Tazcz Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Auto je podle mě jedno jaký máš. Musíš dojet první v každém ranku a on se ti pak zvedá sám. Teda aspoň u mě to tak funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Je to super hra... Nemůžu přijít na to jakým autem zvýším RANK na určitý trati . Například vyhraju závod a RANK se zvýší ale po další výhře zůstane stejný . Podle čeho mám vybírat auto abych po vyhraném závodě získal vyšší RANK trati ????? Předem díky :-) z ranku D na rank C musíš vyhrát jeden závod,z ranku C na rank B musíš vyhrát také jeden závod,z ranku B na rank A musíš vyhrát dva závody a z ranku A na rank S musíš vyhrát tři závody...ale vždycky na tom ranku z jakýho chceš přejít na vyšší...takže když chceš z ranku A na rank S,tak musíš vyhrát tři závody na obtížnost A... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pener Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 z ranku D na rank C musíš vyhrát jeden závod,z ranku C na rank B musíš vyhrát také jeden závod,z ranku B na rank A musíš vyhrát dva závody a z ranku A na rank S musíš vyhrát tři závody...ale vždycky na tom ranku z jakýho chceš přejít na vyšší...takže když chceš z ranku A na rank S,tak musíš vyhrát tři závody na obtížnost A... super!!! diky moc!!! a ještě co znamená hvězdička u auta , že si dám auto jako favorita , ale jaký to má význam??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 super!!! diky moc!!! a ještě co znamená hvězdička u auta , že si dám auto jako favorita , ale jaký to má význam??? Můžeš si to auto pak před time trialem nastavovat(tuhost pružin atd.) Do favorite listu jich však můžeš dát jen 25(nebo 30,teď nevím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Můžeš si to auto pak před time trialem nastavovat(tuhost pružin atd.) Do favorite listu jich však můžeš dát jen 25(nebo 30,teď nevím) Do favourite si jich můžeš dát rovnou stovku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Do favourite si jich můžeš dát rovnou stovku :) Nechci ti kazit náladu,ale do favourite listu si jich můžeš dát jen 30:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 z ranku D na rank C musíš vyhrát jeden závod,z ranku C na rank B musíš vyhrát také jeden závod,z ranku B na rank A musíš vyhrát dva závody a z ranku A na rank S musíš vyhrát tři závody...ale vždycky na tom ranku z jakýho chceš přejít na vyšší...takže když chceš z ranku A na rank S,tak musíš vyhrát tři závody na obtížnost A... díky... já myslel, že musíš zajet jednou aniž bys vylítl z tratě nebo boural... aspoň teď nemusím restartovat po každém výletu;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawood Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 díky... já myslel, že musíš zajet jednou aniž bys vylítl z tratě nebo boural... aspoň teď nemusím restartovat po každém výletu;) pro priste pouzivej THANKS 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 Gran Turismo addon zdarma Fandové závodní simulace Gran Turismo nyní získali možnost stáhnout si zdarma z amerického PlayStation Store addon s pěti, opravdu nadupanými vozy. Bohužel, v Evropě tento addon není k dispozici, takže budete muset vlastnit účet s přístupem na americký PlayStation Store a samozřejmě, americkou verzi hry Gran Turismo (UCUS98632) na UMD, nebo její ISO zálohu. Po stáhnutí addonu budete vlastnit vozy Enzo Ferrari, Lamborghini Countach LP400, Nissan GT-R SpecV, Cirtoen GT a můj oblíbený Bugatti Veyron 16.4. Nissan GT-R SpecV :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
master95 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Bugati Veyron je nej.!!!! mám ho koupený za 2 mega ale stálo to zato rozkalil jsem to s ním na 407km/h to jde co?? :D mám pro vás 4 otázky pls odpovězte :) 1) Myslíte si že bugati je nejrychlejší auto v GT?? 2) kolik je v GT aut někde píšou přes 500 a někde zase přes 800 tak co sakra!? 3) dá se hrát je AdHoc nebo i Infrastruktura?? ta samá otázka i o měnění aut! 4) už někdo udělal všechno na gold?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 1. nevim 2. myslim že jich je něco kolem 800 3. hrát se dá jen ad-hoc 4. určitě to někdo už udělal (myslim že i někdo tady na foru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
master95 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 je dobře že jich je přes 800 čím víc tím lepší :) ale je veliké zklamání měnit auta jen s kámoši protože PSP má jen jeden kámoš a má to nový GO a neumí to s tím nemá ani jednu hru LOL! :D PS: kdo to z vás hraje a jaký máte nej. auto?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 já to hraju a mam všetsky z toho addon packu ale moje nejoblíbenější jsou ferari a buggati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Já to taky hraju už mi to docela jde něco mám už na zlato ale je to docela těšký :( ale zase to na druhou stanu dlouho vydrží :D a moje nej. auto je taky bugati - má tu někdo koupenou tu formuli za 5 mega? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 No,mám koupenou tu formuli za 5 mega;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 A co je dobrá kolik jede?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Ferrari F2007 je lepší;-) Ale tohle když si vyladíš,tak docela dobře sedí na trati a maximálku má někde na 350(ve větrným pytli i mimo něj)-Dobrá je na Test Course,na Nordschleife je to s ní fakt těžký;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 chěl bych se zeptat kolik písmen je v (drajvink čelenč) :D A-Q nebo je to až do Z-ka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcus_aurelius24 Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Taky se přidám k fandům série Gran Turismo, GTM není úplně to pravé ořechové, trochu se od hlavních pilířů hry odklání, ale i tak se mi jako celek líbí. Kariéra nahrazená Challenges je taková náhrada nenáhrada, každý si na to musí udělat názor sám, mě osobně to zas tak hrozně nevadí, ale uznávám, že něco víc by zde mohlo být... Grafika se mi líbí, výběr aut je excelentní a ovládání taktéž. Zatím jsem u "Óčka" v Challenges, vše si jezdím na zlato, někdy to dá hodně práce (hodina ježdění :roll:), ale někdy se dá zlato zajet hned napoprvé, tedy aspoň v mém případě. Určitě to bude jak znalostí tratí, tak hodně podobnou fyzikou jak v GT4 na PS2. Ale proč píšu hlavně, jde mi o vlastní hudbu ve hře. Podle návodu jsem si vložil na kartu do "MUSIC" nějakou tu hudbu a v nastavení hry zadal folder "Music", ale bohužel, nic při závodě nehrálo... Tak znovu, tentokrát hudbu do složky "MUSIC/GTPSP" a v nastavení "Music/GTPSP" ale znovu nic... Už nevím co bych měl zkusit jiného, poraďte někdo, kdo jste si vlastní hudbu v GTM zprovoznil, jak na to, případně, co dělám špatně. Díky moc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stealkill159 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Potřeboval bych malou radu.Stáhl jsem si Gran Turismo od tud.Mám CFW 5.50 GEN-D3 a když hru spustím tak najede pár textů, černá obrazovka a nic.Potřeboval bych poradit čím to je, jestli hrou nebo PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawood Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Ale proč píšu hlavně, jde mi o vlastní hudbu ve hře. Podle návodu jsem si vložil na kartu do "MUSIC" nějakou tu hudbu a v nastavení hry zadal folder "Music", ale bohužel, nic při závodě nehrálo... Tak znovu, tentokrát hudbu do složky "MUSIC/GTPSP" a v nastavení "Music/GTPSP" ale znovu nic... Už nevím co bych měl zkusit jiného, poraďte někdo, kdo jste si vlastní hudbu v GTM zprovoznil, jak na to, případně, co dělám špatně. Díky moc:) já osobně nevím, kde jsi to v manualu našel, mam PSP s origo hrou GT a v manualu jsem teda na tohle tema nenasel nic. Ale spustit vlasní hudbu se mi povedlo v OPTIONS>SOUND SETTING>USER BGM>SELECT USER BGM>MUSIC DIRECTORY a vlasní mp3 fungujou je to paráda.... PS.: místo "MUSIC/GTPSP" dej MUSIC Directory mě tak funguje8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcus_aurelius24 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 já osobně nevím, kde jsi to v manualu našel, mam PSP s origo hrou GT a v manualu jsem teda na tohle tema nenasel nic. Ale spustit vlasní hudbu se mi povedlo v OPTIONS>SOUND SETTING>USER BGM>SELECT USER BGM>MUSIC DIRECTORY a vlasní mp3 fungujou je to paráda....PS.: místo "MUSIC/GTPSP" dej MUSIC Directory mě tak funguje8) Nenašel jsem to v manuálu ve hře, ale po dokončení Challenges "B" mi vyskočila hláška upozorňující na tuhle skutečnost, ale hlavně jsem to četl v jedný recenzi na internetu... Nejdřív jsem si v PSP/MUSIC vytvořil složku, do které jsem hudbu dal, tu mi to nalezlo jako GTPSP, odkliknul jsem ted tuhle možnost, ale nic nehrálo. Potom jsem vložil hudbu normálně bez dalších podsložek do PSP/MUSIC a v nastavení hry zadal jako directory Music, ale taky bohužel, nic se z repro neline, jen zvuk motoru atd... Asi si mě špatně pochopil, ale i tak díky za radu, ještě to zkusím nějak vykoumat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Nenašel jsem to v manuálu ve hře, ale po dokončení Challenges "B" mi vyskočila hláška upozorňující na tuhle skutečnost, ale hlavně jsem to četl v jedný recenzi na internetu... Nejdřív jsem si v PSP/MUSIC vytvořil složku, do které jsem hudbu dal, tu mi to nalezlo jako GTPSP, odkliknul jsem ted tuhle možnost, ale nic nehrálo. Potom jsem vložil hudbu normálně bez dalších podsložek do PSP/MUSIC a v nastavení hry zadal jako directory Music, ale taky bohužel, nic se z repro neline, jen zvuk motoru atd... Asi si mě špatně pochopil, ale i tak díky za radu, ještě to zkusím nějak vykoumat :D já vím proč ti to nehraje ta hudba a kdyby jsi pročetl tento thread tak taky by jsi věděl, po dokončení 2 úrovně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 já vím proč ti to nehraje ta hudba a kdyby jsi pročetl tento thread tak taky by jsi věděl, po dokončení 2 úrovně. Ale on to ví,že až po dokončení druhý úrovně(Béčka),vždyť to výše píše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcus_aurelius24 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 já vím proč ti to nehraje ta hudba a kdyby jsi pročetl tento thread tak taky by jsi věděl, po dokončení 2 úrovně. Já si tenhle thread právěže přečetl, ale ty sis asi pořádně nepřečetl moje příspěvky... Druhá úroveň je, předpokládám, "Béčko" v Challenges. Dokud ho nedokončíš, tak se ti možnost vlastního BGM Folderu neobjeví, já jí v nastavení mám... A jelikož akorát dokončuji "Óčko", tak to tím co si napsal opravdu nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.