Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CFWEnabler 3.70 - ISO/CSO/PSX pomocí ChickHEN (PSP 2000/3000 bez rozdílu!)

ice22222

Recommended Posts

• Odpovědi 589
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

jj taky mi to vrtá hlavou...Jinak já mám psp 3000 a zatím používám GEN-A , protože to mám jenom na iso,pluginy nepoužívam...je důvod proč přejít na CFW enabler ??

A jestli to zrychlí čtení z paměťovky,tak by mi to teoreticky mělo zrychlit hry že jo?? Takže už by se některý v cso dali využít?? Protože na Gen-A se skoro všechny cso sekaj...

z 90% je to o pametovce... to "zrychleni" se tyka predevsim fake karet. Pouziva to stary driver, ktery lepe pristupuje na pametovku.. O nicem jinem to neni, to je to kouzlo, kdyz vas to tak zajima. Takze nejaky padny duvod neni.

Dutch: nevim jak na GEN-A a cfw enableru, ale na klasickem CFW se GTA LCS pri nizsich rychlostech v CSO v kompresi 1 sekat nemusi..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemluvim o LCS... Tam to jde i s kompresí 9.

Ale VCS v cso jede jak iso VCS na fake kartě. Zase nevim jak moc tam pomůže ten tríček s FastMS, ale vim, že to bylo cca 10fps. Samozřejmě je to už nějakej pátek, co jsme to zkoušeli a přiznávám, že nižší komprese než 5 a 9 jsem nezkoušel.

Odkaz ke komentáři

Nemluvim o LCS... Tam to jde i s kompresí 9.

Ale VCS v cso jede jak iso VCS na fake kartě. Zase nevim jak moc tam pomůže ten tríček s FastMS, ale vim, že to bylo cca 10fps. Samozřejmě je to už nějakej pátek, co jsme to zkoušeli a přiznávám, že nižší komprese než 5 a 9 jsem nezkoušel.

Byt tebou s anonymousem se nehadam ma pravdu a urcite se v psp vyzna vice nez ty :-)

Muze mi nekdo vysvetlit tu funkci version.txt jak se to pouziva ? :-D

//Anonymous_: kliid :) Dutch toho vi o PSP take vice nez dost.. Je to veteran, zakladatel topicu pro zacatecniky :)

Odkaz ke komentáři

Byt tebou s anonymousem se nehadam ma pravdu a urcite se v psp vyzna vice nez ty :-)

Muze mi nekdo vysvetlit tu funkci version.txt jak se to pouziva ? :-D

Vyzná se v PSP víc než já.. to je jistý. To ovšem neznamená, že já nic nevim. Nejsem tu dva dny a taky jsem kdysi býval modem. Pokud chceš poučovat, tak si najdi moje topicy. Neudělal jsem pro tohle forum zrovna málo...

A pravdu mám... náročný hry v cso prostě FastMS ani taktováním neodlaguješ... Btw. celej tenhle flejm začal kvůli Smajdovi a jeho potřebě si zaspamovat... Není to jen v tomhle topicu a nejsem sám kdo to tvrdí.

Odkaz ke komentáři

Vyzná se v PSP víc než já.. to je jistý. To ovšem neznamená, že já nic nevim. Nejsem tu dva dny a taky jsem kdysi býval modem. Pokud chceš poučovat, tak si najdi moje topicy. Neudělal jsem pro tohle forum zrovna málo...

A pravdu mám... náročný hry v cso prostě FastMS ani taktováním neodlaguješ... Btw. celej tenhle flejm začal kvůli Smajdovi a jeho potřebě si zaspamovat... Není to jen v tomhle topicu a nejsem sám kdo to tvrdí.

Ja uz si na tebe vzpomel dutch :ziped: :lol::lol::lol:

Nejak jsem te nedopatrenim povazoval za newbika spammera :lol: SRY :D

Anonymousi jak se sakra pouziva ten version :D

Odkaz ke komentáři

Původní reakce na "Co s version.txt"

Co já vim, tak se to používá na oklamání verze firmwaru abys moh jít třeba na PS Store.

Takhle nějak by měl ten soubor vypadat (version.txt)

release:5.00:

build:2740,0,3,1,0:builder@vsh-build6

system:46876@release_500,0x05000010:

vsh:p6264@release_500,v46652@release_500,20081010:

target:1:WorldWide

Změň všechny 5.00\500 na 5.50\550 a mělo by to být schopný obejít nový hry bez upgradu fw.

release:5.50:

build:2740,0,3,1,0:builder@vsh-build6

system:46876@release_550,0x05500010:

vsh:p6264@release_550,v46652@release_550,20081010:

target:1:WorldWide

Odkaz ke komentáři

@Ice : Mohl bys sem vypsat aspoň pár těch nejlepších pluginů/aplikací, které fungují na to CFWEnableru 3.20 a nezasahují do f0 - nebrickují PSP ? ;)

btw, Bookr může bricknout PSP, nebo na CFWEnableru funguje dobře ?:roll:

zasahuje snad čtení ebooků nějak do flash paměti ? :dozey:

Ja uz si na tebe vzpomel dutch :ziped: :lol::lol::lol:

Nejak jsem te nedopatrenim povazoval za newbika spammera :lol: SRY :D

Anonymousi jak se sakra pouziva ten version :D

version.txt je pro přístup na PSN se starším CFW, než je nejnovější ofic. FW... prostě tam napiš třeba aktuální 5.51 a měl by ses v klidu dostat na PSN

Odkaz ke komentáři

zasahuje snad čtení ebooků nějak do flash paměti ? :dozey:

version.txt je pro přístup na PSN se starším CFW, než je nejnovější ofic. FW... prostě tam napiš třeba aktuální 5.51 a měl by ses v klidu dostat na PSN

a kam ten version soubor mam hodit? :D jsem trochu vedle z toho

Odkaz ke komentáři

version txt si myslim ze neni v F0 ale nevim... mozna rikam kravinu :D

samozřejmě, že je v f0.. kde jinde by měl být... (u CFW)

u CFWEnableru bych taky nejdřív zkusil root karty nebo se případně kouknul do reedme nebo na forum dark-alex.org, kde je CFWEnabler vydáván jako první

přesná cesta souboru ve flash je: f0:/vsh/etc/version.txt

Odkaz ke komentáři

samozřejmě, že je v f0.. kde jinde by měl být... (u CFW)

u CFWEnableru bych taky nejdřív zkusil root karty nebo se případně kouknul do reedme nebo na forum dark-alex.org, kde je CFWEnabler vydáván jako první

No vidim ze jsem rozpoutal diskuzy :D

No ja koukal na google a prave jsem nic nenasel kam to dat nebo tak neco

EDIT : hlavne at z toho nemam bricka :D

EDIT2: Zkouset to radeji nebudu :lol: ale info jak to udelat se hodi pro lidi co maj flashnutelne desky :-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu