Honza222 Odesláno Srpen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 hle me se to nejak seka ty videa myslim i kdyz mam 333 mhz nevis proc honzo ? Zkus takt procesoru na 166/333 seka se ti psp nebo video v pc?Muze to byt i slabym pc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Tak vám přeju moc úspěchů :) končim totiž s veškerým hraním... práce a volleyball + přítelkyně mě totálně zatěžuje... na ICQ jsem, jako když nejsem, páč to furt stahuje filmy. Tak baáj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Tak vám přeju moc úspěchů :) končim totiž s veškerým hraním... práce a volleyball + přítelkyně mě totálně zatěžuje... na ICQ jsem, jako když nejsem, páč to furt stahuje filmy. Tak baáj :) Cau sem si myslel ze uz hrat nebudes...Ale myslel jsem ze sis koupil ten xbox a porat smazis :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Tak vám přeju moc úspěchů :) končim totiž s veškerým hraním... práce a volleyball + přítelkyně mě totálně zatěžuje... na ICQ jsem, jako když nejsem, páč to furt stahuje filmy. Tak baáj :) je to je škoda eriku ,,pamatuji si jak sme spolu hrali a tak ..:? takze jsme prišli o dalšího hrače :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 to zvládnete :-P žádná škoda, já jsem rád, úplně mě to bavilo do tý doby než PSN zku*vilo store... pak to nějak opadlo a už nou zájem. EDIT:// Teda řeknu to asi takhle... až se vrátí Janek tak s nim budu hrát ;). Páč jsme si slíbili fight :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 ahoj vsem mohli bysme zase dat nejakej ten mač mohl bych to klidne i nahravat co vy na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 ahoj vsem mohli bysme zase dat nejakej ten mač mohl bych to klidne i nahravat co vy na to jj to bysme mohli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 ahoj kluci tak koukam ze to tady moc nezije tak trochu oprasime prach co vy nato zitra kolem pate hotiny odpoledne??:psp::bash: dame par zapasu nebo vic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 to zvládnete :-P žádná škoda, já jsem rád, úplně mě to bavilo do tý doby než PSN zku*vilo store... pak to nějak opadlo a už nou zájem.EDIT:// Teda řeknu to asi takhle... až se vrátí Janek tak s nim budu hrát ;). Páč jsme si slíbili fight :). Jo, jen počkej na můj comeback jak ti nakopu p*del 8) Teď už jen sehnat nějaký starý flashlý slimko :roll: BTW zdravím z dovolený a píšu ze Samsungu i8910 HD :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 No tady to nezije ale v resistanci ano hrajeme kazdy den a mame plno aktivnich hracu geronka,plazerfps,ja,mentoos,XxRockLeexX atd...Jinak momentalne sme full uz sem neakyho clena musel vyhodit teda vice :-/ ale vyhazuji jenom neaktivni hrace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 TRENCH FFA http://rapidshare.com/files/275942707/trench_4.9.09.rar ROTTERDAM http://rapidshare.com/files/275931847/rotr_4.9.09.rar LUXEMBOURG TDM http://rapidshare.com/files/275926972/lux_tdm_4.9.09.rar LUXEMBOURG CTF http://rapidshare.com/files/275918358/lux_ctf_4.9.09.rar LUXEMBOURG CNT 1 http://rapidshare.com/files/275902925/lux_cnt_4.9.09.rar LUXEMBOURG CNT 2 http://rapidshare.com/files/275910690/lux_cnt2_4.9.09.rar CATACOMBS FFA http://rapidshare.com/files/275897454/cat_ffa_4.9.09.rar :psp: Ahoj všem tak tady jsou nove videa ze hry :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 Diky zrovna se mrknu a tys to upl supeer du delat videa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 CNT LUX FFA CAT FFA TRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 CNT LUX l_QTPqeymC8 FFA CAT OvcUvvHPZuw FFA TRE IMP66iweb5g hezky udelany :bash: fakt super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazer Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 jj pekne skoda ze som vtedy akutrat nemohol s vami :( :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 ahoj zitra upnu ty videa s mentosem :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 ahoj zitra upnu ty videa s mentosem:psp: Staci jen to prvni tam sme byli vsichni...at nemas zbytecne praci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 ahoj tak tady je to video http://rapidshare.com/files/277255384/ROTTERDAM_FFA_S_MENTOSEM.rar :psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Září 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2009 Zdravím, Rád bych se přidal do "vašeho klanu" :D. (již sem v jednom slovenskem, ale od tud bych odešel až bych zjistil jak :)) Jsem takřka absolutní začátečník... vím jak se chodí a střílí :). Hraval jsem to asi před třemi měsíci, ale pak jsem od toho opustil, ale ted se chci opět vrátit na scénu Resistance. Hraji to převážne v sobotu a v neděli (přez pracovni dny to hraju když mám čas... dam tak 15her (CTF, TDM) a pak zpátky k studování). Nevím jak jste zvyklí se sebou komunikovat, ale ja nemam k PSP mikrofon takze bych navrhoval skype konverzaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Zdravím, Rád bych se přidal do "vašeho klanu" :D. (již sem v jednom slovenskem, ale od tud bych odešel až bych zjistil jak :)) Jsem takřka absolutní začátečník... vím jak se chodí a střílí :). Hraval jsem to asi před třemi měsíci, ale pak jsem od toho opustil, ale ted se chci opět vrátit na scénu Resistance. Hraji to převážne v sobotu a v neděli (přez pracovni dny to hraju když mám čas... dam tak 15her (CTF, TDM) a pak zpátky k studování). Nevím jak jste zvyklí se sebou komunikovat, ale ja nemam k PSP mikrofon takze bych navrhoval skype konverzaci? ahoj to musis rict honzovy jestli ma jeste misto:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Psal jsem mu, ale zatím neodpvedel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Psal jsem mu, ale zatím neodpvedel to je divny honza je skoro furt online:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Psal jsem mu, ale zatím neodpvedel Promin asi jsem tu tvoji pm prehledl....Mame jeste 1 volne misto vcera sem byl online.Kdyztak dneska v 16:00 te muzu prijmout slo by to ? K tomu ffa s mentoose, upni uplne to prvni video tohle je moc dlouhy a nejsme tam vsichni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Zdravím! V pondělí budu mít psp tak bych se zeptal. Hraje ještě někdo? Jináč, aby fachal multak musim mít cfw 5.50? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Září 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2009 Promin asi jsem tu tvoji pm prehledl....Mame jeste 1 volne misto vcera sem byl online.Kdyztak dneska v 16:00 te muzu prijmout slo by to ?K tomu ffa s mentoose, upni uplne to prvni video tohle je moc dlouhy a nejsme tam vsichni... promin měl jsem ted trochu vic uceni nez obvykle (staty a hlavni mesta sveta :(). No tak z klanu jsem se už pryč dostal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.