mistel Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Ještě k Flat Out.. nevim jak vám, ale mě to neběželo plynule na 333MHz... co je to za hru když valim na takových 20FPS... (pokud někdo víte co s tím, poraďte..) GT pojede na 60, což je optimální, jen jsem zvědavej na ten herní systém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 Ještě k Flat Out.. nevim jak vám, ale mě to neběželo plynule na 333MHz... co je to za hru když valim na takových 20FPS... (pokud někdo víte co s tím, poraďte..) GT pojede na 60, což je optimální, jen jsem zvědavej na ten herní systém... 60 to pojede průměr (pokud dodrží co řekli) jinak myslí mže 60fps je už moc velký luxus na psp ... 30 je dostatek i pro xko a ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Září 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2009 no myslím že 60 fps je na PSP hru až moc... sú to závody noo ale napríklad na God of War mi uplne stačilo tých 18-19 fps čo tam boli, a nemal som s tým problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porty Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 pokud bude grafika jako na videu tak to bude supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 60 to pojede průměr (pokud dodrží co řekli)jinak myslí mže 60fps je už moc velký luxus na psp ... 30 je dostatek i pro xko a ps3 60 fps je pro závodní hru jedině dobře... závodní a FPS hry se na PS3/Xbox/PC při 60fps a více hrajou mnohem líp... např COD, CS atd hraje dost lidí při 100 a víc fps ;) no myslím že 60 fps je na PSP hru až moc...sú to závody noo ale napríklad na God of War mi uplne stačilo tých 18-19 fps čo tam boli, a nemal som s tým problém 18-19 ? supér... ale plynulej obraz člověk vidí při 24 a více fps... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 trocha oživení http://www.incgamers.com/News/18504/gran-turismo-psp-multiplayer-modes-detailed nějaký info+nový záběry ze hry EDIT: http://www.thesixthaxis.com/2009/09/13/gran-turismo-psp-requires-fw-6-00/ tak snad nám to GEN udělá... No hru si stejně koupím a mám pandoru tak je mi to celkem jedno, ale bylo by to fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Gran Turismo pro PSP vyžaduje firmware 6.00. http://www.qj.net/Gran-Turismo-PSP-requires-OFW-6-00/pg/49/aid/134492 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 stejně to bude jen slabý odvar toho co nás čeka 4prosince ... uz aby vyslo GT5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 GT5 na PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 GT5 na PSP? na ps3 samozřejmě :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 jeden video sestříh z několika záznamů,myslim že tu ještě neni http://www.eurogamer.net/videos/digitalfoundry-gran-turismo-psp-gameplay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 safra uz se tesim..myslim ze to bude hra roku!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 upřímně. V jiných diskuzích všichni nadávají jak je nahovno, že tam nebude kariéra, ale mě ten herní systém vyhovuje... Že si budu jezdit závody jak se mi zachce, bez nějakýho systému kterej mi bude říkat co mám jezdit a s čím mám jezdit. V hodně závodních hrách(zvlášť okruhové na PC) mám nejraději právě Quick Race, kde si sám zvolím trať, auto, podmínky atd. Je dobře, že tady za tohle budou peníze:) EDIT: mimochodem co to je za červený auto na tom nejnovějším videu(nejnovějším tady na CF) ve 28vteřině? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Jestli tam neni kariera, tak je to pro mne celkem sok a velke zklamani.. Quickrace je uplne k nicemu.. Bavi mne jezdit pro neco - pro body, pro otevreni novych veci.. Pro tuning motoru/soucastek.. Pro nova auta. Pokud tam neni kariera, tak to posrali, jak mohli. Quickrace je vsude - ten by tam byl i kdyby tam byla kariera. Ukaz mi hru, kde je JEN kariera.. Takze toho ses bat opravdu nemusel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Jestli tam neni kariera, tak je to pro mne celkem sok a velke zklamani.. Quickrace je uplne k nicemu.. Bavi mne jezdit pro neco - pro body, pro otevreni novych veci.. Pro tuning motoru/soucastek.. Pro nova auta. Pokud tam neni kariera, tak to posrali, jak mohli. Quickrace je vsude - ten by tam byl i kdyby tam byla kariera. Ukaz mi hru, kde je JEN kariera.. Takze toho ses bat opravdu nemusel. Quickrace je všude, ale ne všude jsou za něj prachy nebo postup. Na těch stránkách na který jsem dal odkaz na předchozí straně píšou, že pro milovníky kariéry je tam něco málo přes 100 něčeho jako licence test. nwm no jaký to bude, ale podle mě to dobrý bude určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 pockad ona nebude kariera ?to nak nechapu a myslim si ze zavodni hra kord jeste "real driving simulator" by mel mit karieru ? jak to tedy bude probihat jestli si budu moct jentak jezdit jako Quickrace v GT4 na ps2 a jeste k tomu uz vsechny auta odemceny tak to jako sorry ,ale to bych opravduz zustal u CFW ...me staci uz jen to ze budou jen 4 auto na trati aspon 6 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 http://www.thesixthaxis.com/2009/09/13/gran-turismo-psp-requires-fw-6-00/ tady o tý kariéře píšou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 nemohl by to nekdo napsat v cj , vim google prekladac ,ale ten to prelozi jak ja kdybych si to cetl sam :Da to tak nach nepochopim :Ddik moc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Co zase strašíte s kariérou ? Já to pochopil tak, že to nebude žádná strikně daná kariéra, ale můžeš si vybrat v jakým pořadí závody odjedeš nebo si nejdřív uděláš všechny licence, jaký auto si koupíš atd... prostě jako všechyn GT ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stewe12 Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Bát se nemusíte, kariéra bude, dokazují to i screenshoty, kde je vidět kolik se dá vyhrát těch korun za jaký umístění, takže nevím kde na to ten co psal že nebude přišel. Na kterýmsi videu o tom mluvili a bez kariéry by si to podle mě nedovolili vydat, zaprvé by porušili tradici kariér ve všech verzích a zadruhé by to mělo mnooohem menší hratelnost...Přidávám ještě seznam aut, která ve hře budouhttp://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=118301Btw. začíná se s Peugeotem 206 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 To už je oficial seznam že? JInak za 14 dní je to tady... ale CFW 6.00 zatím ne :( ED: dyt to je jen tak kolem 100 aut, nemělo tam být 800? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stewe12 Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 Ten borec akorát sepsal seznam aut, co viděl na videiích a cco říkali že tambude, psal že uvítá pomoc s doplňováním seznamu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hctjstbk Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 http://psp-flash.tym.cz/news.php?readmore=4 - Nové screenshoty a informace o hře.. Možná to zde již bylo zmíňeno, nejsem si jistý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 a s tou karierou...když všude o gt psaly ze ze tam budou drifty atd. a vsechno bude obaleno do kariery a vy resite ze tam nebude kariera.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seph Odesláno Září 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2009 http://www.thesixthaxis.com/2009/09/13/gran-turismo-psp-requires-fw-6-00/tady o tý kariéře píšou Z tohoto článku jsem pochopil, že tam nebude klasická kariéra jako v jiných dílech GT. Bude to více volnější. Nicméně se dá předpokládat že za úspěšné plnění "Challenge modu" se budou odemykat nová auta, stejně tak jako za vyhrávání různých typů závodů v různých režimech. Pravděpodobně to tedy nebude udělané stylem 1. závod -> 2. závod -> 3. závod, ale spíše závod #1 = nová kára, závod #2 = nová převodovka, ... Takže stejnak bude muset člověk projet všechny typy závodů a tratí aby si odemkl všechny možnosti, které ve hře budou. Určitě se nemusíme obávat toho, že by tam byla v hlavním menu jen možnost Quick race a rovnou tam byly všechny vozy v plné ráži... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.