Honza222 Odesláno Říjen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Sorry hosi nevim kolik z vas hraje resistanci ale ja sem velmi zaneprazdnen v prni rade me chytla hra hlavne infrastructure pixel junk monster deluxe.Uz 3 dny v kuse...Jestli nekdo zna hrace z resistance KHBJreal tak ten me nasel na loby servru tak hrajem casto spolu. K motorstormu bych si taky rad s Vami zahral!Staci rict cas hlavne ne po 20:00...Jinak ten infrastructure je fajn akorat me chybi vyber serveru jako v resistanci... Hlavně se mi libi moznost udelat si vlastni customizovane auto... Ted kdyz je prolomeno fw: 5.55 tak nevim kdy se k resistanci vratim.A to nedej boze kdybych poprve zapnul grand turismo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom CS Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 javak nj sry ja jen že aby sme nebyli roztrouseni po ja nwm kolkich temach bo tady sme takova malinka komunitka tak když vas už znam nechce se mi se sváma spojovat po jiných témách. Jinak neví nekdo proč dnes nešlo hrát RR ? hlásilo to neco když sem se chcel dostat cez PSNetwork Honzo GT nezkoušej ten Motostormu nesahá ani po blatníky :) jinak kdybi se to PSN zas rozbjehlo tak máme v plánu zitra v 18:00 hrat RR !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 javak nj sry ja jen že aby sme nebyli roztrouseni po ja nwm kolkich temach bo tady sme takova malinka komunitka tak když vas už znam nechce se mi se sváma spojovat po jiných témách.Jinak neví nekdo proč dnes nešlo hrát RR ? hlásilo to neco když sem se chcel dostat cez PSNetwork Honzo GT nezkoušej ten Motostormu nesahá ani po blatníky :) jinak kdybi se to PSN zas rozbjehlo tak máme v plánu zitra v 18:00 hrat RR !!! JJ presne tak GT je blbost po prvni zavodu sem to vypl smazal...Zklamani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 zdar, hrajete ještě ? jsem sice začátečník, ale rád zahraju po netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Akutalně nelze hrat po internetu z duvodu: Je vyžadován vyžší cfw než je nyní k dispozici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Akutalně nelze hrat po internetu z duvodu: Je vyžadován vyžší cfw než je nyní k dispozici jj taky cekam az nekdo vymysli novy gen nebo neco bodbneho abych mohl konecne hrat po netu:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 jop, včera večer jsem to zjistil, sakra, to je v ***** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom CS Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Jo já bych pro pulhodinku RR po netu snad i vraždil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Vypadato ze nas klan je mrtvy ted kdyz jde PSNabler nechce nekdo zahrat?Ja hraji pridate se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankis Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 J8 jedu origo takže hraju a rád bych se přiřadil do clanu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxhoundn Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 mam orig, takze si moc rad zahraju =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Leden 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Prominte nabyl sem asi 3 dny online mam toho moc stredni skola uceni...ted se uzaviraji znamky....Nedal by nekdo dejme tomu dnes v 16:00-19:00??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Promin, ale mam stejny problem se školou, takže bych to videl na patek (nebo sobota, nedele), jinkak jeste jsem ten plugin ani nezkousel, ale snad mi to pojede :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankis Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Jáááá dááám hned :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Leden 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Jáááá dááám hned :) Co takhle v 17:30???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 zdar zdar... koukám se to zas rozjelo :) hrál bych taky, ale mám vykurvený psp, tak GL :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxhoundn Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Co dneska tak kolem 20:00? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankis Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Ty jo dal bych ale jsem u mladé a spím tam... Jinač mám tam nick Tankista9 Jo mám dotaz, jak hraju online a zastřeli mě a já čekám jeslti mě někdo zvedne tak přiběhne portihráč a začne nademnou kalit nebo skočí folhu (folhaseka-něco jako salto) Zajimalo by mě jak to dělají. Díky za odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Leden 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Ty jo dal bych ale jsem u mladé a spím tam...Jinač mám tam nick Tankista9 Jo mám dotaz, jak hraju online a zastřeli mě a já čekám jeslti mě někdo zvedne tak přiběhne portihráč a začne nademnou kalit nebo skočí folhu (folhaseka-něco jako salto) Zajimalo by mě jak to dělají. Díky za odpověď :) To je Taunt neco jako vysmech no musis stisknout sipku dolu ted nevim presne kdyz zabijes nepritele...Jinak ja bych dal v 18:00 co vy nato? V Pátek kolem 16:00 se hraje Resistance!!!!!Každý kdo přijde vítan... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankis Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 potvrzuji účast ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Vubec mi to s tím pluginem nejede :( pořad, že mam nizke FW, tak nevim zda to rozchodim do zítřka, ale rad bych si uz zase zahral :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Leden 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Vubec mi to s tím pluginem nejede :( pořad, že mam nizke FW, tak nevim zda to rozchodim do zítřka, ale rad bych si uz zase zahral :) Mas 5.50GEND3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Ano, jeste jsem ho zkoušel reflashnout... asi spatna verze hry (mam only MP +-200MB), takže zkusim jinou zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Jak moc je klan aktivní ? Až seženu prachy tka si chci pořídit hru a rád ybch pařil online :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankis Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 U nás mají origošku za 450,- Já jsme ted aktivní dost ani jsme nedohral kampaň. ALe po netu buřím furt :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.