Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CFWEnabler 3.70 - ISO/CSO/PSX pomocí ChickHEN (PSP 2000/3000 bez rozdílu!)

ice22222

Recommended Posts

• Odpovědi 589
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Cau chci kamosovi rozjet ISO na PSP 3000, ted tam ma FW 4.21 a na Hen R2 potrebuju 5.03 ze, jenze ten mi nejde ani za boha nainstalovat pokazde mi to haze corupted data, uz sme to stahl asi 10x ale furt to same, baterku mam nabitou zkousel sem uz tri karty. newim co delam blbe svoje PSP 1000 si v pohode updatuju ale tohle mi proste nejde. Pls nejakou radu :) thx

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cau chci kamosovi rozjet ISO na PSP 3000, ted tam ma FW 4.21 a na Hen R2 potrebuju 5.03 ze, jenze ten mi nejde ani za boha nainstalovat pokazde mi to haze corupted data, uz sme to stahl asi 10x ale furt to same, baterku mam nabitou zkousel sem uz tri karty. newim co delam blbe svoje PSP 1000 si v pohode updatuju ale tohle mi proste nejde. Pls nejakou radu :) thx

A delas to tak ze slozku UPDATE hodis do game?

Odkaz ke komentáři

přidána verze 3.20

http://rapidshare.com/files/243451585/CFWEnabler3.20.rar
http://www.edisk.cz/stahni/76958/CFWEnabler3.20.rar_309.21KB.html

Novinky 3.20

* nyní fungují i pluginy, které nejsou ve složce "seplugins"

* nyní využívá vlastní systemctrl, ne od GENyUS

* verze systému nyní zobrazuje "System Software: 5.00 M33-6"

* nativní podpora 5.03 POPS

* dostupný MS Speed Patch

* opravena chyba při použití funkce "version.txt"

* rychlé spuštění (při spuštění automaticky přeskočí nastavení pokud nestlačíte tlačítko R - podobně jako Recovery menu u CFW)

Odkaz ke komentáři

Novinky 3.20

- Nýní spolupracuje se skožkou seplugins

- Systemctrl vlastních a nepoužívají žádné formě GENyUS

- Nyní je ve verzi 5.03 M33 - 6

- Podpora Pops pro 5,03 (aktualizován Popcorn)

- memorystick speed patch

- Opravena chyba při použití volby version.txt

- Quick Start (u verze fw ChickHEN při zpuštění cfw enableru (aplikace) se automaticky spustí 5.03 M33-6, pokud nezmáčknete klávesu R (pokud jo, objeví se vám nastavovací menu))

download zde nebo v prvnim postu

Odkaz ke komentáři

Udělej složku UPDATE v karta/PSP/GAME/, tam nakopíruj soubor EBOOT, musí to jít ;)

jj delam nejsem uplny vul :D a nedelam to poprve ale proste nechapu nejde zkousel to aji kamos co to uz udelal na svojem PSP 3000 a proste tady to nejde furt to haze poskozena data :( kdyz to dam do svojeho PSP tak to normalne najede :( nechapu :(

Odkaz ke komentáři

Ahoj - Asi to tu padlo ale dotaz.

Kdyz chci updatnout s CFWenableru 3.01 na 3.2 musim nejdriv odinstalovat 3.01 nebo musim mit jenom cistej "ChicHen" a nebo je to jedno a muzu to udelat i kdyz uz bezi CFWenabler 3.01.

Dik

Ja jsem presel na cfwe z gen a je to o dost lepsi,a presel jsem tak ze jsem tam hned hodil tu nejnovejsi verzy takze muzes hned na tu nejnovejsi taky 8)

EDIT: radeji jen pres chickhen i kdyz nevim jaky by to melo vliv

Odkaz ke komentáři

jj taky mi to vrtá hlavou...Jinak já mám psp 3000 a zatím používám GEN-A , protože to mám jenom na iso,pluginy nepoužívam...je důvod proč přejít na CFW enabler ??

A jestli to zrychlí čtení z paměťovky,tak by mi to teoreticky mělo zrychlit hry že jo?? Takže už by se některý v cso dali využít?? Protože na Gen-A se skoro všechny cso sekaj...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu