Smajda Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 Mne to proste jede uplne bez problemu.I GTA LCS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 zatím každá hra kterou jsem hrál ted na GEN-A a to mam jen cso tak se mi nic nesekalo možná jen Star wars the force uneasheld ktery se sekal když se nacitali další prostory ale to spís davám za vinu my karte pac nemá moc extra ctení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 Mne to proste jede uplne bez problemu.I GTA LCS U GTA Vice city si třeba vůbec neškrtáš... naprosto nehratelný. PSP prostě nestíhá dekompresovat a načítat tak moc věcí. A btw pochybuju, že tomu fastMS nějak pomůže.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 nemuzu za to ze ti to nejde a ze mas FAKE kartu...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 jj taky mi to vrtá hlavou...Jinak já mám psp 3000 a zatím používám GEN-A , protože to mám jenom na iso,pluginy nepoužívam...je důvod proč přejít na CFW enabler ??A jestli to zrychlí čtení z paměťovky,tak by mi to teoreticky mělo zrychlit hry že jo?? Takže už by se některý v cso dali využít?? Protože na Gen-A se skoro všechny cso sekaj... z 90% je to o pametovce... to "zrychleni" se tyka predevsim fake karet. Pouziva to stary driver, ktery lepe pristupuje na pametovku.. O nicem jinem to neni, to je to kouzlo, kdyz vas to tak zajima. Takze nejaky padny duvod neni. Dutch: nevim jak na GEN-A a cfw enableru, ale na klasickem CFW se GTA LCS pri nizsich rychlostech v CSO v kompresi 1 sekat nemusi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 Nemluvim o LCS... Tam to jde i s kompresí 9. Ale VCS v cso jede jak iso VCS na fake kartě. Zase nevim jak moc tam pomůže ten tríček s FastMS, ale vim, že to bylo cca 10fps. Samozřejmě je to už nějakej pátek, co jsme to zkoušeli a přiznávám, že nižší komprese než 5 a 9 jsem nezkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 Nemluvim o LCS... Tam to jde i s kompresí 9. Ale VCS v cso jede jak iso VCS na fake kartě. Zase nevim jak moc tam pomůže ten tríček s FastMS, ale vim, že to bylo cca 10fps. Samozřejmě je to už nějakej pátek, co jsme to zkoušeli a přiznávám, že nižší komprese než 5 a 9 jsem nezkoušel. Byt tebou s anonymousem se nehadam ma pravdu a urcite se v psp vyzna vice nez ty :-) Muze mi nekdo vysvetlit tu funkci version.txt jak se to pouziva ? :-D //Anonymous_: kliid :) Dutch toho vi o PSP take vice nez dost.. Je to veteran, zakladatel topicu pro zacatecniky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 Byt tebou s anonymousem se nehadam ma pravdu a urcite se v psp vyzna vice nez ty :-)Muze mi nekdo vysvetlit tu funkci version.txt jak se to pouziva ? :-D Vyzná se v PSP víc než já.. to je jistý. To ovšem neznamená, že já nic nevim. Nejsem tu dva dny a taky jsem kdysi býval modem. Pokud chceš poučovat, tak si najdi moje topicy. Neudělal jsem pro tohle forum zrovna málo... A pravdu mám... náročný hry v cso prostě FastMS ani taktováním neodlaguješ... Btw. celej tenhle flejm začal kvůli Smajdovi a jeho potřebě si zaspamovat... Není to jen v tomhle topicu a nejsem sám kdo to tvrdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 Vyzná se v PSP víc než já.. to je jistý. To ovšem neznamená, že já nic nevim. Nejsem tu dva dny a taky jsem kdysi býval modem. Pokud chceš poučovat, tak si najdi moje topicy. Neudělal jsem pro tohle forum zrovna málo...A pravdu mám... náročný hry v cso prostě FastMS ani taktováním neodlaguješ... Btw. celej tenhle flejm začal kvůli Smajdovi a jeho potřebě si zaspamovat... Není to jen v tomhle topicu a nejsem sám kdo to tvrdí. Ja uz si na tebe vzpomel dutch :ziped: :lol::lol::lol: Nejak jsem te nedopatrenim povazoval za newbika spammera :lol: SRY :D Anonymousi jak se sakra pouziva ten version :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikelic Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 čau,chtěl bych se zeptat,jestli je nějakej program na stuck pixely....a jestli by to chodilo v pohodě dyštak na tomhle enableru....díky za odpovědi:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 Původní reakce na "Co s version.txt" Co já vim, tak se to používá na oklamání verze firmwaru abys moh jít třeba na PS Store. Takhle nějak by měl ten soubor vypadat (version.txt) release:5.00: build:2740,0,3,1,0:builder@vsh-build6 system:46876@release_500,0x05000010: vsh:p6264@release_500,v46652@release_500,20081010: target:1:WorldWide Změň všechny 5.00\500 na 5.50\550 a mělo by to být schopný obejít nový hry bez upgradu fw. release:5.50: build:2740,0,3,1,0:builder@vsh-build6 system:46876@release_550,0x05500010: vsh:p6264@release_550,v46652@release_550,20081010: target:1:WorldWide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 @Ice : Mohl bys sem vypsat aspoň pár těch nejlepších pluginů/aplikací, které fungují na to CFWEnableru 3.20 a nezasahují do f0 - nebrickují PSP ? ;)btw, Bookr může bricknout PSP, nebo na CFWEnableru funguje dobře ?:roll: zasahuje snad čtení ebooků nějak do flash paměti ? :dozey: Ja uz si na tebe vzpomel dutch :ziped: :lol::lol::lol:Nejak jsem te nedopatrenim povazoval za newbika spammera :lol: SRY :D Anonymousi jak se sakra pouziva ten version :D version.txt je pro přístup na PSN se starším CFW, než je nejnovější ofic. FW... prostě tam napiš třeba aktuální 5.51 a měl by ses v klidu dostat na PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 zasahuje snad čtení ebooků nějak do flash paměti ? :dozey:version.txt je pro přístup na PSN se starším CFW, než je nejnovější ofic. FW... prostě tam napiš třeba aktuální 5.51 a měl by ses v klidu dostat na PSN a kam ten version soubor mam hodit? :D jsem trochu vedle z toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 Normálně se to flashuje do f0, ale tady nevim. Zkus to hodit na root jestli ho najde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 version txt si myslim ze neni v F0 ale nevim... mozna rikam kravinu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 version txt si myslim ze neni v F0 ale nevim... mozna rikam kravinu :D samozřejmě, že je v f0.. kde jinde by měl být... (u CFW) u CFWEnableru bych taky nejdřív zkusil root karty nebo se případně kouknul do reedme nebo na forum dark-alex.org, kde je CFWEnabler vydáván jako první přesná cesta souboru ve flash je: f0:/vsh/etc/version.txt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 samozřejmě, že je v f0.. kde jinde by měl být... (u CFW)u CFWEnableru bych taky nejdřív zkusil root karty nebo se případně kouknul do reedme nebo na forum dark-alex.org, kde je CFWEnabler vydáván jako první No vidim ze jsem rozpoutal diskuzy :D No ja koukal na google a prave jsem nic nenasel kam to dat nebo tak neco EDIT : hlavne at z toho nemam bricka :D EDIT2: Zkouset to radeji nebudu :lol: ale info jak to udelat se hodi pro lidi co maj flashnutelne desky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Novinky 3.30 - Vylepšení možnosti v menu - Opraveny problémy s upgrade - Možnost použití 5.51 fake FW version - Možnost fake MAC adresy - Další záplaty HEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duxt Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 - Možnost použití 5.51 fake FW version Tuhle funkci nechápu co to je nebo k čemu to slouží ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 aby ses dostal na PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 zaplaty hen temi zaplatami myslis jako lepsi spusteni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 lepsi komunikace HEN a cfw enableru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 lepsi komunikace HEN a cfw enableru... K cemu mi bude pouzivani hen kdyz uz mam spusteny cfwe ?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 ctes vubec co pisu a myslis u toho???? cfw enabler ma vylepsenou komunikaci s HEN... jinak receno, pokud to jeste nevis, cfw enabler bezi na HENu... to je ale dost stara vec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 ctes vubec co pisu a myslis u toho???? cfw enabler ma vylepsenou komunikaci s HEN... jinak receno, pokud to jeste nevis, cfw enabler bezi na HENu... to je ale dost stara vec... Jo uz jo dik za vyjasneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.