DeSmond Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Stalo se vam nekomu, ze jakmile jste zapli cloak, zacla se hra strasne sekat? Xbox verze mi to nedelala, tak jestli to bylonahodne nebo jestli ma nekdo podobny problem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Hrál jste někdo Crysis 1 po netu? Mě to přišlo lepší než C2 a hlavně tam byli vozidla v C2 asi nebudou že? No ale C2 jsem hrál zatím jen betu takže nevim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Hrál jste někdo Crysis 1 po netu? Mě to přišlo lepší než C2 a hlavně tam byli vozidla v C2 asi nebudou že? No ale C2 jsem hrál zatím jen betu takže nevim :) Hral jen chvilku a nebyvilo me to....tady si myslim ze jsou ty schopnosti super vyvazene....je to rychle akcni a super...u crysis jednicky stal MP za prd....neviditelny snipery bych zabil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Ja hral Crysis 1 MP... Tam hlavne byli hrozne rozsahle mapy takze vozidla tam primo patrila. V Crysis 2 Demo jsme dostali male mapy na to aby tam bylo nejake vozidlo. Ale kdo vi, treba tam budou rozsahlejsi mapy a take vozidla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 hele já hraju CoD(4,5,6) na PS3 a K/D ratio mam všude kolem 1,5 (v mw2 nahráno skoro 30 dnů) a to mi enřikej že mam blbej aim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BaZoX Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 mám takovej hloupej dotaz, jak sakra hodím někomu gránát pod čapy, pomačkal jsem všechny tlačítka a nic(nebojte mám jo už odemčenej i s flashem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Jo mas pravdu Crysis 1 MP byl hodne dobrej...velky mapy...vozidla...a hlavne moznost si jakoby vylepsit zbrane a vozidla byla super.....jo a prej jsem cetl ze crysis 2 na PS3 jede na rozsliseni 1024.768....tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 jj jede v tomhle pravěkym rozlišení xDD fail na pc hezky full HD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Jak je to s xbox verzi? Ta jede taky v tomhle stupidnim rozliseni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Bazox: 2x zmacknout trojuhelnik / Y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BaZoX Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 thx XRay!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Jak je to s xbox verzi? Ta jede taky v tomhle stupidnim rozliseni? Xbox verze jede 1152x720 údajně...bohužel, ps3 demo jsem spustil, chvíli hrál a zase smazal. Jednak je to tím, že MP vůbec nehraju. Mám raději single a druhak...tak ohavnou grafiku jsem opravdu nečekal. To nízké rozlišení dělá svoje. Počkám na full gamesu a recenze. Ale pokud to bude zábava, obávám se, že na takové hry je nutný upgrade PC. Crytek to prostě zřejmě nezvládl...teda hlavně u PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Taky mě zklamala ps3 grafika....ale pokud bude dobrej single a recenze tak bych to i pominul :) EDIT: Nebo bude single hezčí? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olafus Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Tipuju, že grafika není na PS3 dodělaná. Když si srovnám sluneční efekty s barevnými efekty energie tak je to jak nebe a dudy. S nečím se skončit musí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 můžete mi někdo říct co je na multiplayeru tak zábavné ?? věřím že kampaň bude kvalitní ale MP je jen velká dávka nudy... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Me to nejakou chvili i bavilo...vypadalo to fakt huste kdyz jsem si dal slidika a roztrilel nekoho brokarnou..je to hodne efektni...ale uprime receno ma jine multaky kterym se budu venovat radsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coloradak Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Našel jsem zajímavé srovnávací video Neměl jsem možnost hrát ani na jedné platformě ale jestli to na PS3 vypadá jak na tomto videu tak si nemyslím že by to bylo až tak zlé, mohlo to být ostřejší ale i tak to nevypadá zas tak zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Tohle vido jsem taky cekoval....skoda ze tam nejsou nejake zabery z akce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 snad bude plna stat za koupi... to by me fakt mrzelo kdyby ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Tak MP demo mě baví, grafika je dost slušná, nevím na co si tady každej stěžuje :D jenom mě štve to občasný dočítání textur a někdy musim do borca vypálit celej zásobník aby umřel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 .... někdy musim do borca vypálit celej zásobník aby umřel hlásim uspěšný zásah, ale to rogalo byl děsný dravec, protože 3 zásobníky jsem do něho vypálil, než toho chlapa pustil :D:D jinak taky trochu prehodnocuju muj postoj k demu. Hlavne co se te mapy na tech strechach tyka. Tak je hodne dobre hratelna, ta s tema lodema je uplne nanic na PS3 :( Myslim, ze single mise budou docela zabavne, movement je tam slusny a reakce na ovladac take. Ale ta mapa s tema lodema je fakt hrozna :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Souhlasim...pier 17 nebo jak se to jmenuje je na nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
/Sm@jD/ Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Crysis 1 byla lepsi gamesa .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 můžete mi někdo říct co je na multiplayeru tak zábavné ?? věřím že kampaň bude kvalitní ale MP je jen velká dávka nudy... :) mě osobně se líbí taktické prvky nanosuitu, vlézt na střechu neviditelný, pustit hologram do místa vhodného na snip a pak zalézt trošku stranou a pak přes nanovision sledovat ty ovce jak jdou na porážku... kamaráde, nikdy jsem neměl z něčí smrti větší radost :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 On je problém, že MP nehraju, takže jsem tam spíš jak prase na porážku..nemám chuť to nějak víc zkoumat, takže moje dojmy jsou tím hodně ovlivněné. Navíc, hrál jsem jen mapu Pier 17. Je v kvalitě té mapy oproti té další nějaký grafický rozdíl? Přijde mi, že když koukám na 1080 video výše postované, tak jde o úplně jinou hru..že je ta druhá mapa na PS3 hezčí, kvalitnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.