Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Resistance: Retribution PSP Clan RR-Godz

Honza222

Recommended Posts

• Odpovědi 435
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

thum_217314a8271935aae1.jpgČlenové klanu CZ-Communitythum_217314a8271935aae1.jpg

VYHLAŠUJI 2. TEAM TRENING

KDY : 15.8.2009

V KOLIK : 10:30 am

Účast povinná (no aspon by měla být :hide1:)

TÍMTO PROSÍM HONZU222 JESTLI BY MOHL DĚLAT VÍC SCREENŮ DÍKES thum_217314a8272c7902bc.jpg

wu69F&sId=upwPisk2OPC6B_SXS8v1&s=img

jj vice screenu udelam ale nekdo mi pomozte :-) taky bych chtel byt na cizim screenu...

Pridano na 1.stranu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

potřeboval bych radu mám pučený wifi klíč a nejde mi hrát online...klíč je nastavený určitě dobře ptz hra killzone mi šla v pohodě...když dám multiplayer a pak infrastrukture tak mi to nabídne siťe který tam mám uložený ale na tu kterou mám doma mi to nejde (PSP mi ji prostě zašedí že tam nejde dát křížek)...víte někdo co tim (jo na ty ostatní co tam mám by to šlo akorát že to je školní síť a k tý se asi nedostanu když sem doma)

Odkaz ke komentáři

zdarec...ja som sa chcel pripojiť k tej vašej komunite...možem dojsť na ten tréning??

som lama tak ma treba priučiť :D

a ešte neičo..ako komunikujete počas zápasu??:..lebo na ICQ nemožem byť..lebo keĎ sestra vidí že hrám na PSP pred PC tak ma vyhodí...

diki

Odkaz ke komentáři

honza222 udelej aji nejake gameplay videjko ....pls

Kdyby to slo tak to udelam ale jelikos remotejoy nefunguje v resistanci tak je to nemozne...Leda FOTO/CAMERA a to nemam...

Nebo pres psp kable do televize a pres video nahrat...Ale zas vhs jak dam do pc??

Rad bych video natocil ale nemuzu... :-x

LittleZ:

Jo klidne dojdi na trenink je na predni strane kdy se bude hrat...

Ve hre komunikujeme pres Chat behem zapasu ne...nikdo z nas nema mikrak az na menoosa myslim :-)

Hekkit: Na ten trening mozna neprijdu nevim jak mi to vyjde...

Odkaz ke komentáři

potřeboval bych radu mám pučený wifi klíč a nejde mi hrát online...klíč je nastavený určitě dobře ptz hra killzone mi šla v pohodě...když dám multiplayer a pak infrastrukture tak mi to nabídne siťe který tam mám uložený ale na tu kterou mám doma mi to nejde (PSP mi ji prostě zašedí že tam nejde dát křížek)...víte někdo co tim (jo na ty ostatní co tam mám by to šlo akorát že to je školní síť a k tý se asi nedostanu když sem doma)

v tom programu na ten wifi klič nastav zabespečeni hesla na WEP-64Bits

kkyz tam das jiny než je ten WEP tak ti to psp neveme:roll:

Odkaz ke komentáři

Ahojte, ja by som si s vami rad zahral, ale tentokrat sa mi na 100% nebude dat idem na vikend prec tak snad niekedy inokedy :(

Little Z: :D urcite vyskusaj uvidis tak tyzden ked pohras tak to pojde :)

No to by ale znamenalo ze tam bude hekkit sam...Co dneska treba v 13:00?

Moje statististiky:

Honza222.JPG

Odkaz ke komentáři

ahoj honzo promin ze jsem se stratil ze hry ale chcipl mi comp vyhorel mi zdroj nevim proc musel jsem jet dnes hned pro novej dal jsem za nej 2k v liberci abych mohl v sobotu zahajit ten trening snad tam nekdo z vas bude abych si zlepsil statistiku :wohow: ach jo mam na to smulu na ty pocitace ten wifi klic je na ho... kdybych mel router tak sem moch aspon hrat dal ho njn zatim ahoj a snad tam nebudu sam na treningu :bash:

Odkaz ke komentáři

Hekkit: Nevadí zes nehral ale bylo mi divny zes odesel protoze obvykle ze hry neutikas :D

Muj wifi klic taky stoji za nic koupil sem si router ale zase ho neumim nastavit :( tak se mi vali doma...Dneska sem prisel v 11:00 driv sem nemohl sorry...

Little Z mozna zahrajem i v nedeli..Tu statistiku si jeste doedituju aby to bylo ciste...

Statistika : www.myresistance.net myslim...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu