Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Gran Turismo Mobile

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 713
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Ještě k Flat Out.. nevim jak vám, ale mě to neběželo plynule na 333MHz... co je to za hru když valim na takových 20FPS... (pokud někdo víte co s tím, poraďte..)

GT pojede na 60, což je optimální, jen jsem zvědavej na ten herní systém...

60 to pojede průměr (pokud dodrží co řekli)

jinak myslí mže 60fps je už moc velký luxus na psp ... 30 je dostatek i pro xko a ps3

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

60 to pojede průměr (pokud dodrží co řekli)

jinak myslí mže 60fps je už moc velký luxus na psp ... 30 je dostatek i pro xko a ps3

60 fps je pro závodní hru jedině dobře... závodní a FPS hry se na PS3/Xbox/PC při 60fps a více hrajou mnohem líp... např COD, CS atd hraje dost lidí při 100 a víc fps ;)

no myslím že 60 fps je na PSP hru až moc...

sú to závody noo

ale napríklad na God of War mi uplne stačilo tých 18-19 fps čo tam boli, a nemal som s tým problém

18-19 ? supér... ale plynulej obraz člověk vidí při 24 a více fps...

Odkaz ke komentáři

trocha oživení

http://www.incgamers.com/News/18504/gran-turismo-psp-multiplayer-modes-detailed nějaký info+nový záběry ze hry

EDIT: http://www.thesixthaxis.com/2009/09/13/gran-turismo-psp-requires-fw-6-00/ tak snad nám to GEN udělá... No hru si stejně koupím a mám pandoru tak je mi to celkem jedno, ale bylo by to fajn.

Odkaz ke komentáři

upřímně. V jiných diskuzích všichni nadávají jak je nahovno, že tam nebude kariéra, ale mě ten herní systém vyhovuje... Že si budu jezdit závody jak se mi zachce, bez nějakýho systému kterej mi bude říkat co mám jezdit a s čím mám jezdit. V hodně závodních hrách(zvlášť okruhové na PC) mám nejraději právě Quick Race, kde si sám zvolím trať, auto, podmínky atd. Je dobře, že tady za tohle budou peníze:)

EDIT: mimochodem co to je za červený auto na tom nejnovějším videu(nejnovějším tady na CF) ve 28vteřině?

Odkaz ke komentáři

Jestli tam neni kariera, tak je to pro mne celkem sok a velke zklamani.. Quickrace je uplne k nicemu.. Bavi mne jezdit pro neco - pro body, pro otevreni novych veci.. Pro tuning motoru/soucastek.. Pro nova auta. Pokud tam neni kariera, tak to posrali, jak mohli.

Quickrace je vsude - ten by tam byl i kdyby tam byla kariera. Ukaz mi hru, kde je JEN kariera.. Takze toho ses bat opravdu nemusel.

Odkaz ke komentáři

Jestli tam neni kariera, tak je to pro mne celkem sok a velke zklamani.. Quickrace je uplne k nicemu.. Bavi mne jezdit pro neco - pro body, pro otevreni novych veci.. Pro tuning motoru/soucastek.. Pro nova auta. Pokud tam neni kariera, tak to posrali, jak mohli.

Quickrace je vsude - ten by tam byl i kdyby tam byla kariera. Ukaz mi hru, kde je JEN kariera.. Takze toho ses bat opravdu nemusel.

Quickrace je všude, ale ne všude jsou za něj prachy nebo postup. Na těch stránkách na který jsem dal odkaz na předchozí straně píšou, že pro milovníky kariéry je tam něco málo přes 100 něčeho jako licence test. nwm no jaký to bude, ale podle mě to dobrý bude určitě.

Odkaz ke komentáři

pockad ona nebude kariera ?to nak nechapu a myslim si ze zavodni hra kord jeste "real driving simulator" by mel mit karieru ? jak to tedy bude probihat jestli si budu moct jentak jezdit jako Quickrace v GT4 na ps2 a jeste k tomu uz vsechny auta odemceny tak to jako sorry ,ale to bych opravduz zustal u CFW ...me staci uz jen to ze budou jen 4 auto na trati aspon 6 ...

Odkaz ke komentáři

Co zase strašíte s kariérou ? Já to pochopil tak, že to nebude žádná strikně daná kariéra, ale můžeš si vybrat v jakým pořadí závody odjedeš nebo si nejdřív uděláš všechny licence, jaký auto si koupíš atd... prostě jako všechyn GT ^^

Odkaz ke komentáři

Bát se nemusíte, kariéra bude, dokazují to i screenshoty, kde je vidět kolik se dá vyhrát těch korun za jaký umístění, takže nevím kde na to ten co psal že nebude přišel. Na kterýmsi videu o tom mluvili a bez kariéry by si to podle mě nedovolili vydat, zaprvé by porušili tradici kariér ve všech verzích a zadruhé by to mělo mnooohem menší hratelnost...Přidávám ještě seznam aut, která ve hře budouhttp://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=118301Btw. začíná se s Peugeotem 206

Odkaz ke komentáři

Z tohoto článku jsem pochopil, že tam nebude klasická kariéra jako v jiných dílech GT. Bude to více volnější. Nicméně se dá předpokládat že za úspěšné plnění "Challenge modu" se budou odemykat nová auta, stejně tak jako za vyhrávání různých typů závodů v různých režimech.

Pravděpodobně to tedy nebude udělané stylem 1. závod -> 2. závod -> 3. závod, ale spíše závod #1 = nová kára, závod #2 = nová převodovka, ...

Takže stejnak bude muset člověk projet všechny typy závodů a tratí aby si odemkl všechny možnosti, které ve hře budou.

Určitě se nemusíme obávat toho, že by tam byla v hlavním menu jen možnost Quick race a rovnou tam byly všechny vozy v plné ráži...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu