Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
no tak to je v háji....to nemá cenu ani stahovat tu hru sakra :'( neeee!!!!!!

Ale je tam lambo, feráro, maserati, veyron, takže to cenu určitě má:) carlist super:) první věc která není tak špatná z informací o GT mobile... Jsem rád, že majtelé PSP verze se na chvíli stanou jedinými kteří budou moct řídit Lambo v Gran Turismu:-D sorry za češtinu i za italštinu

• Odpovědi 713
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
hmm.zase žádné starší BMW jako E30,E34.Hlavně že tam je stovky nesmyslných japonců s kterýma nebude nikdo jezdit.A pořádné evropské auto tam nedají.Jediná věc která mě na tom sere

některý ty japonský "auta" jsou tam fakt na nic, ale i tak je tam spousta super aut. Těším se na Audi RS6 avant nebo na Bugatti Veyron. A aut na který se těším je tam spousta... škoda že není Lambo Diablo(nejhezčí lambo a nedávaj ho nikam) ale vzhledem k tomu že Lambo nemělo bejt vůbec, tak je tohle dost úspěch.

Odesláno

Jak si tak čtu články o tom jak s PSP go vyjde i nový firm. Jak už teď vycházejí hry na firm 5.55. Tak se mi zdá, že si to Gran Turismo asi opravdu jen tak nezahrajem:( už takle je to hrozný čekání a až tam bude že potřebuje FW5.70, tak to bude čekání další:( Přecházet na OFW se mi nechce při představě, že si nezahraju ty GB her co mám v PC. Jediný co mě napadlo je koupit si ještě jedno PSP, ale nevím jestli na to zrovna budu mít prachy. Co myslíte zahrajem si GT na CFW brzy?

Odesláno
Neo: Já si teda myslim, že GT pude na CFW hodně rychle i kdyby tam byla nová ochrana. Do tý doby to určitě už pude obejít. A Infra multiplayer nebude na závodění, aler jenom na výměnu aut mezi sebou.

tak doufám, že máš s tím CFW pravdu... Já to už nemůžu vydržet. Ve škole mě teď čeká nejhorší rok a tahle hra by mi hodně pomohla:)

Odesláno
hmm.zase žádné starší BMW jako E30,E34.Hlavně že tam je stovky nesmyslných japonců s kterýma nebude nikdo jezdit.A pořádné evropské auto tam nedají.Jediná věc která mě na tom sere

To mě vytáčí uplně nejvíc, kultovní auto jako je e30, e28 tam prostě neni. V GT4 je nějakej žralok ale jen jako legendary cars.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu