Anonymous_ Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Mas patchnutou verzi a UMD driver na M33? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHASE87 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Mas patchnutou verzi a UMD driver na M33? Nevim co je patchnuta verze ten driver mam na m33 tu patchnutou verzi asi nemam...porad proosim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Dragon Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Tady to stáhni: http://console-forum.net/showthread.php?p=679188#post679188 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 co udělá položka v nastavení Instal UMD data??? Když hraješ z ISA popř. GT ze Storu, tak to v podstatě udělá na tý kartě 2. instalaci GT xD takže úplně na nic :D. Jediná výhoda je to pro ty co to mají na UMD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exlife Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Zde by ste mohli zanechat vaše tipy třeba jak nejrychleji vydělávat ale i třeba něco jineho co jste oběvily PS:mužete sem dát i nějáké cheaty nebo něco do cwcheat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 na peníze jsou na začátku nejlepší challenge kde když dáváte co nejvíce zlatých tak peníze lítaj nahoru hodně ryhle, co se závodů týče používám například hodně trať Fuji Speedway 90' která je snadná a kde máte na vyšších levelech obtížnosti za 5 kol přes 100 000 crd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Tak jsem se to dohrál k ending movie, je to supr, fyzika aut a dobře a hlavně reálně udělané drifty, prostě vemu M5 dám dopředu leší gumy dozadu horší a kroužim bokem třeba 10 kol na okruhu. Mám M5 v originálním stavu, žádný blbosti neony, nitro a podobný ptákoviny, jsou na tom origo kola, podvozek si pustim níž a driftuju. Nikdo mi do toho nekecá píčoviny jako amazing drift, show drift apd. a neřve na mě v každé zatáčce, podle úhlu natočení sám vidím jak na tom jsem. A blíží se to realitě, kdo někdy řídil auto bokem musí mi dát za pravdu. A když mě to nudí, koupim si něco jinýho, počtu jak se to vyrábělo, zkouknu parametry a jedu. Nic víc nic, nic mín. Světové okruhy jsou super navíc bych se jednou v reálu rád svezl na severní smyčce a tohle je dobrej trénink. Hezký je úvodní video, rally mě baví. Obtížnost trochu klesla, kupovaní součástek mi ani neschází, spíš třeba mi vadí absence výměny disků. Je to hra která mě bude bavit hodně dlouho dokud neprojedu bokem každej okruh a s 800 autama to bude trvat hodně dlouho. Kdyby byl infrastructure MP nebylo by co řešit. Takhle je to sice kvalitní, nicméně značně ostříhané GT. Avšak moje očekávání to splnilo a rozhodně nezklamalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Pude mi ta hra na 4.01 m33-2 Jestli to má cenu stahovat? A pýjde na ten s. dirt 2 a naruto? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Ne... updatni na 5.50GEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike97 Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Jenom se chci zeptat to si mužou updatnout sám? Nic to nestojí? bude to psp stejné jako dřív? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Můžeš, ne, bude (až na ten fw, samozřejmě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Já jak už ste si asi všimli, tak jsem se zajímal o Nissan 350z. Zdá se mi to taky celkem reálný. Max 270Km/h úplně podle pravdy. U té upravené verze žluto fialové se mi nelíbí vůbec zatáčení. Je to možná pravda, že takové je. Sice je 350z celkem těžká na řízení, ale až tak jak je v té hře si nemyslím. Jinak proste hra mě opravdu získala. Super je ten závod v tom kaňonu. Prostě si to jedete a pod vama taková hloubka. Pěkně je to udělané.:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 čau sem asi úplně blbej a nebo je pravda že se tam daj tunit auta prože vim že ve 2 z ps1 to šlo tak to jde i tady a nebo ne a ještě sem zaslech že jak si kupuju auto a jak se dá změnit barva že to souvisí s ničim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 350Ztko je v serii přetáčivé pokud vše vypneš, subjektivně by nemělo být nedotáčivé, nějaká ta upravená verze nemá ale s 350z nic společného, podvozek na okruhy neumožnuje driftovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 nevíte proč mi hra nejede ani na 5.50 GEN-B2? m33 driver mám... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 350Ztko je v serii přetáčivé pokud vše vypneš, subjektivně by nemělo být nedotáčivé, nějaká ta upravená verze nemá ale s 350z nic společného, podvozek na okruhy neumožnuje driftovat. Ty tomu nějak rozumíš. Ty si testovací jezdec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Je to celkom dobra hra, avsak mam problemy vytocit zakrutu :). Brzdite vacsinou prerusovane alebo ako? Auta ma v reale vobec nezaujimaju, vodicak este nemam, ale hra je to zaujimava, celkom ma to bavi :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Je to celkom dobra hra, avsak mam problemy vytocit zakrutu :). Brzdite vacsinou prerusovane alebo ako? Auta ma v reale vobec nezaujimaju, vodicak este nemam, ale hra je to zaujimava, celkom ma to bavi :). Musíš brzdit před zatáčkou a když nestihneš dobrzdit tak v zatáčce už jen hodně mírně jinak vyletíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 hele tak co je tam nějakej tuning jako ve 2 nebo ne Je to celkom dobra hra, avsak mam problemy vytocit zakrutu :). Brzdite vacsinou prerusovane alebo ako? Auta ma v reale vobec nezaujimaju, vodicak este nemam, ale hra je to zaujimava, celkom ma to bavi :). a nebo vedle zařazené rychlosti se ti před zatáčkou zobrazí červene rychlost tak na tu si podřad a nebo ubrzdi. a jeste si zapni ty čáry modrý a až se to naučíš tak je vypni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Si mam dat manualne radenie? o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 nevi nekdo jak obejit aby tam sel save z jinyho pspcka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 sry za blby dotaz nejak to tu nesleduju jede tahle pecka na pspcka z ve kterych e gen nebo cwenabler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Si mam dat manualne radenie? o_O Ne, staci, kdyz si tam das vodici caru a pojedes tak, aby jsi tam nemel cervenou lajnu (kdyz bude cervena, tak brzdi, aby zmodrala). Brzdi vzdy pred zatackou. Pokud brzdis behem zataceni, tak to zataci pomalu. Obcas staci jen pustit plyn. sry za blby dotaz nejak to tu nesleduju jede tahle pecka na pspcka z ve kterych e gen nebo cwenabler Jede jen na 5.50 GEN(-B2). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 S novou verzí decrypteru 2.3 jede i na 5.03GEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Nedá se někde stáhnout již upravená verze pomocí decrypteru 2.3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.