romik Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 mám problém střílet z velké dálky a nebo dávat z centru hlavičku a gol nwm proč ale s*re mě to......máte taky takovej problém? protože vlasnim PS3 necelej tejden a k tomu mam Fifku10 do té doby sem hral na PS2 PES 2008, 2009 a tam ty střely šli líp xD to je otázka tréninku. Hrej online s playerama a uvidíš jaké ti budou dávat fíky ze střel i z centrů. je to prostě děsně reálné, musíš to natrénovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 No tak 100% realne to teda urcite nebude. Co se tyce centru tak sem vypozoroval jednu vec. Ja uz od 09 pouzivam manualni centry a kamosi polo automaticky. No a vypozoroval sem to, ze i kdyz ty polo skoro vetsinou leti tam kam bys potreboval a hrac se do toho souboje dostane tak vetsinou stejne hlavicku nevyhraje. Oproti tomu kdyz uz se ti s manualnim ten centr povede treba uplne stejne jako s tim polo tak se k tomu hrac dostane. De jenom o to ze to chce hoodne trenovat aby ty centry litaly alespon zhruba tam, kam chces. Jo a dulezita vec.. pri hlavickovych soubojich (kdyz strilis) nedrz zadnej smer ale jenom strerlu protoze (a fakt netusim proc) pokud drzis smer kamkoliv a jakkoliv tak vzdycky de ta hlavicka mimo (mame uz odzkouseny) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twissters Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Kdo hraje fifu online, uložte si mně. Koukamsekcz . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 No tak 100% realne to teda urcite nebude. Co se tyce centru tak sem vypozoroval jednu vec. Ja uz od 09 pouzivam manualni centry a kamosi polo automaticky. No a vypozoroval sem to, ze i kdyz ty polo skoro vetsinou leti tam kam bys potreboval a hrac se do toho souboje dostane tak vetsinou stejne hlavicku nevyhraje. Oproti tomu kdyz uz se ti s manualnim ten centr povede treba uplne stejne jako s tim polo tak se k tomu hrac dostane. De jenom o to ze to chce hoodne trenovat aby ty centry litaly alespon zhruba tam, kam chces. Jo a dulezita vec.. pri hlavickovych soubojich (kdyz strilis) nedrz zadnej smer ale jenom strerlu protoze (a fakt netusim proc) pokud drzis smer kamkoliv a jakkoliv tak vzdycky de ta hlavicka mimo (mame uz odzkouseny) Nesouhlasil bych s tebou, já střely hlavičkou z centrů umísťuju a jde to, je to otázka tréninku. Přece nečekáš, že se to naučíš a pak to budeš pořád stejně aplikovat. V reálném fotbale to taky někdy trefíš, někdy ne, ta reálnost je tam právě velká. Chce to jen trénink ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeger Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Lidi nemáte někdo obal na Fifu 10 ??? nebo nevite kde ho najdu ... Dík :):bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Lidi nemáte někdo obal na Fifu 10 ??? nebo nevite kde ho najdu ... Dík :):bash: Zde http://cdcovers.to/search?q=fifa+10&c=22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeger Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 Jen se chci zeptat, které je tlačítko R ??? Je uvedeno při radování se z golu ve fifa 10. Chapu to dobře že je to pravá pačka, pokud ano tak proč se mi nikdy nepodaří trik s tímto tlačitkem. Dík moc :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 R3 je zamacknuti te packy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinak Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Kdyz si koupim fifu v Anglii,tak tam budu mit na vyber jazyka i cestinu nebo ne?Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koly_cz Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 cao, chtel bych se zeptat, zda se da nejak vypnout zesvetlovani radaru..vzdy kdyz je mic v dolni casti obrazovky, tak radar neni skoro vubec videt, coz je celkem blby..diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 myslim, že v nastavení se dá zapnout/vypnout průhlednost... projdi to a uvidíš, pokud to tam nebude, tak nikde jinde se to nastavit nedá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoluzakkk Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Čawec,nahrávám video ve fifě na ps3,normálně jde všechno v pořádku,napíše mi to,že video bylo úspěšně náhrano na server EA Sports,ale jakmile najedu do mého účtu na footballworld,tak mi napíše video not found,to samé s nhl,účty mam propojené dobře,nwm proč,ale nikdy to není na webu,předem dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinak Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Da se u online hrani nastavit mira DNF(je tam prednastavena libovolna a nejde me to nijak zmenit)?Casto se me stava ze vedu o dva goly a borec se me odpoji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koly_cz Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 da se nekde zjistit moje dnf? kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinak Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 da se nekde zjistit moje dnf? kde? mas to v kolonce centrum hrace ve statistice(tak nejak se to myslim jmenuje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoluzakkk Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Čawec,nahrávám video ve fifě na ps3,normálně jde všechno v pořádku,napíše mi to,že video bylo úspěšně náhrano na server EA Sports,ale jakmile najedu do mého účtu na footballworld,tak mi napíše video not found,to samé s nhl,účty mam propojené dobře,nwm proč,ale nikdy to není na webu,předem dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koly_cz Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 mam trosku problemek..online mne i kamosovi jde v poradku, ale jakmile si chceme zahrat spolu, tak nas hra nespoji..kdyz dam pozvat pritele, tak porad jen cekam na soupere, i kdyz kamos uz je pry nalogovanej a hra nas nepusti dal..to samy se deje naopak..Nat type mame oba na TYpe 2..naka rada? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Dají se sehnat nějaké patche? Chtěl bych si zahrát za slovenský národní tým a ten bohužel ve fifa není jako většina menších národů co budou na MS10 v JAR. Prosím neodpovídejte na to tím ať si počkám na oficiální hru k ms i když mi asi nic jiného nezbyde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Mistrovství světa ve hře FIFA 10 na PlayStation 3 míří do Prahy! Společnost EA dnes oznámila, že ve dnech 27. a 28. února 2010 se v pražském obchodním centru Chodov uskuteční kvalifikační kolo prestižního celosvětového turnaje ve hře FIFA 10 s názvem FIFA World International World Cup. Jde o unikátní akci, ve které se utkají nejlepší světoví hráči této nejpopulárnější fotbalové hry současnosti o titul mistra světa. Vítěz českého kvalifikačního kola získá kromě postupu do světového finále i herní konzoli Playstation 3 a hru FIFA 10. Turnaj bude probíhat dva dny a pro účast v něm není nutná žádná registrace: stačí přijít v sobotu 27. února v 9:00 do obchodního centra Chodov a na místě se přihlásit. Jednotlivá utkání se hrají na 2 krát 6 minut, po skončení prvního eliminačního dne zůstane v turnaji 120 nejlepších hráčů, kteří se v neděli utkají o celkový triumf a postup do celosvětového finále. To proběhne buď ve Velké Británii, nebo v Německu. Současně se zahájením turnaje FIFA International World Cup představí EA Sports také speciální edici hry s názvem 2010 FIFA World Cup Jižní Afrika. Ta bude obsahovat všech 199 národních týmů, které se zúčastnily kvalifikace na MS v JAR, všech 10 oficiálních stadionů, na nichž se mistrovství bude hrát a také všechny stadiony z jednotlivých kvalifikačních regionů. Hráči budou moci se svým národním týmem projít celou kvalifikací až do samotného finále. Hra bude v prodeji od 30. dubna 2010. Jede někdo? Gejmsi? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 No budu nad tím uvažovat, ale v 9 hodin? Se posrali ne? :lol: A navíc bych 2x musel jet takovou dálku nebo si tam najít nocleh no :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 škoda že to není na xko, hned bych se zúčastnil :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Jede někdo? Gejmsi? :lol: s kámošema určitě, chodíme tam každý rok, před pár lety to bylo na PS2 a byl jsem až v semifinale :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 Tak to jsi dobrej. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Únor 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2010 taky jedu, to je samozřejmost... PS3 zadarmo, to si nechám líbit xP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koly_cz Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Utimate team? vyplati se ?je to pecka? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.