dawood Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 Nenašel jsem to v manuálu ve hře, ale po dokončení Challenges "B" mi vyskočila hláška upozorňující na tuhle skutečnost, ale hlavně jsem to četl v jedný recenzi na internetu... Nejdřív jsem si v PSP/MUSIC vytvořil složku, do které jsem hudbu dal, tu mi to nalezlo jako GTPSP, odkliknul jsem ted tuhle možnost, ale nic nehrálo. Potom jsem vložil hudbu normálně bez dalších podsložek do PSP/MUSIC a v nastavení hry zadal jako directory Music, ale taky bohužel, nic se z repro neline, jen zvuk motoru atd... Asi si mě špatně pochopil, ale i tak díky za radu, ještě to zkusím nějak vykoumat :D normalne jsem vlozil hudbu na kartu do PSP/music pak jsem dal v nastaveni v GT jen to MUSIC Directory. Hudbu mam mp3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcus_aurelius24 Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2010 normalne jsem vlozil hudbu na kartu do PSP/music pak jsem dal v nastaveni v GT jen to MUSIC Directory. Hudbu mam mp3. Ja to mám taky všechno mp3ky, nevím čím to teda už je, mám to přesně tak jak ty píšeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawood Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Ja to mám taky všechno mp3ky, nevím čím to teda už je, mám to přesně tak jak ty píšeš... a hru maš origo? a nebo to mas nejakej bug Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stealkill159 Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Potřeboval bych malou radu.Stáhl jsem si Gran Turismo od tud.Mám CFW 5.50 GEN-D3 a když hru spustím tak najede pár textů, černá obrazovka a nic.Potřeboval bych poradit čím to je, jestli hrou nebo PSP. Prosim poradte, staci mi kdyz napisete ze nevite co s tim, aby se mi to neválelo na kartě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Prosim poradte, staci mi kdyz napisete ze nevite co s tim, aby se mi to neválelo na kartě. Zkus ji znovu stáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stealkill159 Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Práve sem si našel jinej odkaz a už sosám.Bohužel sem kartu po neúspěchu s GTM(z uloz.to to de pomalu a na CZshare sem uz nemel credity) stihl 2x 4GB karty stihl zaplnit tak budu muset mazat:):psp:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stealkill159 Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Tak sem zjistil že je to patchnutý a na GEN-D3 patchnutý nejdou:cry:.Potřeboval bych prosím nějakej odkaz na NEpatchnutou verzi GT Mobile z jakéhokoli serveru(ale nejlépe Multiload). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Tak sem zjistil že je to patchnutý a na GEN-D3 patchnutý nejdou:cry:.Potřeboval bych prosím nějakej odkaz na NEpatchnutou verzi GT Mobile z jakéhokoli serveru(ale nejlépe Multiload). Zkus http://pspisoz.com/modules.php?name=Downloads Pak dej PSP ISO/CSO a pak už si tam GT snad najdeš...Tam odsud to mám já a nemám s tím problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 nevíte někdo proč po dojetí některé trati na Rank S je u ní znacka buď S nebo S/0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 nevíte někdo proč po dojetí některé trati na Rank S je u ní znacka buď S nebo S/0 Řekl bych,že ta tvoje nula měla být písmeno D,čili rank u obrácené trati;-)(to jako že ji můžeš jezdit ještě pozpátku:wohow:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koby1468624298 Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Nejde nějak přitvrdit obtížnost? Některý tratě jsou i na S rank hrozně lehký... :-( Upozornuju, že všechny asistenty mám vypnutý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Řekl bych,že ta tvoje nula měla být písmeno D,čili rank u obrácené trati;-)(to jako že ji můžeš jezdit ještě pozpátku:wohow:) Ajoo kurňa to mě vůbec nenapadlo..zase díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andam Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 zdravim.. neznate nekdo nejakou fintu jak dostat do gt ty bonusove auta z PSN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 zadna finta neni treba aspon ja zadnou neresil stahnul jsem auta hodil do psp a pri spusteni gt naskocila hlaska o nainstalovani bonus aut... akorat snad musis dat pozor jakou verzi hry a bonusu mas PAL/NTSC nejspis nejsou kompatibilni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1468621165 Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 hrajete tuto hru někdo přes adhoc? zahrál bych si pište pište Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip12 Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Kde se dají stáhnout ty bonus auta? nikde jsem to nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Na PSN..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freddy33 Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Po kolika dnech, že se opakuje carlist??? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Streyda Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 Po 70 dnech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stiifii Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 Ja dal kolo na nrbrgrgu kolo za 6:10 s F1 a slo by to i pod 6 s treninkem:)) Tak jsem si řekl,že by nebylo od věci zjistit se kterým autem se dá ne NR zajet nejlepší čas. Pište sem svoje časy i když budou horší než některý který tu už budou pro srovnání s jinými auty. Já jsem zatím jel NR Time trial se třema autama a to jsou Audi R8 Race Car 01 za 6.11.507, GT by Citroen 08 za 6.42.344 a trochu ostudně Renault Megane 2.0 IDE Coupe 00 za 9.08.789. Jinak pište prosím pravdivé údaje, nejde o to, kdo to zvládne nejrychleji, ale které auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 zdar lidi,k vanocum budu mit gt a nemuzu se od cervence dockat a tak bych si stahl demo jenze nemuzu ho nikde najit,nema nekdo link? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tigi Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Tak jestli se nepletu tak demo GT5 ani neni........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 myslim demo na gt psp xD,nemohl jsem najit ani funkcni modnation racers a gow gos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 myslim demo na gt psp xD,nemohl jsem najit ani funkcni modnation racers a gow gos GT na PSP demo nemá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 škoda no :( jinak bych se chtěl ještě zeptat,ten addon zdarma pro eu verzy přes mediago - to potřebuju 6.35 (nejnovější) FW,nebo mi stačí 6.20? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.