Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Resistance: Retribution PSP Clan RR-Godz

Honza222

Recommended Posts

• Odpovědi 435
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tak sem si teď přečet tu poznámku ke mně a já bych měl bejt v tom eRikově klanu. Eště na to kouknu.

Ahoj, já jsem to zapoměl smáznout, zůstaň tam, k nám už se stejně nikdo nevejde.

P.S. Už mám flashlý psp tak se třeste strachy!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Janku, ale to sis odnesl i vlaječku ne? :D

Po tomhle týdnu, kterej je snad poslední ve škole... začnu už pořádně rozjíždět věci kolem resistance, tím chci říct, že by všichni měli žhavit PSP...

Mno ta vlaješka a pár defense killů bolo :cheesygrin:, ale s tím žhavením bacha, psp je z plastu

Odkaz ke komentáři

Tak to jsem rád. Ostatně psp můžeš vzít s sebou, stačí najít nějakou free wifi síť a pařit. Těším se až dáme CW. Jinak teď mě pár dní neuvidíte, momentálně jsem bez psp, slimáka jsem prodal a kupuju PSP 3000. Jo a Eriku, pošli mi pls na PM seznam členů tvýho klanu a přesnej název, dík.

Odkaz ke komentáři

:psp:Ahoj vsem ja bych se chtel taky kvam pridat :psp:

:roll:tak tim to prosim adminy aby me taky pridali ju diky moc:roll:

je a muj nick je hekkit1

Ok, píšu tě tam, domluv se s eRikem, ale ted nemá moc času.

psp beru vzdy sebou ale problem je s tou free wifi siti tady jsem hledal asi u 3 hotelu ale nikde nic... jinak uz se tesim az priletim z5 do CR a zase si poradne zaparim XD...

Zajdi třeba do KFC tam maj free wifi, nebo do nějaký kavárny.

Odkaz ke komentáři

hekkita už mám v klanu, už jsme i pařili, tak uvidíme, je to nováček, takže to má ještě před sebou :), v případě zájmu pište PM... ne, že vám ho budu psát já! sakra lidi, čtěte ten 1. post!

Jinak, už mám čas, je po škole, takže můžem pařiiit! Ale o víkendech večer to moc nepůjde, mám tu doma většinou Kačenku, takže.. ehm no ;), jinak už jsme plně ready, budu nabírat kohokoliv kdykoliv a hrát kdykoliv to jen půjde ;) už bych si snad zasloužil toho field marshala...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu