Kastan Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 půjde...jinak tady je gameplay http://www.youtube.com/watch?v=kn5rBftQ1b0 EDIT: sry , nevšiml jsem si že ten gameplay už tu je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 zrovna dneska když jsem čekal zda nova sport... ( zasr*na, sp*čená) bude vysílat přenosz z NBA který mělí napsaný v programech televizních tak jsem dvě hodiny hrál GT2.. mezitim jeden dálkovej 50kolovej závod... bohužel nova je $%#@#! a zápas nevysílala tak jsem aspoň usínal s pocitem že jsem si pořádně zařádil :psp: a teď čtu toto? no to je paráda.. říkal jsem si že si v životě nekoupim UMD ale GT M .. kvůi tomu do tý peněženky sáhnu (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Ou tak to je super že to pujde na slimáky.... :) JInak ten gameplay už zde je ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 hmmmm... tak to se fakt těším... všechny závodní hry kromě CMR2005 mě nějak omrzely. Doufám, že tahle ty měsíce, vlastně roky čekání na pořádnou závodní hru vynahradí. Akorát se mi na tom videu nějak nezdá hratelnost, ale snad je hra ještě ve vývoji a změní se to. každopádně 800 aut to je hustý. Třeba tam bude i nějaká škodárna:) Ze screenů jsem nadšen. I kdyby grafika nakonec nebyla taková, tak to vůbec nevadí... doufám, že to bude radost hrát. Vypadá to, že letošní podzim bude hodně nabytej. Doufám, že až to uvidí u EA tak udělají pořádně i nový speedy. Těším se na podzim 2009:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Tak asi eště zauvažuju že bych se vrátil k PSP, ale jestli někdo prolomí GO tak to bude špatný, zase budou samý shity hry atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Newim, co se vam nezda ... me prijde ta grafika umerna vykonu psp .... zas tak nadherny to neni, ale tak je jasny, ze handhled se nemuze rovnat s normalni ps3 konzoli. Treba na tech modelech aut to de jasne videt ... takze bych GT5 (popripade GT4) vubec s timhle GT nesrovnaval .... je to proste uplne jina kategorie Rozhodne ale nej zavodni hra na psp ... mozna i nej celkove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Dragon Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 těším se moc moc moc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 ....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 No ty P*č* .... toto si asi aji koupím:D :D ale stahnu každopádně... vypadá to luxusně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 koupim psp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Teďka nemáš ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Teďka nemáš ?:D Porad nemuzu uverit tomu, ze se k tomu konecne dokopali... Ted fakt ne... Zhruba pred rokem prodano... :DEDIT: neni na tom screenu od adiZe nahodou ta trat, co byla na trailer videu...?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Aha sem myslel že si ani neměl nikdy :) , myslím že je to trať ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 koukejte dyl je tam krasne videt jak hra vypada poradn video a jeste na bilem psp go vypada fakt dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 vývojáři mají asi nějaký demo, protože v tomhle videu je to stejnej závod se stejnýma závodníkama jako v tom videu z E3. Taky by to mohli pustit veřejnosti:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 jj budeto naky demo na vyzkouseni ale musim rict natomhle videu to vypada fakt luxusne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Další screeny : poradn video a jeste na bilem psp go vypada fakt dobre Tohle vypadá daleko líp než ty screeny, není možný, že PSP GO! bude mít daleko lepší HW než předešlé PSP ? Třeba tam bude lepší procesor, nebo tak něco a hry tam budou vypadat líp .. Ikdyž, viděl jsem video GT Mobile na PSP 3000 a grafika taky ohromná ..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Řekl bych že to bude našlapaný demo-a pak to bude vypadat trochu jinak.Když to vezmu kolem a kolem tak bych řekl že na takovejch videích vypadá víc her dobře než pak ve skutočnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 kdyz jim funguje naslapany demo tak muze bejt naslapana cela hra ne no na screeny bych se uz nekoula uz je tolik vieji primo ze hry koukejte naty tak presne bude vypadat hra ne go ma stejnej vykon jen mensi displej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Tohle vypadá daleko líp než ty screeny, není možný, že PSP GO! bude mít daleko lepší HW než předešlé PSP ? Třeba tam bude lepší procesor, nebo tak něco a hry tam budou vypadat líp .. Ikdyž, viděl jsem video GT Mobile na PSP 3000 a grafika taky ohromná ..;) 1 ) PSP Go má menší display, takže to na tom vypadá líp 2 ) na Youtube je příšerná kvalita, takže to tam nikdy nebude vypadat jako v reálu... spíš to bude vypadat jako ty screeny... v pohybu to taky bude vypadat jinak nemá cenu o tom diskutovat... uvidíte až bude hra venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
a.t.b Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Sem asi Lama....jakto že to někdo už hraje na PSP na tom prvnim videu??To už asi ta hra někde musí bejt ne?? nebo jako jak to teda je??:( To bude nařez už od PS2 moje nejlepsi hra GT3 a GT4 :) http://www.youtube.com/watch?v=AX4JB4eRXY8 tohle je asi realna podoba jen pořád nevím jakto že to jeste neni v prodeji kdyz to tam nekde zrejmě v krame hrajou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 kdyby si to tu trošku sledoval, tak bys věděl, že ta hra byla představena na herní výstavě E3 v LA a tam byla pro novináře hratelná ukázka hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 jakým krámě? E3 ti nic neříká? to je herní veletrh v americe a hru tam měli na vyzkoušení (pozdě :dozey:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepe55 Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 Cote d'Azur http://www.youtube.com/watch?v=QypIvuYDPn0 Bojím se dvou teoretických věcí. Nebude tam tuning (hlavně motoru, na vzhled kašlu) + nebude tam klasický GT Simulation mode = nebude to pro mě to pravé Gran turismo, Doufám že si to myslím jen já a vše tam samozřejmě bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 A nemá mít PSP Go! nějaké lepší technické parametry? Protože ta grafika se mi zdá hodně dobrá na to, že se na obyčejném PSP občas seká i NFS U, nebo GTA... To mi neříkejte, že to je jen optimalizací a že má 333Mhz procesor takový potenciál. Vím, že u konzolí kmitočet až tolik podstatný není, ale stejně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.