozrejme, ze gympel ma tu nevyhodu, ze z neho musis ist na vysoku kedze bez gymplu si hovno. Ani to ani to :). Ale pre ludi, ktori chcu ist na 100% na vysoku, ale este presne nevedia na aky odbor, je gympel najlepsia volba :)

Inac k tym jazykom. Latina sa uz u nas na gymploch neuci. Neviem jak je to u vas. A franina je dobry jazyk. Francuzsko je nahodou dost velke a je tam dobre platena robota. Urcite porovnatelne s nemeckom. Ja si na gympli vyberam medzi nemcinou a franinou a vybral som si franinu. Nemcina je humus :blink:

Odkaz ke komentáři

Naprosto na školu seru, neučim se, občas dávám pozor... v pololetí jsem měl dvě trojky, ted to bude možná horší, ale začal jsem dávat víc pozor... škola je pohodová(osmiletej gympl), až na to že oproti normální základce mám navíc 5 předmětů(vícehlas, hudební teorie, hudební dějiny, klavírní praktikum a nástroj), jinak je to v pohodě, stačí mi dávat pozor, vim že tomu rozumim a když mám blbou známku, je mi to jedno...

Odkaz ke komentáři

No ked nechapes tak ti poviem preco tie gymple existuju a ludia na ne chodia. Oficialne je sice v papieroch a zakonoch napisane, ze z kazdej strednej skoly mozes ist na kazdu vysoku. To je ale len papierovo. Dam priklad. Chalan chodi na Obchodnu akademiu a povedal si, ze na vysokej chce studovat psychologiu. Hovno. Nema sancu. Pri psychologii treba Biologiu a ta sa na OA skoro vobec neuci. Teda papierovo mozes ist na akukolvek skolu, ale robia sa poradovniky a ked si nemal dany predmet, nemas sancu. To je vyhoda gymplu. Je tazsi, ale ucia sa na nom vsetky predmety. Z gymplu mozes ist na akukolvek vysoku a nie len papierovo. Skutocne. Samozrejme, ze gympel ma tu nevyhodu, ze z neho musis ist na vysoku kedze bez gymplu si hovno. Ani to ani to :). Ale pre ludi, ktori chcu ist na 100% na vysoku, ale este presne nevedia na aky odbor, je gympel najlepsia volba :)

Inac k tym jazykom. Latina sa uz u nas na gymploch neuci. Neviem jak je to u vas. A franina je dobry jazyk. Francuzsko je nahodou dost velke a je tam dobre platena robota. Urcite porovnatelne s nemeckom. Ja si na gympli vyberam medzi nemcinou a franinou a vybral som si franinu. Nemcina je humus :blink:

Tak to vubec neni pravda. Chodim na technickou a sakra by ses divil, kolik lidi z tehle skoly chodi na fildu apod. zamerene obory. Sam planuju neco takoveho. Stavarna/cvut/matfyz u mne neprichazi v uvahu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu