Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Resistance: Retribution PSP Clan RR-Godz

Recommended Posts

• Odpovědi 435
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
ahoj tak tady je ten link

http://rapidshare.com/files/282095115/ffa_2.rar

jen tak me napadlo co kdybych normalne s vama hral a natacelto jen natacel ,ze bych se dal nesmrtelnym a vypnul zbrane .byl bych jen kameraman :)

No to by bylo dobry zapni si letani a nadacej ale zase bysme museli jen hrat mi z klanu ti co to neznaji by rikali ze ses cheater...

Odesláno

Vcera odesli z klanu dva cesi Y_APACHE a DARKRATCHETx...

A důvod?

Dohrali jsme s Tomem,Jankem poslední hru bylo 23:00...Apache se me zeptal jestli nedáme cw...Já jsem řekl že už jdu spát zejtra vstávám do školy a on začal nadávat...Bejt Tomen434 tak takové trotli neberu do klanu sou to fakt desni koko*i...A nakonec jsme hekri hold hrajeme lip nez oni a kdo je lepsi je u nich hacker...

Moje screeny....

Bez komentáře!

20090922233945.png

20090922234004.png

Ostatní zde: v příloze!

Odesláno
No nebyl sem tam takže nemužu řict ale osobne sem Honzu s cheatama ješte nevidel a mužu řict že hraje skvěle takže zustanu v clanu.

Goranka zalozil klan s ratcheten a Y_apachem nevim kdo ho ktomu donitil...Nebo je to jen msta...Fakt nevim...

Myslim ze prisel cas si od rr trochu odpocinout udelal sem si pandoru a mms a jdu na 6.00ofw budu si kupovat motorstorm prej je to narez...

Odesláno
Goranka zalozil klan s ratcheten a Y_apachem nevim kdo ho ktomu donitil...Nebo je to jen msta...Fakt nevim...

Myslim ze prisel cas si od rr trochu odpocinout udelal sem si pandoru a mms a jdu na 6.00ofw budu si kupovat motorstorm prej je to narez...

No lol, zrovna když začínám hrát:roll:

Já si tedy radši počkám na CFW 6.00, prý to má trvat necelej měsíc.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu