tekken90 Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Platformy: Playstation 3, Xbox 360 Datum vydání: 2010 Odkazy: Lord of Shadow je nová Castlevania Mnoho měsíců se spekuluje, co je zač záhadný titul Lord of Shadow. Dokonce se spekuluje, že ho vytváří sám Kojima, čemuž nasvědčuje i záhadná maska na webu Kojima Productions. Jenomže nyní přichází celkem nečekaná zpráva, že Lord of Shadow je vlastně nová Castlevania link , která ponese plný název Castlevania: Lord of Shadow a vyjde v příštím roce pro Playstation 3 a Xbox 360. Nyní tak zbývá otázka, kdo na hře skutečně pracuje. Je možné, že by na Castlevania: Lord of Shadow pracoval sám Hideo Kojima? Vyloučit to nelze. Večer se dozvíme pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 tak na tuhle hru budu čekat nejvíc doufám,že to udělají jako klasickou 2D hru....enchci moc ty 3D kombinace, jedna pro mě z nejdůležitějších herních sérií :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 miluju serii Castlevania, hrál jsem zatim snad všechny díly krom těch exlusivních třeba na Wii, jelikož to nemám. Jsem rád, že zůstala zatim pořád v 3D krom snad jednoho dílu a doufám že to tak i zůstane, ale mrzí mě že tenhle díl má bejt jen na PS3,XBOX360 a ne na obvyklej handheld NDS :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Kojima odhaluje Castlevania: Lord of the ShadowsPřed pár dny jsme vás informovali, že záhadný titul s The Mask, by mohla být nová Castlevania. Během tiskové konference Konami vystoupil samotný Hideo Kojima a odkryl tento záhadný titul. Překvapení? Jak pro koho. Castlevania: Lord of the Shadows je nyní oficiálně oznámena, ale Kojima na hru pouze dohlíží a v celém projektu je spíše jakýsi konzultant. Castlevania: Lord of the Shadows je prezentována jako úplný restart série, přičemž mění i styl a z klasické 2D plošinovky nyní bude spíše připomínat bojovku ve stylu God of War. Castlevania: Lord of the Shadows vyjde celosvětově v roce 2010 pro Xbox 360 a Playstation 3. To je zatím vše. Až budeme mít nové informace, zase se ozveme. http://www.konzolista.cz/seznam-her/karta/castlevania-lords-of-shadow_1319.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Na PS+ je už demo, je tam nějaká časová exkluzivita oproti normálnímu PS, takže kdo nemá plusko si bude muset ještě chvíli počkat. Já jsem demo už hrál a nemůžu se ubránit srovnání s God of War - jestli je to dobře nebo špatně to nevím... Na hře mě asi nejvíce zaujala hudba a zvuk - obojí je super.. Každopádně jsem zvědavej jak dopadne finální verze hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Kolegové z konkurenčního foru o tom též diskutují a nalezly tyto příspěvky a nebo tím příspěly prvni 2 recenze na Lords of shadow jdou pres 90% http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=266241&skip=yes 50levelu a 20hodin herni doba zni slibne 23 Zář 2010 19:04 Castlevania prekvapuje - masívna 20 hodínová kampaň s 50 levelmi dostala už dve recenzie nad 90%. Podľa Xbox World 360 je brilantná, krvavá a vyzerá ako 16-bitová verzia prefiltrovaná cez 20 rokov inovácii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 To:Marwa akorát Castlevania byla dříve než god of war. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Vím, že GoW bylo později, ale stejně se srovnání neubráním, protože jsem Castlevanii hrál poprvé až teď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Na Castelvanii se těšim jak malej kluk,určitě nezklame. Myslim že po GoWIII to bude druhá nejlepší hack and slash hra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 No tohle vypadá naprosto úchvatně (ani nebudu potřebovat český překlad :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Demoverze na XBLA a PSN pro všechny uživatele , už je venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KO23L Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Akorat driv byla Castlevanie plosinovka .... ted je poprve jako rubacko/hopsacka stejne jako DMC, GoW, Ninja Gaiden a podobne hry, tak bych rekl ze je i srovnani s GoW na miste ... coz nemeni nic na tom ze se take tesim, hopsackove Castlevanie jsem mel take moc rad, kazdopadne co se tyce uz vyslich recenzi tak to s tou herni dobou zni opravdu slibne :) Btw demo uz mam sosnute, tahal jsem nova dema prez noc, takze se tesim az prijdu z prace a vyzkousim to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Demo je moc pěkné, akorát škoda, že je tam zrovna část, která byla tolikrát všude možně prezentována, tak člověka moc nepřekvapí, ale každopádně se mi to moc líbilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Hlavne to demo clovek dohraje za 5 minut,ale je to CASTELVANIA takze hru hned kupuju.Doufam jen ze to nebude debilita jako GOW ,ktera je o zbesilem mackani dvou,trech tlacitek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Demo dobre! Na prvni pohled se to zda hodne jako god of war, ale kdyz to clovek hraje, tak zjisti, ze to tak nejak neni uplne stejne, coz je fajne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Demo je moc pěkný... Ale jsou tam potíže s kamerou... Třeba když spadnete z koně tak tam musite zabíjet vorgy a pravě tehdy jsem asi polovinu vorgu zabíjel naslepo, protože nebyli v záběru kamery... To je asi jediná věc ktera se mi moc nelibila... Jinak artworky v bestiáři jsou naprosto úžasne. A ozvučení postav je čistě v Kojimovským stylu. Pro mě to je mustbuy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Castelvanie na xboxu ma udajně problémy s Frameratem (prý ale má být plná verze v pohodě ) docela by mě zajímalo co je na to pravdy a jestli se hra skutečně trhá a jaká je grafika :) jinak must have titul jednoznačně ale asi až po medaloj a Ensvaled :D proto DOJMY DOJMY DOJMY Z PLNÉ VERZE HRY IDEALNĚ HNED TED KDO UŽ TO MÁ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Je to pěkný,nic se netrhá a grafika je povedená. Docela mi to chytlo,včera jsem u toho seděl do dvou hodin do rána :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 je to tak ze to ma vyjit zitra ? tzn. 8. rijna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marous Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Muze mi nekdo poradit jak zabit Swamp trolla? konecna faze kdy mam zmacknout R2 me vzdycky schodi,vubec netusim co mam pak mackat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 To Marous: Musíš zmačknout R2, borec skočí na trola a začnou se objevovat dva takové bílé kruhy (nevím jak to líp popsat). Až se kruhy setkají musíš zmáčknout jedno ze dvou tlačítek pro útok, ne dýky. Borec dá trolovi za uši a pak přeleze na hlavu, kde to dvakrát zopakuješ a trol se rozpadne v oblaku krve. Jinak hra výborná, hratelnost vynikající, grafika krásně stylová, povedená komba. Pro mne zatím překvapení roku. Nic moc jsem nečekal a zatím to vypadá na fantasy Uncharted 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marous Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Diky diky,mackal sem vsechno mozny,kruhy jsou jasny akorad sem nevedel kdy co mackat,diky moc.uz sem chytal Frenzy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxakapsa Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Hra výborná, atmosféra vynikající. Jinak i na normal obtížnost se občas celkem zapotím, ale to bude tím, že nejsem tak zkušenej harcovník tohodle žánru :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 už to máš doma ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 To Luckass: Z gameexpresu mi došla fullka v pátek ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.