md6600 Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Takže to maká super ,akorát HEN se někdy čapne až na víc pokusů ,ale jinak maximální spokojenost ,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Vysel CFWE enabler 3.10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Vysel CFWE enabler 3.10 Nekecej .. a o čem tenhle topic je ?:| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 nekeca, tady v tom topiku se zatim resi 3.01 - akorat prinesl informace o 3.10 3.10 je tohle http://www.haxcommunity.org/psp-talk/10020-custom-firmware-enabler-3-10-a.html :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 adiZ: Tobe se pletou pismenka ne? :D je rozdil 3.01 a 3.10 ;) nauc se cist nez zacnes neco placat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 přidán CFWEnabler 3.10 adiZ: Tobe se pletou pismenka ne? :D je rozdil 3.01 a 3.10 ;) nauc se cist nez zacnes neco placat. a tobě se asi zase pletou čísla a písmena viď.. :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 tekken90 : JJ pletou :) sakra ja jsem vul :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Tak sorry chlapi ;) BTW, podle toho co jsem četl, se akorát zvýšila bezpečnost u práce s f0 a byla přidána Španělština, takže asi můžu zůstat u 3.01 , co ? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Mam prosbicku na Vas odbornici...nemohlo by se nekde napsat, jaky jsou mezi CFWenabler a Gen-A rozdily? nejaky plusy minusy atd...urcite by to pomohlo nezasvecenym...Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 zatim je to uplne jedno co pouzivas... sou na tom stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Sry ze se ptam ale jak se puziva ta funkce version.txt?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3nNy Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Cau chci kamosovi rozjet ISO na PSP 3000, ted tam ma FW 4.21 a na Hen R2 potrebuju 5.03 ze, jenze ten mi nejde ani za boha nainstalovat pokazde mi to haze corupted data, uz sme to stahl asi 10x ale furt to same, baterku mam nabitou zkousel sem uz tri karty. newim co delam blbe svoje PSP 1000 si v pohode updatuju ale tohle mi proste nejde. Pls nejakou radu :) thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Cau chci kamosovi rozjet ISO na PSP 3000, ted tam ma FW 4.21 a na Hen R2 potrebuju 5.03 ze, jenze ten mi nejde ani za boha nainstalovat pokazde mi to haze corupted data, uz sme to stahl asi 10x ale furt to same, baterku mam nabitou zkousel sem uz tri karty. newim co delam blbe svoje PSP 1000 si v pohode updatuju ale tohle mi proste nejde. Pls nejakou radu :) thx A delas to tak ze slozku UPDATE hodis do game? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Udělej složku UPDATE v karta/PSP/GAME/, tam nakopíruj soubor EBOOT, musí to jít ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 přidána verze 3.20 http://rapidshare.com/files/243451585/CFWEnabler3.20.rar http://www.edisk.cz/stahni/76958/CFWEnabler3.20.rar_309.21KB.html Novinky 3.20 * nyní fungují i pluginy, které nejsou ve složce "seplugins" * nyní využívá vlastní systemctrl, ne od GENyUS * verze systému nyní zobrazuje "System Software: 5.00 M33-6" * nativní podpora 5.03 POPS * dostupný MS Speed Patch * opravena chyba při použití funkce "version.txt" * rychlé spuštění (při spuštění automaticky přeskočí nastavení pokud nestlačíte tlačítko R - podobně jako Recovery menu u CFW) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Novinky 3.20 - Nýní spolupracuje se skožkou seplugins - Systemctrl vlastních a nepoužívají žádné formě GENyUS - Nyní je ve verzi 5.03 M33 - 6 - Podpora Pops pro 5,03 (aktualizován Popcorn) - memorystick speed patch - Opravena chyba při použití volby version.txt - Quick Start (u verze fw ChickHEN při zpuštění cfw enableru (aplikace) se automaticky spustí 5.03 M33-6, pokud nezmáčknete klávesu R (pokud jo, objeví se vám nastavovací menu)) download zde nebo v prvnim postu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3nNy Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Udělej složku UPDATE v karta/PSP/GAME/, tam nakopíruj soubor EBOOT, musí to jít ;) jj delam nejsem uplny vul :D a nedelam to poprve ale proste nechapu nejde zkousel to aji kamos co to uz udelal na svojem PSP 3000 a proste tady to nejde furt to haze poskozena data :( kdyz to dam do svojeho PSP tak to normalne najede :( nechapu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RTester Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Ahoj - Asi to tu padlo ale dotaz. Kdyz chci updatnout s CFWenableru 3.01 na 3.2 musim nejdriv odinstalovat 3.01 nebo musim mit jenom cistej "ChicHen" a nebo je to jedno a muzu to udelat i kdyz uz bezi CFWenabler 3.01. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Ahoj - Asi to tu padlo ale dotaz.Kdyz chci updatnout s CFWenableru 3.01 na 3.2 musim nejdriv odinstalovat 3.01 nebo musim mit jenom cistej "ChicHen" a nebo je to jedno a muzu to udelat i kdyz uz bezi CFWenabler 3.01. Dik Ja jsem presel na cfwe z gen a je to o dost lepsi,a presel jsem tak ze jsem tam hned hodil tu nejnovejsi verzy takze muzes hned na tu nejnovejsi taky 8) EDIT: radeji jen pres chickhen i kdyz nevim jaky by to melo vliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 @Ice : Mohl bys sem vypsat aspoň pár těch nejlepších pluginů/aplikací, které fungují na to CFWEnableru 3.20 a nezasahují do f0 - nebrickují PSP ? ;) btw, Bookr může bricknout PSP, nebo na CFWEnableru funguje dobře ?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 nak mi neni jasny ten MS speed patch , je mi jasny ze to znamena ze karta bude nacitat rychleji ,ale neni to blbost ? vid karta ma presne danou rychlost cteni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 Blbost to neni, ber to jako fakt, stejne jako ze prvni nebyl Adam a Eva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 jj taky mi to vrtá hlavou...Jinak já mám psp 3000 a zatím používám GEN-A , protože to mám jenom na iso,pluginy nepoužívam...je důvod proč přejít na CFW enabler ?? A jestli to zrychlí čtení z paměťovky,tak by mi to teoreticky mělo zrychlit hry že jo?? Takže už by se některý v cso dali využít?? Protože na Gen-A se skoro všechny cso sekaj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 Ja mam GEN-A a vse me jede uplne v pohode ISO/CSO i PSX.Bez jedineho seknuti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 Ja mam GEN-A a vse me jede uplne v pohode ISO/CSO i PSX.Bez jedineho seknuti Kdyby byl tvůj nick Chuck Norris, tak bych ti to možná věřil... Spousta her se nedá ani hrát, protože jsou zkompresovaný v cso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.