hekkit Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 ahoj dnesni hra byla sqela az na par zadrhelu, taky vitam noveho člena mentoos. Jo hanzy vymyslim dalsi datum a dam ho sem tak zitra zatim:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Členové klanu CZ-Community VYHLAŠUJI 2. TEAM TRENING KDY : 15.8.2009 V KOLIK : 10:30 am Účast povinná (no aspon by měla být :hide1:) TÍMTO PROSÍM HONZU222 JESTLI BY MOHL DĚLAT VÍC SCREENŮ DÍKES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Členové klanu CZ-Community VYHLAŠUJI 2. TEAM TRENING KDY : 15.8.2009 V KOLIK : 10:30 am Účast povinná (no aspon by měla být :hide1:) TÍMTO PROSÍM HONZU222 JESTLI BY MOHL DĚLAT VÍC SCREENŮ DÍKES jj vice screenu udelam ale nekdo mi pomozte :-) taky bych chtel byt na cizim screenu... Pridano na 1.stranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 ahoj honzo ja bych ti pomohl treba s tema screemama ale nevim jak se to dela kdyz tak mi napis jak se to dela a udelam par screenu ju :ok: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 ahoj honzo ja bych ti pomohl treba s tema screemama ale nevim jak se to dela kdyz tak mi napis jak se to dela a udelam par screenu ju :ok: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008090007 instalaci zvladnes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 potřeboval bych radu mám pučený wifi klíč a nejde mi hrát online...klíč je nastavený určitě dobře ptz hra killzone mi šla v pohodě...když dám multiplayer a pak infrastrukture tak mi to nabídne siťe který tam mám uložený ale na tu kterou mám doma mi to nejde (PSP mi ji prostě zašedí že tam nejde dát křížek)...víte někdo co tim (jo na ty ostatní co tam mám by to šlo akorát že to je školní síť a k tý se asi nedostanu když sem doma) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 zdarec...ja som sa chcel pripojiť k tej vašej komunite...možem dojsť na ten tréning?? som lama tak ma treba priučiť :D a ešte neičo..ako komunikujete počas zápasu??:..lebo na ICQ nemožem byť..lebo keĎ sestra vidí že hrám na PSP pred PC tak ma vyhodí... diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farec Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 honza222 udelej aji nejake gameplay videjko ....pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 honza222 udelej aji nejake gameplay videjko ....pls Kdyby to slo tak to udelam ale jelikos remotejoy nefunguje v resistanci tak je to nemozne...Leda FOTO/CAMERA a to nemam... Nebo pres psp kable do televize a pres video nahrat...Ale zas vhs jak dam do pc?? Rad bych video natocil ale nemuzu... :-x LittleZ: Jo klidne dojdi na trenink je na predni strane kdy se bude hrat... Ve hre komunikujeme pres Chat behem zapasu ne...nikdo z nas nema mikrak az na menoosa myslim :-) Hekkit: Na ten trening mozna neprijdu nevim jak mi to vyjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 caw dikes hanzy uz to mam ,to je škoda ze tam nebudes ,kdyby ti to vyšlo tak by to bylo super 8) Při treningu udelam par screenů a pak ho sem upnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 já bych potřeboval tu pomoc na straně 12 úplně dole abych si mohl taky zahrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 potřeboval bych radu mám pučený wifi klíč a nejde mi hrát online...klíč je nastavený určitě dobře ptz hra killzone mi šla v pohodě...když dám multiplayer a pak infrastrukture tak mi to nabídne siťe který tam mám uložený ale na tu kterou mám doma mi to nejde (PSP mi ji prostě zašedí že tam nejde dát křížek)...víte někdo co tim (jo na ty ostatní co tam mám by to šlo akorát že to je školní síť a k tý se asi nedostanu když sem doma) v tom programu na ten wifi klič nastav zabespečeni hesla na WEP-64Bits kkyz tam das jiny než je ten WEP tak ti to psp neveme:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Nedame dneska??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazer Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Ahojte, ja by som si s vami rad zahral, ale tentokrat sa mi na 100% nebude dat idem na vikend prec tak snad niekedy inokedy :( Little Z: :D urcite vyskusaj uvidis tak tyzden ked pohras tak to pojde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Ahojte, ja by som si s vami rad zahral, ale tentokrat sa mi na 100% nebude dat idem na vikend prec tak snad niekedy inokedy :(Little Z: :D urcite vyskusaj uvidis tak tyzden ked pohras tak to pojde :) No to by ale znamenalo ze tam bude hekkit sam...Co dneska treba v 13:00? Moje statististiky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 diky hanzy za statistyku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 hoši kde ste zohnali tie štatistiky? ..máte linku na ten tracker alebo čo to je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 ahoj honzo promin ze jsem se stratil ze hry ale chcipl mi comp vyhorel mi zdroj nevim proc musel jsem jet dnes hned pro novej dal jsem za nej 2k v liberci abych mohl v sobotu zahajit ten trening snad tam nekdo z vas bude abych si zlepsil statistiku :wohow: ach jo mam na to smulu na ty pocitace ten wifi klic je na ho... kdybych mel router tak sem moch aspon hrat dal ho njn zatim ahoj a snad tam nebudu sam na treningu :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 lol hoši :D ja som si až teraz spomenul že PSP som počžičal bratovi na výlet :D do večera ho neuviím :( (nie brata, ten mi moc nechýba :D ) tak na ten dnešný tréning nedojdem... sorry v nedeľu nebude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Hekkit: Nevadí zes nehral ale bylo mi divny zes odesel protoze obvykle ze hry neutikas :D Muj wifi klic taky stoji za nic koupil sem si router ale zase ho neumim nastavit :( tak se mi vali doma...Dneska sem prisel v 11:00 driv sem nemohl sorry... Little Z mozna zahrajem i v nedeli..Tu statistiku si jeste doedituju aby to bylo ciste... Statistika : www.myresistance.net myslim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yawimaya Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 cus hele chtel sem se zeptat jestli pro hrani po netu potrebuju original hru? mam iso a nejde me to nak rozbehat ... :/ dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 stačí ti ISO , 5.50 GEN-A/B , MHU a účet na PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 ahoj vsem tady je ten slibeny pack par screenu http://rapidshare.com/files/268093232/capture.rar snad se budou libit:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazer Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Moje Staty... 17.8. 2009 Deaths : 3196 Kills : 3913 Killing Spree : 14 Wins: 217 (55,04%) Loses : 112 (44,96%) Inac nezahrate si niekto zajtra okolo 10:00 ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 ahoj vsem tady je ten slibeny pack par screenu http://rapidshare.com/files/268093232/capture.rar snad se budou libit:roll: Pekne screeny diky :coolp::thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.