Neo.... Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 no tak to je v háji....to nemá cenu ani stahovat tu hru sakra :'( neeee!!!!!! Ale je tam lambo, feráro, maserati, veyron, takže to cenu určitě má:) carlist super:) první věc která není tak špatná z informací o GT mobile... Jsem rád, že majtelé PSP verze se na chvíli stanou jedinými kteří budou moct řídit Lambo v Gran Turismu:-D sorry za češtinu i za italštinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 nahodou ty auto sou GOOD:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Auta jsou super... naprostá spokojenost. takle mi tam ty škůdky ani chybět nebudou. akorát mě mrzí ta očekávaná vyváženost mezi auty z Japonska a ze zbytku světa, která je jako v předešlích dílech. Ale na druhou stranu je fajn že jsou japoncí hrdí na svoje vozy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 auta jsou good jsem šťastnej za CRXko :love:(90) ale to by byl maras jezdit na okruhu třeba s favoritem xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KingNothing Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 hmm.zase žádné starší BMW jako E30,E34.Hlavně že tam je stovky nesmyslných japonců s kterýma nebude nikdo jezdit.A pořádné evropské auto tam nedají.Jediná věc která mě na tom sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 hmm.zase žádné starší BMW jako E30,E34.Hlavně že tam je stovky nesmyslných japonců s kterýma nebude nikdo jezdit.A pořádné evropské auto tam nedají.Jediná věc která mě na tom sere některý ty japonský "auta" jsou tam fakt na nic, ale i tak je tam spousta super aut. Těším se na Audi RS6 avant nebo na Bugatti Veyron. A aut na který se těším je tam spousta... škoda že není Lambo Diablo(nejhezčí lambo a nedávaj ho nikam) ale vzhledem k tomu že Lambo nemělo bejt vůbec, tak je tohle dost úspěch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ew!k Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Jop jop bmw 135i a 2002 budou libowýý .. mooc se na to těšim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol255 Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Trochu moc cekat do rijna,kdyby to tak vydali uz ted :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Trochu moc cekat do rijna,kdyby to tak vydali uz ted :psp: I kdyby ted by si ji nikdo nezahral je nova ochrana na hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol255 Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 I kdyby ted by si ji nikdo nezahral je nova ochrana na hry... J ale v originalce neni :D,ja bych to i koupil,myslim ze to bude stat za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 :( ale chybí tam Porsche :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 samozřejmě to není celý seznam... vlastně ani není potvrzený.. je to sestaveno z GT4 + trailerů PSP verze atd. jinak Porsche zatím v GT nebylo... možná bude teď v PSP verzi nebo GT5 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 nevím jak s Porsche. Slyšel jsem že Porsche má debilní licenci pro NFS, kde jsou to nejlepší auta za to, že nebudou v žádný jiný hře. A docela to tak je. Porsche jsem viděl jen v GTR sérii kde je licence celýho GTR kam to spadá jinak nikde. Všude jinde(TDU, GT, Asphalt Urban) je RUF. jinak sorry myslel jsem si, že to je ofiko carlist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mistel Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 tjn, v GT 2 bylo taky RUF, až nehorázně podobný porsche (velice dobrý auta, alespoň takový 2 určitě) ... takový NFS MW, tam to porsche opravdu přehnali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KingNothing Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 tak RUF je vlastně Porsche...Je to firma zabývající se úpravou značky Porsche.Něco jak Alpina,která taky upravuje vozy různých značek a vydává je poté pod svým názvem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Možná mi to jen uniklo, ale jak je to s tím multiplayerem? Bude infrastructure? jestli jo, tak to bude bomba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 a jaká tam bude ta nová ochrana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 presne tak co tam bude za ochrany krome pozadavku na nejnovejsi FW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 http://www.pushsquare.com/5371/gorgeous-gran-turismo-collectors-edition-revealed/ Uvidím v nějakým obchodě za cenu do 1600 a kupuju a když nepůjde na CFW, tak mažu ISO hry, instaluju ofík a budu doufat že mi zase někdy půjde CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Jak si tak čtu články o tom jak s PSP go vyjde i nový firm. Jak už teď vycházejí hry na firm 5.55. Tak se mi zdá, že si to Gran Turismo asi opravdu jen tak nezahrajem:( už takle je to hrozný čekání a až tam bude že potřebuje FW5.70, tak to bude čekání další:( Přecházet na OFW se mi nechce při představě, že si nezahraju ty GB her co mám v PC. Jediný co mě napadlo je koupit si ještě jedno PSP, ale nevím jestli na to zrovna budu mít prachy. Co myslíte zahrajem si GT na CFW brzy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Neo: Já si teda myslim, že GT pude na CFW hodně rychle i kdyby tam byla nová ochrana. Do tý doby to určitě už pude obejít. A Infra multiplayer nebude na závodění, aler jenom na výměnu aut mezi sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Srpen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2009 Neo: Já si teda myslim, že GT pude na CFW hodně rychle i kdyby tam byla nová ochrana. Do tý doby to určitě už pude obejít. A Infra multiplayer nebude na závodění, aler jenom na výměnu aut mezi sebou. tak doufám, že máš s tím CFW pravdu... Já to už nemůžu vydržet. Ve škole mě teď čeká nejhorší rok a tahle hra by mi hodně pomohla:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jorge Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Na právě probíhajícím GamesCom v Něměcku bylo možné si odzkoušet také Gran Turismo pro PSP.Odkaz na video níže. http://www.youtube.com/watch?v=KEUzLSeuY4A Překvapilo mě, že je možné se přepnout na pohled z kabiny.Dost se na tu hru těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 hmm.zase žádné starší BMW jako E30,E34.Hlavně že tam je stovky nesmyslných japonců s kterýma nebude nikdo jezdit.A pořádné evropské auto tam nedají.Jediná věc která mě na tom sere To mě vytáčí uplně nejvíc, kultovní auto jako je e30, e28 tam prostě neni. V GT4 je nějakej žralok ale jen jako legendary cars. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Na právě probíhajícím GamesCom v Něměcku bylo možné si odzkoušet také Gran Turismo pro PSP.Odkaz na video níže.http://www.youtube.com/watch?v=KEUzLSeuY4A Překvapilo mě, že je možné se přepnout na pohled z kabiny.Dost se na tu hru těším. ty pí*o! :shock: pohled zevnitř tak to bude naprostá pecka tahle hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.