Dark Dragon Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 ale kdyz se hraje MP tak jo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 vůbec právě, mám japan 200 MB v psp... Janku... to se uvidí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 ale kdyz se hraje MP tak jo ne? Myslím že to na to nemá vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 ale kdyz se hraje MP tak jo ne? Jezis nema na to vliv verze hry konec tečka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netw0r Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 cau...mate odkaz ne stazeni ty multipayer verze...tady je jen na czshare a tam mi dosel kredit..dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 cau...mate odkaz ne stazeni ty multipayer verze...tady je jen na czshare a tam mi dosel kredit..dik koukni se na první stránku tohoto topicu :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 cau...mate odkaz ne stazeni ty multipayer verze...tady je jen na czshare a tam mi dosel kredit..dik http://www.megaupload.com/?d=9FRZUSHF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 http://www.megaupload.com/?d=9FRZUSHF ahoj lidi, ja ted s vama chvili nebudu hrat, protoze jsem si koupil novy psp a musim si ho nejdriv flashnout. Tak zatim trenujte, abych vas tak snadno neporazil.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netw0r Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Honza222 dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Honza222 dik moc Kdyz chces podekocat zmackni thanx :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 tak sem si teď přečet tu poznámku ke mně a já bych měl bejt v tom eRikově klanu. Eště na to kouknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 tak sem si teď přečet tu poznámku ke mně a já bych měl bejt v tom eRikově klanu. Eště na to kouknu. Ahoj, já jsem to zapoměl smáznout, zůstaň tam, k nám už se stejně nikdo nevejde. P.S. Už mám flashlý psp tak se třeste strachy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 já se nikdy nebojim! :D sýsa je u mě v klanu... moje včerejší hra :-* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 já se nikdy nebojim! :Dsýsa je u mě v klanu... moje včerejší hra :-* Celkem ujde, můj rekord je 372 :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Janku, ale to sis odnesl i vlaječku ne? :D Po tomhle týdnu, kterej je snad poslední ve škole... začnu už pořádně rozjíždět věci kolem resistance, tím chci říct, že by všichni měli žhavit PSP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Janku, ale to sis odnesl i vlaječku ne? :DPo tomhle týdnu, kterej je snad poslední ve škole... začnu už pořádně rozjíždět věci kolem resistance, tím chci říct, že by všichni měli žhavit PSP... Mno ta vlaješka a pár defense killů bolo :cheesygrin:, ale s tím žhavením bacha, psp je z plastu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 taaaakze dneska me eRik vzal do klanu maXtreme a dokonce jsme odehrali par suprovych zapasu... ale jinak ted momentalne budu muset na nejakou dobu pryc z CR takze se tu mejte pekne.... XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Souhlasim, matche byly fakt povedený a nebýt ultra blbých spoluhráčů, možná by to dopadlo jinak... (jsem rád, že mám healera :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Tak to jsem rád. Ostatně psp můžeš vzít s sebou, stačí najít nějakou free wifi síť a pařit. Těším se až dáme CW. Jinak teď mě pár dní neuvidíte, momentálně jsem bez psp, slimáka jsem prodal a kupuju PSP 3000. Jo a Eriku, pošli mi pls na PM seznam členů tvýho klanu a přesnej název, dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 :psp:Ahoj vsem ja bych se chtel taky kvam pridat :psp: :roll:tak tim to prosim adminy aby me taky pridali ju diky moc:roll: je a muj nick je hekkit1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 psp beru vzdy sebou ale problem je s tou free wifi siti tady jsem hledal asi u 3 hotelu ale nikde nic... jinak uz se tesim az priletim z5 do CR a zase si poradne zaparim XD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Jo taky bych se rad pridal...Do klanu asi zatim ne ale kdyztak si zahrat s nejakym Cechem/Cechame klidne... DragunovCZ1 jsem na Resistence... Wi-Fi mam neustale u sebe doma :) Takze vpodstate kdykoliv kdyz jsem doma muzu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 :psp:Ahoj vsem ja bych se chtel taky kvam pridat :psp::roll:tak tim to prosim adminy aby me taky pridali ju diky moc:roll: je a muj nick je hekkit1 Ok, píšu tě tam, domluv se s eRikem, ale ted nemá moc času. psp beru vzdy sebou ale problem je s tou free wifi siti tady jsem hledal asi u 3 hotelu ale nikde nic... jinak uz se tesim az priletim z5 do CR a zase si poradne zaparim XD... Zajdi třeba do KFC tam maj free wifi, nebo do nějaký kavárny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 hekkita už mám v klanu, už jsme i pařili, tak uvidíme, je to nováček, takže to má ještě před sebou :), v případě zájmu pište PM... ne, že vám ho budu psát já! sakra lidi, čtěte ten 1. post! Jinak, už mám čas, je po škole, takže můžem pařiiit! Ale o víkendech večer to moc nepůjde, mám tu doma většinou Kačenku, takže.. ehm no ;), jinak už jsme plně ready, budu nabírat kohokoliv kdykoliv a hrát kdykoliv to jen půjde ;) už bych si snad zasloužil toho field marshala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 ahoj, mohl bych se taky připojit ke klanu ? můj nick je Wendy8kid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.