Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Resistance: Retribution PSP Clan RR-Godz

Honza222

Recommended Posts

• Odpovědi 435
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

ahoj tak tady je ten link

http://rapidshare.com/files/282095115/ffa_2.rar

jen tak me napadlo co kdybych normalne s vama hral a natacelto jen natacel ,ze bych se dal nesmrtelnym a vypnul zbrane .byl bych jen kameraman :)

Zajimavej napad, jako kamera ok, ale bacha na me, predemnou nema nikdo sanci muhehehe

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj tak tady je ten link

http://rapidshare.com/files/282095115/ffa_2.rar

jen tak me napadlo co kdybych normalne s vama hral a natacelto jen natacel ,ze bych se dal nesmrtelnym a vypnul zbrane .byl bych jen kameraman :)

No to by bylo dobry zapni si letani a nadacej ale zase bysme museli jen hrat mi z klanu ti co to neznaji by rikali ze ses cheater...

Odkaz ke komentáři

jj to je pravda tak se nekdy vsichni sejdem na res a muzem to skusit

Jeste jedna vec nevim jestli je takovej cheat ale kdybys tam jen tak chodil tak si zamerovac zameri aji na tebe...Museli bysme hrat bez zamerovaci ale to by kazdej lamil z Raketometem a Razorem...

Odkaz ke komentáři

Jeste jedna vec nevim jestli je takovej cheat ale kdybys tam jen tak chodil tak si zamerovac zameri aji na tebe...Museli bysme hrat bez zamerovaci ale to by kazdej lamil z Raketometem a Razorem...

dnes sem jednu takovou hru hral a musis rict ze to byla celkem sranda :) a nikdo nelamil s raketometem uplně normal ;)

Odkaz ke komentáři

Vcera odesli z klanu dva cesi Y_APACHE a DARKRATCHETx...

A důvod?

Dohrali jsme s Tomem,Jankem poslední hru bylo 23:00...Apache se me zeptal jestli nedáme cw...Já jsem řekl že už jdu spát zejtra vstávám do školy a on začal nadávat...Bejt Tomen434 tak takové trotli neberu do klanu sou to fakt desni koko*i...A nakonec jsme hekri hold hrajeme lip nez oni a kdo je lepsi je u nich hacker...

Moje screeny....

Bez komentáře!

20090922233945.png

20090922234004.png

Ostatní zde: v příloze!

Odkaz ke komentáři

No nebyl sem tam takže nemužu řict ale osobne sem Honzu s cheatama ješte nevidel a mužu řict že hraje skvěle takže zustanu v clanu.

Goranka zalozil klan s ratcheten a Y_apachem nevim kdo ho ktomu donitil...Nebo je to jen msta...Fakt nevim...

Myslim ze prisel cas si od rr trochu odpocinout udelal sem si pandoru a mms a jdu na 6.00ofw budu si kupovat motorstorm prej je to narez...

Odkaz ke komentáři

Goranka zalozil klan s ratcheten a Y_apachem nevim kdo ho ktomu donitil...Nebo je to jen msta...Fakt nevim...

Myslim ze prisel cas si od rr trochu odpocinout udelal sem si pandoru a mms a jdu na 6.00ofw budu si kupovat motorstorm prej je to narez...

No lol, zrovna když začínám hrát:roll:

Já si tedy radši počkám na CFW 6.00, prý to má trvat necelej měsíc.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu