Jozev Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Me to nic nedela nebo jsem si nevsiml mas 3000 nedela ti to ten display??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koby1468624298 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 to podle mě nesouvisí s displejem.. ale prostětim, že ta textura silnice jednou za čas nesedí.. a jsou tam taková bílý tečky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Tak nevim ja nic nevidel zatim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djax Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Taky se mi na nekterych tratich ty tecky objevuji, mam PSP 3004, origos GT PSP z PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koby1468624298 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 djax: tak to sem rád... :-) že nejsem sám... Dělá mi to často, některý tratě jsu bez nich, ale je jich menšina.. třeba monte carlo je těch teček plný, třeba v tunelu atd... No to je jedno, nějak mi to nevadí. Ptal jsem se spíš jestli nemám vadnej kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Dělá to bohužel každá verze hry... po čase to stejně přestaneš vnímat :) Jinak já se konečně pořádně pustil do GT a za 3 dny mám všdch 1O2 Challenge na zlato a teď se snažím dodělat všechny okruhy na Rank S. Jediný co mě dost mrzí je, že F1 2007 stojí 8.000.000 Cr :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michelito91 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Super hra doporuČuju:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djax Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Hlavně ty replaye vašich jízd, ty jsou graficky dokonalý, ještě nikdy jsem u replayů nestrávil tolik času, jako u Gran Turismo PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koby1468624298 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 je to dobrý.. :-) škoda jenom, že to nejde multiplayer po netu bez ps3... je to užasný, moc mě to baví... Si třeba jentak jezdim a driftuju a pak se dívám na replay :D jinak jezdim na profi a všechny asistence na off. ale to je tady asi jasný :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Koby: Ten MP by měl jít v klidu přes Xlink ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koby1468624298 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 xlink je určitě nějakej softík, kterej do neflash psp nenahraju vid? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 tady máš návod na ten mp http://console-forum.net/showthread.php?t=31771 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djax Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Jaký auto doporučujete na drift a jaký auto na normal závod? Něco v cenové relaci cca do 200 tis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slada Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 co mám dělat nejde mi save?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 28, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Uložit si ho, naformátovat kartu a znova nahrát savy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slada Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 seš si tim jistej na 100% ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 28, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Jestli se ti to nelíbí, tak můžeš odejít. Ano jsem si jistej, pokud nejdou savy, tak uložit, naformátovat a znova nahrát, pokud nepomůže, tak smůla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krumpl Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Dělá to bohužel každá verze hry... po čase to stejně přestaneš vnímat :)Jinak já se konečně pořádně pustil do GT a za 3 dny mám všdch 1O2 Challenge na zlato a teď se snažím dodělat všechny okruhy na Rank S. Jediný co mě dost mrzí je, že F1 2007 stojí 8.000.000 Cr :( ta formule je drsna! akorat se tezko ovlada ale to chce jen trenovat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Nevím někdo jestli sou v GT i Škodovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 no to určite niesu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Nevím někdo jestli sou v GT i Škodovky? Seznam všech aut ... Škodu nevidim :( http://www.pspworld.com/sony-psp/news/gran-turismo-psp-car-list-010638.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 óó to je malé mínus :),no co i tak je to palba.škoda,že místo hromady Toyot a Mitsubishy atd. se tam jedna stodváca nevešla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 By mě zajímalo kolik lidí by s takovou stodvácou jezdilo.. Škodovka prostě není pro japonce zajímavá značka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Hm to je pravda,ala třeba Oktávka RS by už myslím někoho zaujala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawood Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Tak sem vcera oprasil PSP a zkusil tuhle gamesu. Hraje se to docela dobre, ale nemohl sem za boha prijit na to, jak si prepnout pohled ze vnitr na pohled z venku na cele auto. Jde to nejak? zkus select :8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.