hekkit Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Zdravím!V pondělí budu mít psp tak bych se zeptal. Hraje ještě někdo? Jináč, aby fachal multak musim mít cfw 5.50? jj aspon 5.50 gen b :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 jj aspon 5.50 gen b :bash: Hekkit asis prehledl mou zpravu upni to první video to cos mi upnul tam není Timmiee- teda vlastne je ale tam se po kilu odpojil....Uz sem mu to slibil :) psal mi na youtube... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Hekkit asis prehledl mou zpravu upni to první video to cos mi upnul tam není Timmiee- teda vlastne je ale tam se po kilu odpojil....Uz sem mu to slibil :) psal mi na youtube... jj jasne :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 ahoj tak tady je ten link http://rapidshare.com/files/282095115/ffa_2.rar jen tak me napadlo co kdybych normalne s vama hral a natacelto jen natacel ,ze bych se dal nesmrtelnym a vypnul zbrane .byl bych jen kameraman :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 ahoj tak tady je ten link http://rapidshare.com/files/282095115/ffa_2.rar jen tak me napadlo co kdybych normalne s vama hral a natacelto jen natacel ,ze bych se dal nesmrtelnym a vypnul zbrane .byl bych jen kameraman :) Zajimavej napad, jako kamera ok, ale bacha na me, predemnou nema nikdo sanci muhehehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 ahoj tak tady je ten link http://rapidshare.com/files/282095115/ffa_2.rar jen tak me napadlo co kdybych normalne s vama hral a natacelto jen natacel ,ze bych se dal nesmrtelnym a vypnul zbrane .byl bych jen kameraman :) No to by bylo dobry zapni si letani a nadacej ale zase bysme museli jen hrat mi z klanu ti co to neznaji by rikali ze ses cheater... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 No to by bylo dobry zapni si letani a nadacej ale zase bysme museli jen hrat mi z klanu ti co to neznaji by rikali ze ses cheater... jj to je pravda tak se nekdy vsichni sejdem na res a muzem to skusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 jj to je pravda tak se nekdy vsichni sejdem na res a muzem to skusit Jeste jedna vec nevim jestli je takovej cheat ale kdybys tam jen tak chodil tak si zamerovac zameri aji na tebe...Museli bysme hrat bez zamerovaci ale to by kazdej lamil z Raketometem a Razorem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Jeste jedna vec nevim jestli je takovej cheat ale kdybys tam jen tak chodil tak si zamerovac zameri aji na tebe...Museli bysme hrat bez zamerovaci ale to by kazdej lamil z Raketometem a Razorem... dnes sem jednu takovou hru hral a musis rict ze to byla celkem sranda :) a nikdo nelamil s raketometem uplně normal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Zde pridavam nove video :) Jo a neakej noob uz komentoval asi neakej lempl... :( asi mu to smaznu... A je to roztazeny na celo obrazovku aspon na youtube ne v prehravaci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Dnes (22.9) okolo 18:00 vyhlašuji klaovný tréning...Na tomto termínu se domlouvali Goranka, TomCS666 a Tom434.Byl bych rad kdybyste se zúčastnili děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Možná tam budu taky:bash: (PSP už mám, ale nwm jestli mám instalovat 5.50 gen:roll:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Nainstaluj si gen... Navic kamos zaklada novej ceskej klan tak sem te doporucil navic muzes KDYKOLIV z5 na m33 pres Recovery flasher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Nový klan byl zalozen: http://console-forum.net/showthread.php?p=671019#post671019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Vcera odesli z klanu dva cesi Y_APACHE a DARKRATCHETx... A důvod? Dohrali jsme s Tomem,Jankem poslední hru bylo 23:00...Apache se me zeptal jestli nedáme cw...Já jsem řekl že už jdu spát zejtra vstávám do školy a on začal nadávat...Bejt Tomen434 tak takové trotli neberu do klanu sou to fakt desni koko*i...A nakonec jsme hekri hold hrajeme lip nez oni a kdo je lepsi je u nich hacker... Moje screeny.... Bez komentáře! Ostatní zde: v příloze! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 beru na vědomi co jsou zac... je to opravdu hrozné jak se chovaji kvůli kktine. To jak tebe a tvuj klan nazvali hackerama je opravdu blbost hral jsem proti tobe i s tebou tak a je vydět ze to prostě umíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 co to jako ma bejt jsou to nevychovany spratci co jim maminka nebo tatinek koupili psp a tet si pripadaj hodne dulezity ,naflakal bych jim par facek 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom CS Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 No nebyl sem tam takže nemužu řict ale osobne sem Honzu s cheatama ješte nevidel a mužu řict že hraje skvěle takže zustanu v clanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 No nebyl sem tam takže nemužu řict ale osobne sem Honzu s cheatama ješte nevidel a mužu řict že hraje skvěle takže zustanu v clanu. Goranka zalozil klan s ratcheten a Y_apachem nevim kdo ho ktomu donitil...Nebo je to jen msta...Fakt nevim... Myslim ze prisel cas si od rr trochu odpocinout udelal sem si pandoru a mms a jdu na 6.00ofw budu si kupovat motorstorm prej je to narez... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 Goranka zalozil klan s ratcheten a Y_apachem nevim kdo ho ktomu donitil...Nebo je to jen msta...Fakt nevim...Myslim ze prisel cas si od rr trochu odpocinout udelal sem si pandoru a mms a jdu na 6.00ofw budu si kupovat motorstorm prej je to narez... No lol, zrovna když začínám hrát:roll: Já si tedy radši počkám na CFW 6.00, prý to má trvat necelej měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 ¨Cau pokud chcete web (vlastni www.php a tak dale:ok: ) napis mi a dohodnem jse a jestli muzu tak bych sel kvam do klanu hraju kazdej den od 20:00-00:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Honzo, prosím nemáš nějakou jinou MP verzi hry? Ta moje mi nějak přestala fungovat-pořad mě odpojuje :( (jestli jo tak pls linky prez ICQ/PM) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Moje new vid! http://www.youtube.com/watch?v=yG_XP3E4lZk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 nedávej nový videa, radši řekni jankovi ať se vrátí! :P taky bych s váma někdy dal, když budete chtít... ale jsem lama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 eRiku, já už ale pár dní hraju xD. Rád bych dal fight o krále ffa, ale musím se ještě naskillit, teď hraju jak kdybych to nikdy předtím nehrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.