eRik Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 hej ty cheatere, já vůbec nehraju! :D takže nepodváděj! :D navíc tenhle tejden určitě nebudu... mam toho d oškoly tolik, že vůbec nevim ;) + nestíhám ani pařit xbox :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Jo cheaty nemám narozdíl od hekkita :cheesygrin:, každopádně počkám, aspoň budu mít víc času se naskillit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom CS Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Community hrajte lidi už tam od nas vjěčně nikdo neni... Chtěl sem si vás všechny jednou kdyby sme se dohodly vyfotit screenshoterem pjekne vedle sebe jak cloveny tak maqis všichni v kupje ...přišel by nekdo dnes 30. 9. 09 ...o 18:00 ? ja tam určo budu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Community hrajte lidi už tam od nas vjěčně nikdo neni... Chtěl sem si vás všechny jednou kdyby sme se dohodly vyfotit screenshoterem pjekne vedle sebe jak cloveny tak maqis všichni v kupje ...přišel by nekdo dnes 30. 9. 09 ...o 18:00 ? ja tam určo budu. ok ja tam budu :ok: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Taky pridu pokut budu mit pojem o case u motorstormu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Taky tam asi budu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Je mi lito, ale me to porad nefunguje :( uz nevim co s tim mam delat zkousel jsem ruzne prenastavovat router, ruzne verze hry, ale ni :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Září 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Tak potvrzeno nezmagoril sem z motorstormu ste brutal muziky... taktak sem se mrkl na hodiny v 6 budu ONLINE :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 tome upni pak ty fotky ju dik:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom CS Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 http://img210.imageshack.us/i/frmbuf073.png/ http://img210.imageshack.us/i/frmbuf074.png/ http://img121.imageshack.us/i/frmbuf075.png/ http://img98.imageshack.us/i/frmbuf076.png/ Sry lidi mnelo mne to napadnout dřív že nemáme hrát tdm, ale třeba CTF nebo ASM aby byli vydět ména všech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Pěkné fotky, přístě bych to ale udělal v FFA Každopádně mám prosbu na Hekkita, vím, že nemáš nějaké zásadní cheaty jako nesmrtelnost, ale byl bych vděčný, kdybys necheatoval vůbec, ono totiž i rychlonabíjení je určitá výhoda a cheat a my jsme čistí, tak mi to příjde nefér.....:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 fuj hekiene ty prase! :D řekněěte mi kdy a kde a budu se snažit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 zatim trenuj :cheesygrin:, mě to taky nejde tak se nechci ztrapnit, navíc teď, kdy vyšlo tolik super her, nevím, co mám hrát dřív + škola a je to time killer xD Už mi začíná být 8gb málo:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 no já nic nehraju a ještě jsem od doby. co jse mskončil nehrál :D... furt jen učit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cihiman Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 hele me prijde 8gb krta tak to s vama zahraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Už mi to de :), ale musel jsem si založit nový účet :( takže musím jít odznova :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom CS Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Ale jo Hekkit Povipinej všechny výhody bo pak to nemá smysl..... Honzo ty hravaš toho Motostorma? bo už ho mam taky a jako nenormalni navikovka :D a to sem jěšte nehrál MP po nete... pro kolik hráčú to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 OT: Sic nejsem Honza, ale taky pařím motorstorm a návykovost musím potvrdit. Bohuel ten infrastructure neni dotazenej do konce, je prostě takovej divnej a ani moc lidií tam neni. Ale mohli bychom se domluvit, že bychom si zazávodili Resistance je po netu nejlepší střílečka a ani (oprodi MoH) tan neni tolik cheaterů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom CS Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Jo mužeme se domluvit třeba dnes v 18:00 ? budeš tam ? ja jo a dnes na PC už nebudu takže se nedozvim cos odpisal j? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 né do hajzlu, nějakej lidskej čas :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom CS Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 tak dnes v kolik ? ale nemuže to bejt od 21:30 tu už mám dohodlej zápas ve fifě10 jo a řekni mi tvuj nick ja sem tam TomCS666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 od 8? já jsem už ani nevim co... asi eRiCZEch :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom CS Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 Ok 20:00 přesne založím server mapu dam SnowGod canyon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 já nevim... ale přijde mi, že se bavíme o rozdílných věcěch... resistance?! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 OMG tohle je topic o Resistance:roll: Tak Tome, pls v hráh už tu topic na MP Motorstorm je tak ne:spam: :?. Jinak la.. eRiku, dal bys ještě dnes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.