Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 16, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Ano, musíš udělat update na 5.50GEN-D viz. tutorialy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Myslel jsem si diky ja jen nechtel menit CFW zbytecne kdyby to nebylo tim... Jen doufam ze mi pujde vse co slo na tomto CFW a hlavne temata asi ale nepujdou ze? a programy a tak??? No zkusim to ted udelat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 cau lidi co máte za auto? Já mam bugati veiron nebo jak se to píše a to je nářez ale ta rychlost jedu 370 a vypadáto jak 200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 17, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Myslel jsem si diky ja jen nechtel menit CFW zbytecne kdyby to nebylo tim...Jen doufam ze mi pujde vse co slo na tomto CFW a hlavne temata asi ale nepujdou ze? a programy a tak??? No zkusim to ted udelat. Zbytečně určitě ne, půjdou ti všechny nové hry opatchované. Ano, půjde ti vše akorát cxmb budeš muset stáhnout pro 5.50GEN ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 cau lidi co máte za auto? Já mam bugati veiron nebo jak se to píše a to je nářez ale ta rychlost jedu 370 a vypadáto jak 200 a jak si mam koupit bugaty....to musim doufat ze se nekdy objevi mezi prodejcema.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 17, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 ^_^ Musíš sledovat prodejce co ti nabízejí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Moje nejelšpí auto je zatím Audi R8 race car za 3 500 000. Veyron je sice rychlejší, ale zrychlení má horší a obratnost mnohem horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmatura Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 dá se nějak hrát GT online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1468621165 Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 dá se nějak hrát GT online? přes xlink kai http://console-forum.net/showthread.php?t=31771 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Dneska jsme chtěli s kámošem zapařit GT přes Ad-Hoc,ale jaksi jsme se nenašli:-/ Kanál máme stejnej,ale myslím si,že je to tím,že on má EU verzi na UMD,zatímco já mám US verzi na MS...je to tím?A když bych si stáhl EU verzi,půjde mi tam save z tý US verze?Díky za odpověď:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Dneska jsme chtěli s kámošem zapařit GT přes Ad-Hoc,ale jaksi jsme se nenašli:-/Kanál máme stejnej,ale myslím si,že je to tím,že on má EU verzi na UMD,zatímco já mám US verzi na MS...je to tím?A když bych si stáhl EU verzi,půjde mi tam save z tý US verze?Díky za odpověď:-) Ano,musí být stejná verze hry a jinak savy se na GT kombinovat nedají vůbec :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Jistě že je to tím.. musíte mít stejnou verzi hry... a savy ti nepůjdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Tak ho musím donutit ke flashi jeho PSP:-D Ale jinak díky za odpověď;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Tak sem vcera oprasil PSP a zkusil tuhle gamesu. Hraje se to docela dobre, ale nemohl sem za boha prijit na to, jak si prepnout pohled ze vnitr na pohled z venku na cele auto. Jde to nejak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Potřeboval bych save, nějakým způsobem se mi ztratil.....:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Tak sem vcera oprasil PSP a zkusil tuhle gamesu. Hraje se to docela dobre, ale nemohl sem za boha prijit na to, jak si prepnout pohled ze vnitr na pohled z venku na cele auto. Jde to nejak? zkus se podivat do nastaveni,pomaha to xD Jinak myslím,že selectem;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Potřeboval bych save, nějakým způsobem se mi ztratil.....:roll: asi tezko kdyz kazdy PSP si vytvari svuj save...takze save z jinyho PSP ti stejne nepujde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Zajimava hra ale ze by to byla pecka se mi moc nezda a co me opravdu nasralo bylo to ze jsem cekal hodne dlouho nez se ve vyberu obevi Lancia a ja si budu moct koupit Intergralu no a ja se dockal ale co se nestalo jako jizdni vlastnosti jsou fakt desny :( totalne se s tim neda jezdit 4x4 ??? fakt des... temer stejne vlastnosti jako kamarro ktery se mi porad toci dokola (nahon na prdel - to chapu) ale Integrala??? :( Mate nekdo zkusenost jinou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Nechci ti kazit radost ale vše je tam tak jak má být.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 To bylo na me??? Ta ovladatelnost Delty integraly je desna jezdil jsi s ni??? Mam jeste PS2 a starsi gran turismo a tam se s deltou jezdi uplne paradne a o dost lepe jak s ostatnimi auty proste tak jak by to melo byt.Ale u toho PSP je o bida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 Mě to přijde ok, chvíli jsem s ní jezdil než jsem zničil save. Kdyžtak polad podvozek. Mě na tom nejvíce fascinují drifty tam se člověk fakt vyřádní a působí to realisticky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 OK dik za tip jenze me to auto se strasne pretaci opravdu sklamani na PS2 masakr auto ale na PSP :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Já nevím jak to má v reálu ale počítám že vhledem k výkonu bude proudit více kroutáku na zadní nápravu takže by se to přetáčet trochu mělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 V realu je to hodne luxusni zavodak ty jsi nikdy neslysel o lancii delte integrale??? To je zly :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koby1468624298 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Mám tuhle hru originál s novým psp v edici.. Ze začátku zklámání, ale ted si rád jezdim i doma ve volným čase, bohužel nemám ps3 atd :) je to dobrý, ne že ne.. kariéra škoda, ale co už.. Ale chci se zeptat na jednu věc, každých třeba 200m mám na silnici pár bílých teček v textuře... Dělá vám to taky nebo mám nějakou nepovedenou verzi nebo špatnej kus psp? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.