Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 547
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
no mně by zajímalo tedy všude je psané že od 1.10 - 10.10 je akce když koupíš PSP Go zaregistruješ se na PSN stáhneš to téma GT nainstaluješ ho že ti mají poslat kod pro stažení na email dokonce to tam mají i napsané ;) takže by mně zajímalo kdy to hodlají poslat nebo jsem něco špatně pochopil ?

Koukám, že s tím máme všichni stejný problém ... všude se píše, že ti kód příjde do 30 dnů, je však pravděpodobné, že přijde do týdne. já koupil ve čtvrtek, aktivoval v pátek, tak že nezbývá asi nic než čekat ...

Odesláno
no mně by zajímalo tedy všude je psané že od 1.10 - 10.10 je akce když koupíš PSP Go zaregistruješ se na PSN stáhneš to téma GT nainstaluješ ho že ti mají poslat kod pro stažení na email dokonce to tam mají i napsané ;) takže by mně zajímalo kdy to hodlají poslat nebo jsem něco špatně pochopil ?

Ber to tak ze si koupilo 1000 lidí psp go a všichni to stahujou tak to taky chvíly trvá neš si v tom udělaj pořádek

Odesláno
To Go se mi teda nijak zvlášt nelíbí, neříkam to proto že ho nemam, ani nechci, ale vypadá to jak maketa. Ty 4 ďoury na zvuk, nezajmavej desing a vysouvací displej, to každej druhej tu konzoli bude mít hned rozbitou. Zajímalo by mě ještě jestli půjde flashnout, jestli ne tak to bude fakt propadák. :)

vis ono je to presne naopak.

pokud to nepujde flashnout, tak to bude skvely z pohledu her - pac se budou delat dobry a hodne her.

jedine diky tomu, ze 80% lidi hry stahuje se nikomu nechce investovat dovyvoje novych her, protoze se jim to nevrati.

frufru: na US store funguje jen VISA. Nemáš MasterCard?

ja sem tam reglej z MasterCard a nakupuju o stosest.

Odesláno

Tak moje došlo v Pondělí a jsem nadšen,je to paráda.Oproti mému 4roky starému FATu to je mazec...Nikdy jsem PSP nemohl používat jako přehrávač ale tedka PSPgo když je složené není velké a v pohodě se vleze do kapsy.....

Display je podle mě kvalitnější než u předchozích modelu,co se týče ostrosti a rychlosti.Zmenšení velikosti mi vubec nevadí.

Bluetooth je super věc funguje muj Bluetooth Headset,Dualshock 3,SixAxis a podle meho známeho dokonce i BD Playstation3 Remote.Bluetooth klavesnice taky nemá problémy (Logitech).

Pamět,rychlost je užasná,kopirováni mě překvapilo,kapacita dostačující...však dokoupit dalších 16GB není problém :P a 32GB to už e co říct.

Co se týče her,nakupujeme z gamesem a dát za God Of War 120Kč každý mi připadá skvělé a nemám duvod stahovat.Her si více vážím a když si za ně zaplatim tak je pekne dohraju.

Jediné co mi chybí je Homebrew,ISO opravdu nepotřebuji a nechci..Ale kdby se našlo homebrew (Themes,Players,LUA,Homebrew games) tak budu rád...

PSPgo mužu jen doporučit....Nahradí veškerou elektroniku co nosíte po kapsách a u sebe (krome mobilu xD)

Odesláno
jo tak to je super:-D to si muzou koupit i 5 lidi na furt ale zase pak se nekomu rozbije konzola adaj mu jinou a hru si uz nestahne:-D

Možná že kdyby jsi se více zajímal o celou problematiku víš že obdobný system již úspěšně funguje na PS3. Uživateli, kterému zkolabovala konzole stačí písnout do SONY a požádat o deaktivaci nefunkčního HW. Pak si můžeš na své nové konzoli stáhnout hru znova.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu