Keles Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Jediná vec čo ma na tejto skvelej hre sklamala je NEMOŽNOSŤ hrania cez internet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 zkus xlink kai Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 tobě ten xlink kai de? :| mě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 mě taky ne xD,bud píše kvétirnk něco a nenaběhne nebo naběhne a po minutě to detachne od sevreru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitaWilson Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Zdar lidi.Možná to nepatří sem,ale tohle je nej auto hra na psp.Já jí pár měsíců mám,ale začel jsem jí hrát před 2 měsícema.Četl jsem na plno foréch hodně, a hodně kritika na single playerže není kariéra,ale challenge to je jak ten single.Mě ani nenapadlo,že se dá v chalenge přeject na další okno a závody v pořadí abecedy.To jsem ani nikde v recenzích atd. nenašel.Já stále dělal na zlaté medajle do v prvním okně do písmene I a až ted jsem si všiml na mapě challenge šipku do prava a ejhle dalši licence.Mám hroznou radost.Půjčoval jsem si druhé psp a vydělával prachy na auta a mám už 115 aut,ale jen speciálů -rally a od 3 mil.výš a ještě mám 28mil na útratu a 291 den.A ted jsem to teprve objevil.Nechápu,ale mám to ještě viíc rád.Doufám že to nikdo nebude brát jako nějaké machrování,ale třeba radu kdo nevěděl že to pokračuje dál.Mějte se všichni dobře a štastné a veselé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 lidi jak nejvíc vydělat prachy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anims1468624664 Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Brigadka v Tescu za pokladnou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 lidi jak nejvíc vydělat prachy? no tak ja jazdím závody na veľa kôl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitaWilson Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Já ydělávám nejvíc tak že si půjčím druhé psp a hraju multiplajer Driving Park.V MP jde přes start zapnout autopilota anechat jezdit na 2 kola.Jen hlídám jaké auto je první.V nastavení okruhu je číslovka 555 tak to nastavuju na 999 a shuffle race.To č.999 vždy vybere formuli,tak to odjezdí rychle.Po prvním kole se dostává jackpot,vynásobený počtem závodů.Když ho dostanete vy a vyhrajete,tak dostanete i peníze prohraného krát počtem závodů,ale ne vždy.Na to nemůžu přijit,takže 150000 * 10 + 90 * 10 = 2400000 za závody po 10 kole.To je supr ne.A hlavně se o to člověk nemusí ani moc starat,jen hlídat aby dojel první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 zkusil bych to,bohuzel v okoli nikdo nema psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 No myslím si že je lepšie si tie peniaze "poctivo odjazdiť" ako takto klamať systém ale aj to je jedná z možnosti. Ďalej keď sa ti podarí cela autoškola na zlate poháre a nič nekupuješ tak nazbieraš dosť peňazí. Nechám to už na teba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitaWilson Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Poctivé to zrovna není,ale u této hry mě to přijde docela nemožné nakupovat tolika aut.Já jezdím challenge poctivě.Mám 55 challenge zlato,10 stříbro,21 bronz.Do toho jezdím závody a otvírám další třídy.Mám teď 132 aut-jen od 750000 výš a 5mil na kontě.Hrozně rád zkouším jiné auta a rád driftuju,tak honím v driftech rekordy s jinými auty.Mám 313 dní.Auta se už hodně opakují,tak až dokoupím jen ty drahé tak budu kupovat jen tovární (obyč).Chtěl bych tu hru dohrát celou.Ono,že si s MP přijdu k penězům není vše.Odjíždím to poctivě,ale můžu si dopřát mnoho aut do sbírky a to je fajn,že když chce člověk blbnout,tak si má z čeho vybírat.Kompletní můj zisk je 118937978,- a 8787 km odježdíno.Je to fakt bomba hra a hraju skoro jen jí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 já taky rád driftuju, nejlíp se mi driftuje se Subaru impreza rally car 03. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Já mám asi jenom cca 8 Zlato,10 Stříbro a fůru bronzu a už sem asi u G :(,některý jsou prostě němožný splnit Jinak mě se nejlíp driftuje s Nissan Skyline (ten speciál s paintjobem Gran Turismo) a na myslim že Catedral rocks 3 Jinak mám 48 dní a 1200000 crd. a na prachz si vydělává mže jezdim bud cca 20 kol na Catedral rocks nebo Beginer Course GT mám jenom 4 dny xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitaWilson Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Tak to ti přeju příjemnou zábavu.Já jsem hrál na psp hromadu aut,ale ty licence jsou fakt nátěr.Ono to jde ,ale chce to jezdit jednu licenci třeba půl hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 FxR v menu je položka VIEW RECORDS. tam si presne pozrieš koľko máš aut , koľko odjazdené atď. Ja mam zatiaľ: deň 45 Aut 13 money 1,954,172 odjazdené 564,9 km zlatých 17 strieborných 7 brondzových 19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ládis Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 Čus. Koupil jsem synovi k vánocům psp edici GT s možností stáhnout si s PSN jedno auto, jako bonus. Auta jsou nakonec dvě, Bugatti Veyron a Corveta ZR1. Obě auta mám stažené v pc, v souboru XPD a nevím kam je mám v psp uložit, aby se mi zobrazili v garáži. Můžete mi prosím poradit? Díky za každou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gejzir Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Ahoj.Zajímalo by mně jestli můžu připojit flashnuté psp k ps3 a přesouvat vyděláné peníze a auta. Tady na foru jsem našel topic z roku 2008 kde někdo psal že se fleshnuté psp k ps3 připojit může. Nezměnilo se něco a propojujete to někdo? Díky za odpověď a omlouvám se jestli to tady někde je. Hledal jsem ale nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitaWilson Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Musím se pochlubit svou sbírkou.Ještě tam chybí 40 aut.Jak jste na to m vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 den: 188 Cr: 42,564,976 Auta: 735 něco dvakrát Al Driver Status S3 A3 B39 C0 D27 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitaWilson Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Jak můžeš jezdit rank B,když nemáš odježděné ani jeden rank C ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 udělal sem všechny závody na B a výš možná to bude tim že mám nějak poškozený psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Protože se dává když máš rank D a deš na C tak máš jenom C ne? Tak se ti z trofejí ten D vymaže Jinak já mám cca 8 aut a 7 z nich jenom na okrasu,1 Nissan Skyline Gran Turismo Edition - skvělý auto na drifty na Catedral Rocks 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Zdravím. Nevím jestli se to tady už neřešilo. Ale nevíte náhodou jaké auto je na krabičce hry gran turismo psp? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 jo někde to tu bylo,nějaká cizeta někdo říkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.