Cr4sH009 Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 tekku a kde kdyžtak stáhnu ten decrypter 2.3 ?? To myslíš ten PRX Decrypter v2.3 ?? Jestli jo tak už do běžim zkusit :) EDIT: Tak jsem to zkusil tím PRX Decrypter v2.3 a GT mi napíše The game could not be started. Takže nevím jestli jsem udělal bše správně,takže to kdyžtak někdo pls zkuste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 S novou verzí decrypteru 2.3 jede i na 5.03GEN Takže i na ChickHENu -> CFWEnableru 3.60 (CFW 5.03 MHU)..?:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3nNy Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Super hra!!! jen mensi problem, kdyz hraju s kamosem pres AD-hoc tak on ma hru porad stejne rychlou jako v singlu, ale ja mam hru strasne zpomalenou takze se stejnym autem ja sem v prvni zatacce a on v pulce kola :( Zkouseli sme vselijak nastavit handicapy a podobne veci ale nic nepomaha. Ja mam PSP fat s 5.50Gen-B a on PSP slim s 5.03M33. Nevite cim by to mohlo byt.Vim ze sem tady cetl uz podobny problem ale uz sem to nenasel :( Kdyztak dik moc za radu :) .....nechci furt jen prohravat xDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 Tak GT je HODNE velke zklamani.Vzdyt to je nuda jak prase.Jezdit blbej singlerace a challenge mod.Ta kariera tam hodne chybi.Co z toho ze to ma peknou grafiku a obsahuje to 800 aut,kdyz neni duvod hrat tu hru,dokola jezdit single race,koupit jiny auto a znova dokola singlerace.Ani nejde tunit motor auta,proste nic.Jen NUDA,STEREOTIP a zase NUDA ! Totalni propadak ktery nestoji ani za stazeni natoz vyhodit 1200kc v krame. moje hodnoceni 2/10 a to jen za tu grafiku,800 aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exlife Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Hele ty to zas tak nepřehánej myslím že tato hra je taky hodně stavěná na ad hoc mod abys mohl pařit s kámošama ale když furt jezdíš sám tak je jisty že to bez kariery časem omrzí já to smažím s kámošem a nemujžeme se nabažit furt valime s formulema od ferrari a s buggatkou :roll: PS:A moc to stema urážkama nepřeháněj neco by ti totiž mohlo přiletět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 To mi neřikejte že se tam fakt neda jezdit naka kariera.....ten delam licence tak doufam ze se pak neco treba odemkne ne.....snad se tam nedaj jezdit zavody jenom v single abych si tam vybral zavod,auto ,trat a jen tak jel ?? a jinak licence sou docela težký v C už mam jenom bronzy skoro.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Psychos....ano kariera neni a mas na vyber jen Single race....po skonceni Challege modu(1-2 dny hrani)uz prakticky neni duvod hrat hru.Aspon tam mohli udelat infrastructure a hned by byl duvod hrat hru dal a kupovat auta,ale takhle?opravdu spatna hra.mi prijde ze je to demo a ne plna hra :d ... je to k nicemu jako GT5 prologue na ps3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Tak to je moc takže jediný co tam dá hrat sou trapny licence a když je udělam tam mi to je stejne k hov....jezdit single je oničom......jak mohly tahle podelat takovej titul:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 já vydělávám na své oblíbené auta a to je důvod proč to hraju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Nevím jestli to tu už bylo , ale tady je stránka kde mají všechny auta z GT na psp http://jalopnik.com/5372435/all-830-cars-from-gran-turismo-for-psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Tak to hraju a dojmy sou zatím kladné.. Grafika na PSP docela dost dobrý, jízdní model taky dobrý, příjemné svezení.. Minusy: divný pocit s jízdy, absence kariéry, občas je těžké uřídit vůz Hodnocení: 8/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawor Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Je to snad trochu neucelené TG, ale jinak naprostá spokojenost, místo kariéry sposta "licencí", chování auta zatím nejlepší jaké jsem na PSP viděl, je pravda, že jsem nehrál TOCU, takže až tak přesně to nevím, ale například Dirt 2, nebo NFS se s tím nedá srovnávat. Auta jsou vypracované velmi detailně a chovají se tak jak mají, jen pohled z auta mohl být prehlednejší, je dost zapuštěný a viditelnost slabá hold ten displej je fakt malý, tratě jsou mírně rozmázlé, ale i tak bych uvítal větší display, abych si hru užil. Uvítal bych, kdyby se daly auta upravovat a ne jen takový quick "nic" tune ala Prolog. Je to zkrátka další díl GT a má opět svoje kouzlo, není moc her které zapnu a hraju do doby než mi chcípne baterka, vlastně nebyla do teď žádná, ale od rozehraného GT se fakt těžce odchází, to mi věřte. Při závodní hře mi jde hlavně o pocit z jízdy a tady je ten pocit fakt dobrý. 8,5/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huks-oN3 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 podla mna pekna hra hlavne rally su pekne spracovane az na to ze to az moc šmýka najslabsi clanok hry je ze zapnete hru, a ze co teraz? iba signle race a licencie..keby dali radsej 450 aut co by uplne stacilo, a nejaku peknu karieru tak by to bola hra hier! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exlife Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Tak pravě jsem dokoupil první stovku aut a strašně mě zkalmalo že suzuki escudo (hráči GT2 víme :-) není nejrychlejší i když má nejvíc koní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 někde tu byl dotaz jak nejrychleji vydělat... já jsem volil Nurburgring na S jedno kolo za 150 000 několikrát denně (150 000 za 7 minut), ale na Test Course jde vydělat 150 000 za 2 kola(S) za 4 minuty(akorát je to nehorázná nuda, nurburg rulez) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huks-oN3 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 neo: ako na test course ja mam NISSAN C-WEST RAZO SILVIA 01 a mam ich na D rank a nemozem ich vobec dobehnut idem na maximalke a oni sa mi furt stracaju z dohladu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Těch aut si mužete koupit kolik chcete??:psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Nejvíc peněz se dá vydělat v mulťáku.Už sem to tady jednou psal.Za dvě kola v Nurburgring se mi podařilo vyhrát 1 milion. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 neo: ako na test course ja mam NISSAN C-WEST RAZO SILVIA 01 a mam ich na D rank a nemozem ich vobec dobehnut idem na maximalke a oni sa mi furt stracaju z dohladu.. jediná rada je koupit si opravdu pořádný auto... "Levný" a dobrý je např. Saleen(nebo jak se to píše) a s tím jsem vyhrával bez problémů na S. Teď mám Veyron(no coment). Musíš tam hodně využívat větrný stín. Bohužel některá japonská auta(např mitsub HR(něco) koncept) mají tak blbě udělaný omezovač, že když auto ve větrném stínu jede nad rámec svých schopností, tak se na chvíli úplně odpojí motor a auto potom hrozně zpomalí. S takovým autem nelze na Test Course vyhrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toppi3 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 hele jak zjistim který auta už sem koupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Dají se stará auta nějak prodat? A jde zobrazit zpětné zrcátko z pohledu zvenku za autem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exlife Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Ne nedají což je taky docela škoda ten pegueot mi kazí moji zbírku drahých aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Nejvíc peněz se dá vydělat v mulťáku.Už sem to tady jednou psal.Za dvě kola v Nurburgring se mi podařilo vyhrát 1 milion. To se ti povedlo jak? :D Při adhocu 1vs1, Nurburgring, 2 kola, sem dostal nějakejch 250k credits :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mistel Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Ježiši proč tam ty frajeři nadali tuning alespoň jako v GT 2 :-/ to jediný mi tam chybí k dokonalosti, ještě možná ten dementní systém kupování vozů, ale jinak je to špica, zvlášť vlastní hudba (asi s tim počítali, proto tam dali takovej soundtrack :-D) PS: nevíte někdo, jak jde nějka viditelně zlepšit výkon za pomoci quick tune? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huks-oN3 Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 u kazdeho auta to je inak! a ten demetní system nakupovania je tam podla mna dobre, co by to bolo zac keby vidis hned vsetky znacky a mohol by si nakupovat tak, to by bolo demetní, inaak podla mna tu je uz dost "recenzí" od vas tak by sme sem mohli davat trebarz ake auta sa hodia na drift s jakym vykonom a pod.. ja napriklad driftujem so svojim camarom na trati "Cathedral rocks trail 2" bez uprav.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.