Honza222 Odesláno Červenec 8, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2009 sry byl jsem v práci, nemohl jsem Aha to neva dame jindy :psp: Citovat
xRay Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2009 sakra jsem zapomel napsat ze tento tyden parit nebudu duvod: chage psp za xbx360 (pruzkum nepritelove teritorie :D :D ) Citovat
Honza222 Odesláno Červenec 11, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2009 Nedame dneska tak v 16:00? Citovat
eRik Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 12, 2009 já se omlouvám, jsem u přítelkyně doma ;) Citovat
TheBobes Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 12, 2009 Taky bych si zahral ale nevim jak se to da hrat online :cry: Citovat
hekkit Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 12, 2009 ja bych zaparil ale kdyz se pripojim tak tam nejste lol:bash: Citovat
Honza222 Odesláno Červenec 13, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2009 ja bych zaparil ale kdyz se pripojim tak tam nejste lol:bash: To se mi stava taky dneska kazdopadne budu hrat ale cas nereknu ptz nevim co mi kdy do toho skoci.... Citovat
caesar Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2009 cus mam dotaz..kdyz chcu spustit multi tak to po me chce naky upgrade ci co..uz sem to kdysi hraval po netu ale nemuzu si vzpomenout jak sem to rozjel..plz help:)THX Citovat
Honza222 Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2009 cus mam dotaz..kdyz chcu spustit multi tak to po me chce naky upgrade ci co..uz sem to kdysi hraval po netu ale nemuzu si vzpomenout jak sem to rozjel..plz help:)THX Ne je to nova ochrana od sony musis bud prejit na orig fw nebo na gen ty mas jiste fw s m33 tak to nerozjedes tutorial je na foru... Citovat
IceTower Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2009 Hele cely leto budu hrat minimalne budu na chate a tam kdyz zakopnu o wifi coz se moc nestava Citovat
Honza222 Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2009 Hele cely leto budu hrat minimalne budu na chate a tam kdyz zakopnu o wifi coz se moc nestava Hele vcera sem te videl v resistanci tak si muzem spolu zahrat co ty na to?Nechces jit do klanu? Citovat
Honza222 Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2009 Tak sem si na chvili zahral na cheatera pod mym tajnym nickem a docela mi to slo :D jen na test :D...Nekonecno naboju,zivot apod... :D Citovat
hekkit Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2009 ahoj honzo co mas prosim ta za verzi resistance jo ten CWCHEAT sem taky zkousel ale moc me to nebavilo :roll: muzem nekdy zas zaparit ale dnes budu doma z prace kolem 22:30 no uvydim snad tam nekdo bude8) Citovat
Honza222 Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2009 ahoj honzo co mas prosim ta za verzi resistance jo ten CWCHEAT sem taky zkousel ale moc me to nebavilo :roll: muzem nekdy zas zaparit ale dnes budu doma z prace kolem 22:30 no uvydim snad tam nekdo bude8) Aha tak dneska asi neska asi ne mozna zejtra jinak mam verzi jap a us multiplayer only...Cw cheat nepouzivam je to takovej plugin ale jen to testuju jestli funguje chci se naucit pozitivni cheaty jako zmenu barvy vykickovani cheatera apod... Citovat
Little Z Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2009 ak som slovák asi moc nebudem "pasovať" do CZ komunity že? a ešte neičo: mám 5.00M33 :D a nemám doma USB kábel.. Citovat
Honza222 Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2009 Tak dame zejtra neakou hru? Btw:cheateri sou sv*ne ty bych nejradsi zabanoval :( po me dnesni zkusenosti uplne me tech lidi bylo lito :( uz sem se lognul na svuj pravej nick... Citovat
hekkit Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2009 Tak dame zejtra neakou hru?Btw:cheateri sou sv*ne ty bych nejradsi zabanoval :( po me dnesni zkusenosti uplne me tech lidi bylo lito :( uz sem se lognul na svuj pravej nick... jj ja sem to vymazal uz z psp protoze me to nebavilo a hlavne ty hry by pak ztraceli smysl vyzkousel jsem to dvakrat ale po 10min sem to musel vypnout absolutne me to nebavilo a co nejhorsi pak se mnou nikdo nechtel hrat:roll: Citovat
hekkit Odesláno Červenec 14, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2009 ak som slovák asi moc nebudem "pasovať" do CZ komunity že?a ešte neičo: mám 5.00M33 :D a nemám doma USB kábel.. ahoj proc by si sem nepasoval vzdyt je to jedno jestli jsi cech nebo slovak hlavne ze jsi snama :psp:,,,je a nemas ctecku aby sis tam nahral ten gen je to jednoduchy:idea:kdyz tak poradim Citovat
plazer Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2009 Cavte :) nemohli by sme sa dohodnut na nejaky CW ? ja som teraz k dispozicii na 3 dni non stop tak sa chcem spytat ako ste na tom vy mohli by ste ? aspon 3v3 :) to hekkit: dobre si spravil ze si to vymazal ma to vtedy fakt nasralo :D Citovat
Honza222 Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2009 Cavte :) nemohli by sme sa dohodnut na nejaky CW ? ja som teraz k dispozicii na 3 dni non stop tak sa chcem spytat ako ste na tom vy mohli by ste ? aspon 3v3 :)to hekkit: dobre si spravil ze si to vymazal ma to vtedy fakt nasralo :D No ja sem si dal cfw 5.50 mhu a ted mi online nejede :cry: asi zas budu recovery flasherem prehravat fakt me to nasralo! Citovat
Little Z Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2009 ahoj proc by si sem nepasoval vzdyt je to jedno jestli jsi cech nebo slovak hlavne ze jsi snama :psp:,,,je a nemas ctecku aby sis tam nahral ten gen je to jednoduchy:idea:kdyz tak poradim mal som v PSP 5.50 GEN-A, GEN-B.. a vymazal som to z psp ani ne za deň... do hodiny som mal znova M33:D najhoršie je asi problém s pluginmi ... :-( niesu nejaké aj na 5.50? ...nešiel ani jeden... aspon moje obľúbené mi nešli.. a inak už mám USB kablik :D EDIT: no tak mám 5.50 GEN-B...a už aj resistance na karte :)... večer zahráme.. dúfam že hláška niečo také, že ste len aktívni je pravdivá....:) Citovat
hekkit Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2009 mal som v PSP 5.50 GEN-A, GEN-B..a vymazal som to z psp ani ne za deň... do hodiny som mal znova M33:D najhoršie je asi problém s pluginmi ... :-( niesu nejaké aj na 5.50? ...nešiel ani jeden... aspon moje obľúbené mi nešli.. a inak už mám USB kablik :D EDIT: no tak mám 5.50 GEN-B...a už aj resistance na karte :)... večer zahráme.. dúfam že hláška niečo také, že ste len aktívni je pravdivá....:) ahoj ja mam taky 5.50 GEN-B a zatim si ho tam necham :psp: Cavte :) nemohli by sme sa dohodnut na nejaky CW ? ja som teraz k dispozicii na 3 dni non stop tak sa chcem spytat ako ste na tom vy mohli by ste ? aspon 3v3 :)to hekkit: dobre si spravil ze si to vymazal ma to vtedy fakt nasralo :D jj sorry to byl zrovna ten den kdy sem to skousel ale asi jen 1 hra a vypl jsem to :roll:nebavylo me to Citovat
Honza222 Odesláno Červenec 18, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2009 Tak uz mam zpatky ten gen tak si muzeme zahrat jo jeste mi prijde dneska nebo v pondeli mikrofon na psp tak to bude fajn :) Citovat
IceTower Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2009 Hele lidi proc mi na CFW 5.50 gen 2 nejede resistance?Nemuzu zakladat ani se pripojit jen byt asi 2 minuty v chatu.Nemate naky reseni? Citovat
Honza222 Odesláno Červenec 19, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2009 Hele lidi proc mi na CFW 5.50 gen 2 nejede resistance?Nemuzu zakladat ani se pripojit jen byt asi 2 minuty v chatu.Nemate naky reseni? Neni problem ve tvem pripojeni?Zkus resetovat routr napr... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.