tedysek Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 :-) jo no :-) co by jsi chtěl u nás je všechno dráhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 frufru: na US store funguje jen VISA. Nemáš MasterCard? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorez Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Chtěl jsem se zeptat, sou na psp nebo psp go Profiles jako na PS3ce? Kdybysme to pouzivali s brachou napul tak abysme meli oddeleny gamesaves...sem mel v ruce klasicky psp a nejak sem to tam nevidel, i kdyz sem nemel cas to zkoumat v nastavení, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 chtěl bych se zeptat někoho kdo si stím už poradil... Za jak dlouho vám přišel odkaz na stáhnutí GT ? zaregistroval jsem se vše stáhnul a aktivoval ale stále nic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 ty profili psp nemá teda aspoň pokud vím ale ma být nějaká aplikace ale jiná než to co se ptas budeš mít na psp avatar a budeš chatovat se známými atd :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 no mně by zajímalo tedy všude je psané že od 1.10 - 10.10 je akce když koupíš PSP Go zaregistruješ se na PSN stáhneš to téma GT nainstaluješ ho že ti mají poslat kod pro stažení na email dokonce to tam mají i napsané ;) takže by mně zajímalo kdy to hodlají poslat nebo jsem něco špatně pochopil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vena Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 no mně by zajímalo tedy všude je psané že od 1.10 - 10.10 je akce když koupíš PSP Go zaregistruješ se na PSN stáhneš to téma GT nainstaluješ ho že ti mají poslat kod pro stažení na email dokonce to tam mají i napsané ;) takže by mně zajímalo kdy to hodlají poslat nebo jsem něco špatně pochopil ? Koukám, že s tím máme všichni stejný problém ... všude se píše, že ti kód příjde do 30 dnů, je však pravděpodobné, že přijde do týdne. já koupil ve čtvrtek, aktivoval v pátek, tak že nezbývá asi nic než čekat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 nezbívá nic jen čekat.. A jak je to vlastně s tou náhradou za ty UMD někde zde jsem četl že stačí zajít do sony prokázat se 3 UMD hrami a oni ti dají kod pro stažení 3 her z nějakého seznamu tak bych se chtěl zeptat zkoušel to už někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bulyt Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 no mně by zajímalo tedy všude je psané že od 1.10 - 10.10 je akce když koupíš PSP Go zaregistruješ se na PSN stáhneš to téma GT nainstaluješ ho že ti mají poslat kod pro stažení na email dokonce to tam mají i napsané ;) takže by mně zajímalo kdy to hodlají poslat nebo jsem něco špatně pochopil ? Ber to tak ze si koupilo 1000 lidí psp go a všichni to stahujou tak to taky chvíly trvá neš si v tom udělaj pořádek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 To Go se mi teda nijak zvlášt nelíbí, neříkam to proto že ho nemam, ani nechci, ale vypadá to jak maketa. Ty 4 ďoury na zvuk, nezajmavej desing a vysouvací displej, to každej druhej tu konzoli bude mít hned rozbitou. Zajímalo by mě ještě jestli půjde flashnout, jestli ne tak to bude fakt propadák. :) vis ono je to presne naopak. pokud to nepujde flashnout, tak to bude skvely z pohledu her - pac se budou delat dobry a hodne her. jedine diky tomu, ze 80% lidi hry stahuje se nikomu nechce investovat dovyvoje novych her, protoze se jim to nevrati. frufru: na US store funguje jen VISA. Nemáš MasterCard? ja sem tam reglej z MasterCard a nakupuju o stosest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Tak moje došlo v Pondělí a jsem nadšen,je to paráda.Oproti mému 4roky starému FATu to je mazec...Nikdy jsem PSP nemohl používat jako přehrávač ale tedka PSPgo když je složené není velké a v pohodě se vleze do kapsy..... Display je podle mě kvalitnější než u předchozích modelu,co se týče ostrosti a rychlosti.Zmenšení velikosti mi vubec nevadí. Bluetooth je super věc funguje muj Bluetooth Headset,Dualshock 3,SixAxis a podle meho známeho dokonce i BD Playstation3 Remote.Bluetooth klavesnice taky nemá problémy (Logitech). Pamět,rychlost je užasná,kopirováni mě překvapilo,kapacita dostačující...však dokoupit dalších 16GB není problém :P a 32GB to už e co říct. Co se týče her,nakupujeme z gamesem a dát za God Of War 120Kč každý mi připadá skvělé a nemám duvod stahovat.Her si více vážím a když si za ně zaplatim tak je pekne dohraju. Jediné co mi chybí je Homebrew,ISO opravdu nepotřebuji a nechci..Ale kdby se našlo homebrew (Themes,Players,LUA,Homebrew games) tak budu rád... PSPgo mužu jen doporučit....Nahradí veškerou elektroniku co nosíte po kapsách a u sebe (krome mobilu xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 hej jak si ty hry kupujete na pul??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 je to návykové kupovat ty hry když tě to chytne ;) se pak podívám na zůstatek účtu a divím se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 hej jak si ty hry kupujete na pul???jeden účet na psn se dá aktivovat na nějkolika psp zároveň,takže koupíš hru ale mužou ji stáhnout všechny ty psp (nevim jak u psp,u ps3 je to limitováno na 5 strojů) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 ajo a z toho jednoho psp to mužů stahovat neomezeně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozt Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 ajo a z toho jednoho psp to mužů stahovat neomezeně ? myslím že 5x ale nejsem si jist Edit: Teď jsem se dočetl že nekonečnokrát ale na 5 konzolích.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 jo tak to je super:-D to si muzou koupit i 5 lidi na furt ale zase pak se nekomu rozbije konzola adaj mu jinou a hru si uz nestahne:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 jo tak to je super:-D to si muzou koupit i 5 lidi na furt ale zase pak se nekomu rozbije konzola adaj mu jinou a hru si uz nestahne:-D Možná že kdyby jsi se více zajímal o celou problematiku víš že obdobný system již úspěšně funguje na PS3. Uživateli, kterému zkolabovala konzole stačí písnout do SONY a požádat o deaktivaci nefunkčního HW. Pak si můžeš na své nové konzoli stáhnout hru znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 chtěl bych se zeptat uživatelů PSP Go jestli jim už přišel kod pro stažení GT ;) a ještě na doplnění jak to bude tedy s UMD debatovalo se tu že sony by měla všem kteří mají PSP GO dát kody pro stažení 3 her... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yaris Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 žádný kód zatím nepřišel a už pomalu přestávám věřit že dojde!!! Myslím že to dělá automat a ne nějaká ženská u PC a tak by to mělo být otázkou vteřin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 snad to nebude pravda.. uvidím počkám tich 30 dní pak se budu obracet na samotné SONY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yaris Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 mají tam napsaný že když to do 30 dní nepřijde tak se nedá nikam odvolat ani do sony.Sou to feny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 Kdy ste stáhli to theme jestli se můžu zeptat? A stáhli ste ho z CZ store? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Já si udělal účet na PSN store cca 3.10 theme jsem stáhnul 5.10 nevím jak myslíš CZ store... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozt Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Podle mě by měli nějak zprovoznit PSN i na starých psp aby se šli taky kupat hry z domů no..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.